Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefonom robie pozna pobudke.Dzwonic mi tu natychmiast z dobra propozycja dla Kaktusika !

Tradycyjnie, juz niebawem poleca ode mnie pieniazki dla mojego ulubienca.Pozdrawiam Kaktusowe wielbicielki.

Posted

to już nie wiem co jest grane - w ubiegłym tygodniu było kilkanaście pobrań numeru telefonu - dałam w ogłoszeniach taki numer Tel. 503-683-050. Czy on jest prawidłowy?

Posted

Niestety, też mam podobnie na ogłaszane psy i koty. Telefony pobrane (kilkadziesiąt) i ....nic.

A czasem, dwa telefony pobrane i....jest domek. I to dobry :).

Co prawda, np Randa swój dom znalazła(wspaniały :) ), bo Pani wypisała kilka telefonów z ogłoszeń, przemyślała sprawę(przez ponad 2 tygodnie), przekonsultowała z Rodziną i.....zadzwoniła do nas :).

Może z tymi telefonami, to jak u Hitchcoca ze strzelbą? Jak jest, to w końcu musi wypalić :) = zadzwonić :)

Posted

Dokładnie, ilość wyświetleń i pobrań telefonu nie przedkłada się na faktyczny odzew :(

Niedługo się trochę zazieleni, to zrobimy nowe zdjęcia, Kaktus już ładnie odrośnięty. Jestem ciekawa czy ten włos będzie się jeszcze wydłużał, bo teraz jakby zatrzymał się w miejscu.

Uszy już całkowicie ok.