Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokladnie tak, konfirm. Bedzie dobrze. Rogerek vel Rogalik w typie Kaktusika pomieszkal troszke u Murki, ale znalazl TAKI DOM ze ojej! Pani Rogalika zapodaje, ze wszyscy jej zazdroszcza superasnego psa.

My tez doczekamy sie takich wlasnie wiesci z nowego domku.

Posted

Trudno, trzeba iść coś przelać ;) na chłopaka .

Wpłaciłam 20 zł stałej i dodatkowo 30zł  na kaktusowe potrzeby :). Mizianko w załączeniu :)

• Upvote 1
Posted

Ja tez dolaczam sie do mizianka Kaktusa jeszcze obwieszonego bizuteria i gdzies tak

do 15 Lutego ktoregoz to juz  roku kryzysowego dla naszych dobrodziejow w Brukseli, ureguluje miesieczne alimenty.

• Upvote 1
Posted

Oby tylko nie padało, bo teraz od paru godzin sypie śniegiem.

Już sobie wyobrażam Kaktusa w kołnierzu...

Specyfiki do uszu się skończyły, ale Kaktus nie trzepie uszami w ogóle ani ich nie drapie. Czyli chyba ok. Jestem ciekawa co powie wet.

Posted

Trochę fotek dzisiaj porobiłam, ale już dzisiaj nie dam rady wrzucić.

Trochę pobawiliśmy się w aportowanie i wygląda na to, że ktoś kiedyś go tego uczył, bo czeka na komendy, popatruje, reaguje na klepnięcie w nogę i inne proste gesty. A jeśli chodzi o jego warkotliwość, o której wcześniej wspominałam, to musielibyście usłyszeć jakie on dźwięki wydaje jak się bawi z Julcią :) Julcia zresztą też swoje potrafi. Sąsiedzi chyba myślą, że walki psów urządzamy :) 

On się nawet w ganianego nie potrafi cicho bawić, tylko non stop szczeka jak pies gończy :) Robi to takim niskim tonem, jakby to szczekanie miało mu dodać skrzydeł :) No śmieszny jest bardzo i pocieszny.

Posted

Nasza tymczaska Randa, też taka gadulska była. Ja odnoszę wrażenie że te psiaki nas poganiają. One są szybkie - my dla nich  - zbyt wolni ;). We wszystkim. Czekam na Twoją wolną chwilę i na zdjęcia Kaktusa. I dzisiaj szczególnie mocno, trzymam za niego kciuki :)