PSYzRADYS Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 dodałam jeszcze ogłoszenia w lokalnych, powiatowych gazetach, w Janowie Lubelskim i Kraśniku Quote
Nutusia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Przy takim medialnym oblężeniu - musi się udać! ;) Quote
Ayam1980 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Wczoraj pisali do mnie ludzie w sprawie Kaktusa na olx - wysłałam im namiar jeszcze raz do Opiekuna Kaktusa po więcej informacji :) Quote
konfirm31 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kciukam z całej siły za TEN domek :) Quote
PSYzRADYS Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 na moich ogłoszeniach były pobrania telefonu, więc może coś się ruszy... poza tym oglądalność rosnie, więc trzymamy kciuki Quote
ulana Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Cudny psiak z niego. :) Trzymam kciuki za dobry domek. Quote
konfirm31 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Jestem jego fanką od samego początku :) Quote
PSYzRADYS Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 miałam takie zapytanie: " czy pies daje przy sobie wszystko zrobić, typu czesanie, szczotkowanie? Jaki typ sierści posiada? szorstką czy raczej jest to miękki włos? czy dużo ma podszerstka? " Quote
Murka Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Przy strzyżeniu nie było żadnych problemów, wet mówił, że Kaktus przysypiał. Jeśli chodzi o czesanie to muszę sprawdzić, bo jeszcze go nie czesałam (nie bardzo było co). Podszerstka nie widzę u niego, ale przy czesaniu sprawdzę. Sierść raczej miękka. Quote
Nutusia Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Matko, jakie ludzie mają "problemy" ;) Quote
malagos Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Prawie zawodowo-fryzjerskie te pytania, rzeczywiscie...... Quote
PSYzRADYS Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Matko, jakie ludzie mają "problemy" ;) może ktoś uczulony? odpisałam pani i przekierowałam na hotel. Czy w ogóle ktokolwiek dzwoni? Czy ktoś na bazarku zamawiał pakiet ogłoszeń dla Kaktusa? Quote
konfirm31 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 może ktoś uczulony? odpisałam pani i przekierowałam na hotel. Czy w ogóle ktokolwiek dzwoni?Czy ktoś na bazarku zamawiał pakiet ogłoszeń dla Kaktusa? Tak. Ja. Post 396 Quote
Murka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Do mnie nikt nie dzwonił w sprawie Kaktusa... A czesanie sprawdziłam - nie ma żadnego problemu nawet z ogonkiem i bródką :) Podszerstka trochę mu wychodzi, ale niewielkie ilości. Quote
Murka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Rozliczenie: Stan konta na 31 stycznia wynosił -495,50 zł Wpłaty: +495,50 zł malawaszka Razem: 0 zł Koszty na luty: -336 zł hotelowanie -100 zł kastracja -20 zł dojazdy do lecznicy (zawiezienie i odbiór) -67 zł Oridermyl Razem: -523 zł Stan konta na 28 luty wynosi -523 zł. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Stan konta na 31 grudnia Chyba stycznia! ;-) Quote
PSYzRADYS Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Zgadza się - to jest za luty. Rachunek prześlij do malawaszki - pieniądze na luty są zabezpieczone na koncie Kaktusa. Wszystkie rozliczenia są w poście #2 jednocześnie proszę o jakiekolwiek wpłaty, ponieważ na marzec Kaktus ma pieniądze zaledwie na kilka dni :( Quote
Murka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Chyba stycznia! ;-) Już poprawiłam ;) Fakturę wysłałam dzisiaj; Podawałam dzisiaj wszystkim psiakom Fiprex, ponieważ kleszcze są już aktywne niestety. Kaktus też został zakropiony i koszt tego to 10 zł (doliczę to do następnego rozliczenia). Quote
PSYzRADYS Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 pytań ciąg dalszy, ale od innej osoby: "jaka waga? jaki wzrost?" Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamie Ci się głos Czarny niby czarna pasta Koło Ciebie krąży nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy już nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna, Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada....właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez... Nagle czujesz: pies Cię trąca! Nosem trąca Cię Twój pies! 1 Quote
Nutusia Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Super fotka rameczkowa :) Dość tych pytań - teraz prosimy o KONKRETY ;) Quote
ulana Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Rozumiem, że na Kaktuska każdy grosik porządany? Quote
PSYzRADYS Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Rozumiem, że na Kaktuska każdy grosik porządany? Kaktus jest na razie na minusie. Jest co prawda początek miesiąca, ale lepiej by było, żeby miał zapewnione finanse na ten miesiąc a myśleć o finansach na kwiecień. dzisiaj było 12 pobrań telefonu na jednym z ogłoszeń, mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni... Quote
ulana Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Postaram się coś wygrzebać po niedzieli. Oby zadzwonił w końcu ktoś sensowny. Ten wiersz Grońskiego to jeden z moich ulubionych psich. :) I fotka do niego śliczna. :) 1 Quote
Recommended Posts