papryka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Dzwonili Państwo, będą po Gwiazdkę w niedzielę, pytali co Gwiazdka wcina, co lubi, bo chcą wszystko kupić wcześniej żeby na niedzielę już było, wysłałam im linki do karmy i ciastek. Pan pytał o chipa, ma ją od razu zachipować u swojej weterynarz. Nie muszę chyba dodawać, że nie mogą się doczekać psiaka:) deklarują, że będą w stałym kontakcie z nami, fotki na bieżąco. Quote
anica Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nutusiu, wysłałam jeszcze raz z tego potwierdzenia.... sprawdź proszę :) Quote
Grażyna49 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Najbardziej mnie ucieszyło,że już za tydzień Gwiazdeczka we własnym domku będzie. Ze swoim ludziem i mam nadzieję z przyjacielami w postaciach dwóch kociaków. No i wiadomość o fotkach bardzo mnie ucieszyła. Trzymaj się piegusku kochany. Quote
Nutusia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Anico - tym razem doszło - bardzo dziękuję, już przesłałam do Fundacji :) Bardzo się cieszę, że wszystko idzie zgodnie z planem. Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;) Quote
Grażyna49 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;) Jesteś niesamowita. Wielkie dzięki za wszystko co robisz. Dzisiaj jest dzień kota,więc taki zwierzaczek zamiast kwiatków Quote
Nutusia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Nie ma za co dziękować! Po prostu - jak coś robić - to do końca :) Nie ukrywam, że pobudki egoistyczne też mną kierują ;) Quote
anica Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Anico - tym razem doszło - bardzo dziękuję, już przesłałam do Fundacji :) Bardzo się cieszę, że wszystko idzie zgodnie z planem. Zrobię wszystko, by w niedzielę podjechać do hotelu, poznań Państwa i dopiąć wszystko na ostatni guzik, a nawet suwak ;) Dziękuję za potwierdzenie! i cały czas zaciśnięte :) Quote
Florentyna Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Kurcze chciałabym też się wybrać.... Z czysto egoistycznych pobudek ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Nie ma za co dziękować! Po prostu - jak coś robić - to do końca :) Nie ukrywam, że pobudki egoistyczne też mną kierują ;) Nutusia to solidna firma :) Quote
papryka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) 1 Quote
konfirm31 Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Na miłość nie ma lekarstwa. Więc - niech trwa :) 1 Quote
happy_animals Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) ...i bardzo dobrze :) Nie mogę doczekać się już weekendu :) Quote
anica Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) ...a nie mówiłam ;) Quote
papryka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Anulo dziękujemy za 40,00 zł podarowane naszym hotelowym pociechom:) :* Quote
phase Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
Grażyna49 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) No i bardzo dobrze. Jeszcze tylko jeden malusieńki problem do rozwiązani8a i wszystko będzie o.k. Jeśli Gwiazdeczka pokocha swoje przybrane rodzeństwo,gotowa jestem odszczekać na wszystkich wątkach/gdzie bywam/to co mówiłam i pisałam o przyjaźniach wśród zwierząt /hau hau hau/ Quote
lunarmermaid Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Odwiedzam Gwiazdeczkę po feriach a tu takie nowiny!!! Czekamy na weekend. Quote
Anula Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Dzwonił znów Pan - informował, że wszystko ma juz zakupione dla Gwiazdki - obroża, smycz, karma, ciastka, posłanie:) Facet dostał "fioła" na punkcie naszej STAR:) Tylko zapomniał jeszcze o szelkach i adresówce.Wypisaną adresówkę mam nadzieje,że przypnie do obroży papryka. Quote
papryka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tylko zapomniał jeszcze o szelkach i adresówce.Wypisaną adresówkę mam nadzieje,że przypnie do obroży papryka. szelki też ma, to ja zapomniałam dopisać, adresówkę wypiszemy nówkę z nowym adresem i naszą starą też dostanie na w razie co! Quote
Nutusia Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 A my z Florentyną to wszystko... "skontrolujemy" ;):) Nic się nie zmieniło? Będziemy ok. 9ej. Quote
Recommended Posts