Anula Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Łał, ależ się pan hrabia... okłaczył ;) :) I w tej fryzurze dla mnie jest śliczny. Quote
AgaG Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Anula w imieniu Tabaki i Oli, u której jest, i ja bardzo Ci dziękuję za bazarek dla suni. Ola zabiegana, bo przecież niedawno adoptowała jeszcze stareńką Margaretkę z ciężką niewydolnością nerek. W każdym razie obiecuję, że gdy tylko Tabakę poznam osobiście, to zdam relacje z tego spotkania. Ola się nachwalić nie może, co to za przemiła sunieczka. :) Quote
Anula Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Anula w imieniu Tabaki i Oli, u której jest, i ja bardzo Ci dziękuję za bazarek dla suni. Ola zabiegana, bo przecież niedawno adoptowała jeszcze stareńką Margaretkę z ciężką niewydolnością nerek. W każdym razie obiecuję, że gdy tylko Tabakę poznam osobiście, to zdam relacje z tego spotkania. Ola się nachwalić nie może, co to za przemiła sunieczka. :) Jest mi bardzo miło,że mogłam chociaż w taki sposób pomóc Tabace. Właściwy pies na własciwym miejscu :) Oooo! Tak! Quote
Nutusia Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Wczoraj poszedł przelew dla Tabaki z mojego bazarku - 222,96 zł. Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147127-rozliczam-puzzle-filmy-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-na-tabak%C4%99-feniksa-i-kulk%C4%99-do-1006-godz-21/ 1 Quote
PSYzRADYS Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Wczoraj poszedł przelew dla Tabaki z mojego bazarku - 222,96 zł. Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147127-rozliczam-puzzle-filmy-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-na-tabak%C4%99-feniksa-i-kulk%C4%99-do-1006-godz-21/ Potwierdzam też tutaj - pieniążki dotarły i jednocześnie dziekuję Nutusi za zorganizowania bazarku. Dzięki temu możemy mysleć o ufundowaniu Tabace rehabilitacji na bieżni wodnej :) Quote
Marysia R. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Z mojego bazarku kwota niestety zdecydowanie skromniejsza... Przed chwilką przelałam na konto Tabaki przypadające na nią 13zł. Jak dotrze to będę bardzo poproszę o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/147184-zako%C5%84czony-rozliczam-fotografie-z-kolekcji-national-geographic-na-aresa-tabak%C4%99-oraz-rambo-i-murzyna-zapraszam/ Quote
PSYzRADYS Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Z mojego bazarku kwota niestety zdecydowanie skromniejsza... Przed chwilką przelałam na konto Tabaki przypadające na nią 13zł. Jak dotrze to będę bardzo poproszę o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/147184-zako%C5%84czony-rozliczam-fotografie-z-kolekcji-national-geographic-na-aresa-tabak%C4%99-oraz-rambo-i-murzyna-zapraszam/ DZIĘKUJEMY :) na bazarku już potwierdziłam, na fb również :) w piątek Tabaka idzie na bieżnię wodną - pierwszy zabieg ma darmowy, żeby sprawdzić jak się będzie zachowywała, bo nie każdy pies lubi wodę. Jesli wszystko będzie ok, to spróbujemy jej zafundować choć kilka zabiegów. Quote
Nutusia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nuśce od Amigi z Krakowa bieżnia się średnio podobała, ale przekonały ją... smaczki, do których w wodzie szła ;) :) 1 Quote
PSYzRADYS Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 P. Ola napisała: "No i jesteśmy już po pierwszym spotkaniu. Tabaka spisała sie na medal. Spokojna a nawet zaciekawiona. Kiedy bieżnia powoli napełniala się wodą ,tył Tabaki unosił się do góry i sunieczka stanęła na czterech łapach. pani Marzena uruchomiła bieżnię i łapki Tabaki,zwłaszcza prawa zaczęły wykonywać jakieś minimalne ruchy. Jest nadzieja. Kolejna wizyta w nastepny piątek." Pieniędzy, które Tabaka ma koncie starczy tylko na 3 zabiegi. Jesli więc ktoś mógłby wspomóc sunieczkę grosiwem, byłoby wspaniale. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Pies w akwarium! Koniec świata! :) Quote
mdk8 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 ile kosztuje 1 bieżnia? na jakie konto wpłacać? Fundacyjne ? Quote
Nutusia Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 O kurczę... przydałaby się ta bieżnia częściej niż raz w tygodniu :( Quote
PSYzRADYS Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 jeden zabieg to koszt 80 zł. W tech chwili mamy na 3 zabiegi. Nie wiem jak często Tabaka mogłaby jeździć na bieżnię to zależy od P. Oli. Każdy wyjazd to ok. 3 godziny a p. Ola ma nie tylko Tabakę na głowie :( Przydałaby się w Krakowie pomoc logistyczna wszelkie wpłaty można kierować na konto podane w poście #2 Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Oj, to tam, gdzie Amiga jeździła z Nuśką bieżnia była dużo taniej! Dowiem się zaraz gdzie to było (jest) i za ile. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Przed chwilką przelałam na konto VIVY 200 zł dla Tabaki z mojego bazarku. Proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147293-zako%C5%84czony-rozliczam-herbatki-z-filmami/page-13 Quote
Nutusia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Psy z Radys - napisałam Ci PW w sprawie bieżni ;) Quote
PSYzRADYS Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Przed chwilką przelałam na konto VIVY 200 zł dla Tabaki z mojego bazarku. Proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/147293-zako%C5%84czony-rozliczam-herbatki-z-filmami/page-13 bardzo, bardzo dziękuję :) jak tylko malawaszka sprawdzi konto, to potwierdzę na bazarku Psy z Radys - napisałam Ci PW w sprawie bieżni ;) Rozmawiam z p. Olą na temat bieżni, gdzie chodzi Tabaka i doszłyśmy do wniosku, że Tabaka nie będzie zmieniać gabinetu. Po pierwsze - niższa cena w innych gabinetach jest często związana z kompleksem zabiegów, z których korzysta pies. Tabaka większość zabiegów ma w domu u p. Oli, gdzie przychodzi p. rehabilitantka z przenośnym sprzetem. Po drugie - gabinet "Na czterech łapach" znajduje się na drugim krańcu Krakowa - p. Ola miałaby do pokonania ok. 20 km, a przedrzeć się przez Kraków, zwłaszcza w godzinach popołudniowych to stanie w korkach, strata czasu i duży koszt paliwa. I prawdę powiedziawszy jest to główny argument pozostania przy Arce. Po trzecie - w cenie jest nie tylko bieżnia wodna ale i laser . Tylko dwa takie w Polsce są - w Krakowie i Warszawie ze specjalną głowicą . W ten piątek jest pierwsza wizyta a od przyszłego tygodnia - dwa razy w tygodniu. W planie jest 10 zabiegów. Na 8 Tabaka ma pieniadze, mam nadzieje, że do końca sierpnia uda się zgromadzic pozostałą kwotę. Jesli do końca sierpnia Tabaka nie stanie na łapy, to pozostanie tylko wózek :(. 2 Quote
Nutusia Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Polam i wszystko jasne :) Nie miałam pojęcia gdzie mieszka Tabaka, a wiem, że Kraków to duże miasto i że ciężko się po nim poruszać samochodem ;) Quote
malagos Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 A widać jakąś - choćby minimalną poprawę? Czy w jakim czasie może być jakaś zauważalna? Quote
Recommended Posts