Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym nie pisała gdzie przebywa (szczególnie przy ogłoszeniach na małopolskie ;)), bo to może ludzi zniechęcić. Niech się zakochają, zadzwonią, dowiedzą "na żywca" jaki to cudowny pies, a będą gotowi po niego pojechać albo go ściągnąć z końca świata choćby! :)

Posted

A ja bym prosiła, żeby napisać, że przebywa pod Janowem i ew. jest możliwa pomoc w transporcie.

Bo potem ludzie dzwonią do mnie, chcą się umówić na obejrzenie psiaka i mają pretensje, że to nie tam, gdzie napisane. A ja muszę tłumaczyć co i jak.

Posted

A ja bym prosiła, żeby napisać, że przebywa pod Janowem i ew. jest możliwa pomoc w transporcie.

Bo potem ludzie dzwonią do mnie, chcą się umówić na obejrzenie psiaka i mają pretensje, że to nie tam, gdzie napisane. A ja muszę tłumaczyć co i jak.

Myślę, że lepiej napisać. Ja napisałam do Kejciu, żeby się dopytać, jak jest z opłata za wyróżnianie - tj czy mogę zapłacić kupując ogłoszenia i co z @ aktywacyjnym - ja tu cienki bolek ;)

A zdjęcia, proponuje dać te - w tym i dwa piękne kolaże Psów z Radys :) Telefon przy zdjęciu, jest do Murki?

Posted

Jak będzie słoneczko to postaram się coś porobić.

Mam już lustrzankę :) Żeby tylko nie było tak smętnie jak w ostatnich dniach, bo nie dość, że ciemno, szaro to jeszcze mokro i błotko...

Posted

Na nowe zdjęcia czekamy, ale myślę, że te kolaże, to może być wspaniała sprawa - przyciągają uwagę :) .

Czekam na mail od Kejciu :)

Kejciu mi wszystko wyjaśniła - teraz już tylko czekamy na nowe zdjęcia i ruszamy :). Ponieważ tekst musi być inny przy każdym mieście, trochę będę musiała pogłówkować. Tekst "wyjściowy", też trochę zmieniłam

KAKTUS – to dość spory pies o bardzo ciekawej i oryginalnej urodzie. Trochę w nim sznaucera, trochę charta afgańskiego…Kaktus jest psem wręcz fantastycznym w stosunku do ludzi - współpracującym, wesołym, bardzo przyjaznym. Do innych samców wykazuje tendencje dominujące, natomiast świetnie dogaduje się z suczkami. Pozostawiony sam – nie niszczy, nie wyje. Nie ma tendencji do ucieczek. Sprawdzi się jako niestrudzony towarzysz spacerów i zabaw (uwielbia aportowanie). Przejawia predyspozycje do stróżowania.

Kiedy był w schronisku, jego sierść przypominała stary, zdredziały mop, dlatego po przewiezieniu do hoteliku, został ogolony. Gdy sierść odrośnie, będzie najpiękniejszym psem na świecie. Szukamy dla niego kochającego opiekuna, który poświęci mu trochę czasu na naukę dobrych manier i wykorzysta cały potencjał tego wspaniałego psa.

W chwili obecnej Kaktus przebywa psim hotelu koło Janowa Lubelskiego – możliwa pomoc w transporcie. Pies jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej – szukamy dla Kaktusa najlepszego domu.
Kontakt w sprawie adopcji:
Telefon: 503-683-050
Email: kasia@bezdomne.com

Murko, mam pytanie - na Warszawę i na Łódź? czy lepiej - Kraków?(problemem dla mnie  jest takie zróżnicowanie ogłoszeń,żeby potem nie zmoderowali (=wyrzucili))

Posted

W poście nr 2 są uzupełnione wszystkie wpłaty dla Kaktusa. Na razie chłopak ma zabezpieczenie do 10 marca.

widziałam pobrania numerów telefonów na swoich ogłoszeniach - ciekawe, czy ktoś dzwonił...

Posted

Nikt nie dzwonił w sprawie Kaktusa...

Zrobiłam dziś parę fotek, ale zwykłym aparatem, bo mi lustrzanka spadła z parapetu i już się bałam, że koniec z nią. Ale potem na spokojnie ją obejrzałam i okazało się, że to był tylko jakiś błąd karty i już działa (UF), więc mogę jeszcze spróbować coś porobić jutro jak będzie słoneczko.

ae5cc4bcf881b017gen.jpg

cfa070a9bc3649bagen.jpg

3bbda95b74bfc451gen.jpg

3143ba3be5d3fd6bgen.jpg

31bab90c80824f65gen.jpg

Posted

Coraz piekniejsze to nasze sloneczko,oby znalazl jak najszybciej fajowych ludzi.

Dzisiaj przelalam lutowe alimenty na konto VIVA.

Grazyna,dziekuje,a jesli wciaz beda potrzebne ogloszonka dla sznupcia, to chetnie wykupie kilka pakietow.

Posted

Piękny chłopak :) . Dobrze, że lustrzanka przetrwała, ale i z tych zdjęć, coś się wybierze.

Wybrałam. Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree.

Mail aktywacyjny i tel. kontaktowy Murki.

Teraz tylko dobre czary od Cioci Kejciu i Cioci Ziutki...........

Posted

Zaczęłam robić ogłoszenia Kaktusowi!

1.  Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree.

Czekam na info, że poszło

2. Wyróżnione na olx głoszenie z makowskiej  Malutkiej, przerobione na Kaktusa. Na Łódź.

http://olx.pl/oferta/sznaucerowaty-do-adopcji-CID103-ID8OWbb.html

Ayam, może daj na inne województwa, bo szkoda , żeby nam jako takie same ogłoszenia usunięto . No i żal  wyróżnień  :)

Posted

1.  Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree.

Czekam na info, że poszło

2. Wyróżnione na olx głoszenie z makowskiej  Malutkiej, przerobione na Kaktusa. Na Łódź.

http://olx.pl/oferta/sznaucerowaty-do-adopcji-CID103-ID8OWbb.html

Ayam, może daj na inne województwa, bo szkoda , żeby nam jako takie same ogłoszenia usunięto . No i żal  wyróżnień  :)

ja dałam na lubelskie :) i przesunę może na śląskie?