Jump to content
Dogomania

Gwiazda śliczna dziewczynka już wesoła w swoim wymarzonym domku!!! Warto pomagać!!! dziękujemy wszystkim za pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Dzwonili Państwo, będą po Gwiazdkę w niedzielę, pytali co Gwiazdka wcina, co lubi, bo chcą wszystko kupić wcześniej żeby na niedzielę już było, wysłałam im linki do karmy i ciastek. Pan pytał o chipa, ma ją od razu zachipować u swojej weterynarz. Nie muszę chyba dodawać, że nie mogą się doczekać psiaka:) deklarują, że będą w stałym kontakcie z nami, fotki na bieżąco.

Posted

Najbardziej mnie ucieszyło,że już za tydzień Gwiazdeczka we własnym domku będzie.

Ze swoim ludziem i mam nadzieję z przyjacielami w postaciach dwóch kociaków.

No i wiadomość o fotkach bardzo mnie ucieszyła.

Trzymaj się piegusku kochany.

Posted

Anico - tym razem doszło - bardzo dziękuję, już przesłałam do Fundacji :)

Bardzo się cieszę, że wszystko idzie zgodnie z planem. Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;)

Posted

Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;)

Jesteś niesamowita.

Wielkie dzięki za wszystko co robisz.

Dzisiaj jest dzień kota,więc taki zwierzaczek zamiast kwiatkówk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_ah_orig.

Posted

Anico - tym razem doszło - bardzo dziękuję, już przesłałam do Fundacji :)

Bardzo się cieszę, że wszystko idzie zgodnie z planem. Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;)

Dziękuję za potwierdzenie! i cały czas zaciśnięte :)

Posted

Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:)

...i bardzo dobrze :) Nie mogę doczekać się już weekendu :)

Posted

Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:)

...a nie mówiłam ;)

Posted

:wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Posted

No i bardzo dobrze.

Jeszcze tylko jeden malusieńki problem do rozwiązani8a i wszystko będzie o.k.

Jeśli Gwiazdeczka pokocha  swoje przybrane rodzeństwo,gotowa jestem odszczekać na wszystkich wątkach/gdzie bywam/to co mówiłam i pisałam o przyjaźniach wśród zwierząt /hau hau hau/

Posted

Tylko zapomniał jeszcze o szelkach i adresówce.Wypisaną adresówkę mam nadzieje,że przypnie do obroży papryka.

Posted

Tylko zapomniał jeszcze o szelkach i adresówce.Wypisaną adresówkę mam nadzieje,że przypnie do obroży papryka.

szelki też ma, to ja zapomniałam dopisać, adresówkę wypiszemy nówkę z nowym adresem i naszą starą też dostanie na w razie co!