Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula w imieniu Tabaki i Oli, u której jest, i ja bardzo Ci dziękuję za bazarek dla suni. Ola zabiegana, bo przecież niedawno adoptowała jeszcze stareńką Margaretkę z ciężką niewydolnością nerek. W każdym razie obiecuję, że gdy tylko Tabakę poznam osobiście, to zdam relacje z tego spotkania. Ola się nachwalić nie może, co to za przemiła sunieczka. :)

Posted

Anula w imieniu Tabaki i Oli, u której jest, i ja bardzo Ci dziękuję za bazarek dla suni. Ola zabiegana, bo przecież niedawno adoptowała jeszcze stareńką Margaretkę z ciężką niewydolnością nerek. W każdym razie obiecuję, że gdy tylko Tabakę poznam osobiście, to zdam relacje z tego spotkania. Ola się nachwalić nie może, co to za przemiła sunieczka. :)

Jest mi bardzo miło,że mogłam chociaż w taki sposób pomóc Tabace.

Właściwy pies na własciwym miejscu :)

Oooo! Tak!

Posted

Wczoraj poszedł przelew dla Tabaki z mojego bazarku - 222,96 zł.
Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147127-rozliczam-puzzle-filmy-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-na-tabak%C4%99-feniksa-i-kulk%C4%99-do-1006-godz-21/

Potwierdzam też tutaj - pieniążki dotarły i jednocześnie dziekuję Nutusi za zorganizowania bazarku. Dzięki temu możemy mysleć o ufundowaniu Tabace rehabilitacji na bieżni wodnej :)
Posted

Z mojego bazarku kwota niestety zdecydowanie skromniejsza... Przed chwilką przelałam na konto Tabaki przypadające na nią 13zł. Jak dotrze to będę bardzo poproszę o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/147184-zako%C5%84czony-rozliczam-fotografie-z-kolekcji-national-geographic-na-aresa-tabak%C4%99-oraz-rambo-i-murzyna-zapraszam/

DZIĘKUJEMY :)

na bazarku już potwierdziłam, na fb również :)

w piątek Tabaka idzie na bieżnię wodną - pierwszy zabieg ma darmowy, żeby sprawdzić jak się będzie zachowywała, bo nie każdy pies lubi wodę. Jesli wszystko będzie ok, to spróbujemy jej zafundować choć kilka zabiegów.
Posted
11402998_434218993426353_317148298552409

11698621_434219030093016_894730023642918

P. Ola napisała: "No i jesteśmy już po pierwszym spotkaniu. Tabaka spisała sie na medal. Spokojna a nawet zaciekawiona. Kiedy bieżnia powoli napełniala się wodą ,tył Tabaki unosił się do góry i sunieczka stanęła na czterech łapach. pani Marzena uruchomiła bieżnię i łapki Tabaki,zwłaszcza prawa zaczęły wykonywać jakieś minimalne ruchy. Jest nadzieja. Kolejna wizyta w nastepny piątek."

Pieniędzy, które Tabaka ma koncie starczy tylko na 3 zabiegi. Jesli więc ktoś mógłby wspomóc sunieczkę grosiwem, byłoby wspaniale.
Posted

jeden zabieg to koszt 80 zł. W tech chwili mamy na 3 zabiegi. Nie wiem jak często Tabaka mogłaby jeździć na bieżnię to zależy od P. Oli. Każdy wyjazd to ok. 3 godziny a p. Ola ma nie tylko Tabakę na głowie :( Przydałaby się w Krakowie pomoc logistyczna

wszelkie wpłaty można kierować na konto podane w poście #2

Posted

Przed chwilką przelałam na konto VIVY 200 zł dla Tabaki z mojego bazarku.
Proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147293-zako%C5%84czony-rozliczam-herbatki-z-filmami/page-13

bardzo, bardzo dziękuję :) jak tylko malawaszka sprawdzi konto, to potwierdzę na bazarku

Psy z Radys - napisałam Ci PW w sprawie bieżni ;)

Rozmawiam z p. Olą na temat bieżni, gdzie chodzi Tabaka i doszłyśmy do wniosku, że Tabaka nie będzie zmieniać gabinetu.

Po pierwsze - niższa cena w innych gabinetach jest często związana z kompleksem zabiegów, z których korzysta pies. Tabaka większość zabiegów ma w domu u p. Oli, gdzie przychodzi p. rehabilitantka z przenośnym sprzetem.
Po drugie - gabinet "Na czterech łapach" znajduje się na drugim krańcu Krakowa - p. Ola miałaby do pokonania ok. 20 km, a przedrzeć się przez Kraków, zwłaszcza w godzinach popołudniowych to stanie w korkach, strata czasu i duży koszt paliwa. I prawdę powiedziawszy jest to główny argument pozostania przy Arce.
Po trzecie - w cenie jest nie tylko bieżnia wodna ale i laser . Tylko dwa takie w Polsce są - w Krakowie i Warszawie ze specjalną głowicą .

W ten piątek jest pierwsza wizyta a od przyszłego tygodnia - dwa razy w tygodniu. W planie jest 10 zabiegów. Na 8 Tabaka ma pieniadze, mam nadzieje, że do końca sierpnia uda się zgromadzic pozostałą kwotę. Jesli do końca sierpnia Tabaka nie stanie na łapy, to pozostanie tylko wózek :(.
  • Upvote 2