Nutusia Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ja bym nie pisała gdzie przebywa (szczególnie przy ogłoszeniach na małopolskie ;)), bo to może ludzi zniechęcić. Niech się zakochają, zadzwonią, dowiedzą "na żywca" jaki to cudowny pies, a będą gotowi po niego pojechać albo go ściągnąć z końca świata choćby! :) Quote
Murka Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 A ja bym prosiła, żeby napisać, że przebywa pod Janowem i ew. jest możliwa pomoc w transporcie. Bo potem ludzie dzwonią do mnie, chcą się umówić na obejrzenie psiaka i mają pretensje, że to nie tam, gdzie napisane. A ja muszę tłumaczyć co i jak. Quote
konfirm31 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 A ja bym prosiła, żeby napisać, że przebywa pod Janowem i ew. jest możliwa pomoc w transporcie. Bo potem ludzie dzwonią do mnie, chcą się umówić na obejrzenie psiaka i mają pretensje, że to nie tam, gdzie napisane. A ja muszę tłumaczyć co i jak. Myślę, że lepiej napisać. Ja napisałam do Kejciu, żeby się dopytać, jak jest z opłata za wyróżnianie - tj czy mogę zapłacić kupując ogłoszenia i co z @ aktywacyjnym - ja tu cienki bolek ;) A zdjęcia, proponuje dać te - w tym i dwa piękne kolaże Psów z Radys :) Telefon przy zdjęciu, jest do Murki? Quote
PSYzRADYS Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Murko - czy dałabyś radę zrobić nowe zdjęcia? Zapowiadają ładną słoneczna pogodę... i jeszcze taki kolaż Quote
Murka Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jak będzie słoneczko to postaram się coś porobić. Mam już lustrzankę :) Żeby tylko nie było tak smętnie jak w ostatnich dniach, bo nie dość, że ciemno, szaro to jeszcze mokro i błotko... Quote
konfirm31 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Na nowe zdjęcia czekamy, ale myślę, że te kolaże, to może być wspaniała sprawa - przyciągają uwagę :) . Czekam na mail od Kejciu :) ***************************************************** Kejciu mi wszystko wyjaśniła - teraz już tylko czekamy na nowe zdjęcia i ruszamy :). Ponieważ tekst musi być inny przy każdym mieście, trochę będę musiała pogłówkować. Tekst "wyjściowy", też trochę zmieniłam KAKTUS – to dość spory pies o bardzo ciekawej i oryginalnej urodzie. Trochę w nim sznaucera, trochę charta afgańskiego…Kaktus jest psem wręcz fantastycznym w stosunku do ludzi - współpracującym, wesołym, bardzo przyjaznym. Do innych samców wykazuje tendencje dominujące, natomiast świetnie dogaduje się z suczkami. Pozostawiony sam – nie niszczy, nie wyje. Nie ma tendencji do ucieczek. Sprawdzi się jako niestrudzony towarzysz spacerów i zabaw (uwielbia aportowanie). Przejawia predyspozycje do stróżowania. Kiedy był w schronisku, jego sierść przypominała stary, zdredziały mop, dlatego po przewiezieniu do hoteliku, został ogolony. Gdy sierść odrośnie, będzie najpiękniejszym psem na świecie. Szukamy dla niego kochającego opiekuna, który poświęci mu trochę czasu na naukę dobrych manier i wykorzysta cały potencjał tego wspaniałego psa. W chwili obecnej Kaktus przebywa psim hotelu koło Janowa Lubelskiego – możliwa pomoc w transporcie. Pies jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej – szukamy dla Kaktusa najlepszego domu. Kontakt w sprawie adopcji: Telefon: 503-683-050 Email: kasia@bezdomne.com Murko, mam pytanie - na Warszawę i na Łódź? czy lepiej - Kraków?(problemem dla mnie jest takie zróżnicowanie ogłoszeń,żeby potem nie zmoderowali (=wyrzucili)) Quote
PSYzRADYS Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 W poście nr 2 są uzupełnione wszystkie wpłaty dla Kaktusa. Na razie chłopak ma zabezpieczenie do 10 marca. widziałam pobrania numerów telefonów na swoich ogłoszeniach - ciekawe, czy ktoś dzwonił... Quote
Murka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nikt nie dzwonił w sprawie Kaktusa... Zrobiłam dziś parę fotek, ale zwykłym aparatem, bo mi lustrzanka spadła z parapetu i już się bałam, że koniec z nią. Ale potem na spokojnie ją obejrzałam i okazało się, że to był tylko jakiś błąd karty i już działa (UF), więc mogę jeszcze spróbować coś porobić jutro jak będzie słoneczko. Quote
Murka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Kaktus nie lubi wchodzić do budki, więc ma kocyk na budce :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jakiego ma hamburgera! :) Quote
dusje Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Coraz piekniejsze to nasze sloneczko,oby znalazl jak najszybciej fajowych ludzi. Dzisiaj przelalam lutowe alimenty na konto VIVA. Grazyna,dziekuje,a jesli wciaz beda potrzebne ogloszonka dla sznupcia, to chetnie wykupie kilka pakietow. Quote
konfirm31 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Piękny chłopak :) . Dobrze, że lustrzanka przetrwała, ale i z tych zdjęć, coś się wybierze. ********************************************************** Wybrałam. Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree. Mail aktywacyjny i tel. kontaktowy Murki. Teraz tylko dobre czary od Cioci Kejciu i Cioci Ziutki........... Quote
PSYzRADYS Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Kaktus powinien iść do nowego domu razem ze swoją przyjaciółką :) Quote
konfirm31 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Wspaniale razem wyglądają :). Teraz czekamy na czary Kejciu I Ziutki. To zdjęcie też dałam, może ktoś zechce kompakt ;) Quote
konfirm31 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Wyróżnione na olx głoszenie z makowskiej Malutkiej, przerobione na Kaktusa. Na Łódź. http://olx.pl/oferta/sznaucerowaty-do-adopcji-CID103-ID8OWbb.html Telefon podałam do Murki, @ (z konieczności)- do mnie. Jak ktoś zamajluje, to przekieruje na Murkę :) Bazarkowe (z wyróżnieniem), będą na Warszawę i Kraków :) Quote
beka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 w poniedziałek czy wtorek wysłąłam 50 zł Kaktuskowi Quote
PSYzRADYS Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 w poniedziałek czy wtorek wysłąłam 50 zł Kaktuskowi dziękujemy w imieniu Kaktusa :) wszystkie wpłaty są zestawione w poście #2 Quote
Grażyna49 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 To zdjęcie jest cudowne. Uszyska do góry powiewające i hamduldel / jak mojej siostry wnusia mówi/ , w pysiu i zobaczcie jak no łapki po przekątnej stawia.....jak konik na padoku. Quote
Ayam1980 Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Zaczęłam robić ogłoszenia Kaktusowi! Quote
konfirm31 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Zaczęłam robić ogłoszenia Kaktusowi! 1. Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree. Mail aktywacyjny i tel. kontaktowy Murki. Czekam na info, że poszło 2. Wyróżnione na olx głoszenie z makowskiej Malutkiej, przerobione na Kaktusa. Na Łódź. http://olx.pl/oferta/sznaucerowaty-do-adopcji-CID103-ID8OWbb.html Ayam, może daj na inne województwa, bo szkoda , żeby nam jako takie same ogłoszenia usunięto . No i żal wyróżnień :) Quote
Ayam1980 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 1. Zamówiłam na bazarku u Kejciu i Ziutki 2 rozszerzone pakiety na Warszawę i Kraków. Tekst zmieniłam, zdjęć wybrałam 2x8, żeby i zdjęcia zmienić przy ogłoszeniach. Opłaciłam wyróżnienia na olx na miesiąc i opcję"pilne" na gumtree. Mail aktywacyjny i tel. kontaktowy Murki. Czekam na info, że poszło 2. Wyróżnione na olx głoszenie z makowskiej Malutkiej, przerobione na Kaktusa. Na Łódź. http://olx.pl/oferta/sznaucerowaty-do-adopcji-CID103-ID8OWbb.html Ayam, może daj na inne województwa, bo szkoda , żeby nam jako takie same ogłoszenia usunięto . No i żal wyróżnień :) ja dałam na lubelskie :) i przesunę może na śląskie? Quote
PSYzRADYS Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 ja dałam na lubelskie :) i przesunę może na śląskie? na lubelskie ja mu zrobiłam wyróznienie na olx Quote
Recommended Posts