dusje Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Dokladnie tak, konfirm. Bedzie dobrze. Rogerek vel Rogalik w typie Kaktusika pomieszkal troszke u Murki, ale znalazl TAKI DOM ze ojej! Pani Rogalika zapodaje, ze wszyscy jej zazdroszcza superasnego psa. My tez doczekamy sie takich wlasnie wiesci z nowego domku. Quote
konfirm31 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jestem o tym przekonana :) . Moje serce, Kaktus podbił od razu :) Quote
PSYzRADYS Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 to kiedy ten dzień, o którym, żeby lepiej Kaktus nie wiedział? ;) Quote
Murka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Kastracja umówiona na środę :) Także drżyjcie jajeczka :) Quote
dusje Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ho ho! no to wkrotce kolejny jubiler obrobiony z klejnotow. Quote
konfirm31 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 No, nie wiem, czy się chłopak z tej lekkości ucieszy ;) Quote
konfirm31 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Pozdrawiam jeszcze kompletnego Kaktusa :) Quote
Murka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Rozliczenie za styczeń: -372 zł hotelowanie -30 zł wirusówki wraz z dojazdem weta -93 zł specyfiki do uszu Razem: -495,50 zł Quote
konfirm31 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Trudno, trzeba iść coś przelać ;) na chłopaka . *************************************************************** Wpłaciłam 20 zł stałej i dodatkowo 30zł na kaktusowe potrzeby :). Mizianko w załączeniu :) 1 Quote
dusje Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ja tez dolaczam sie do mizianka Kaktusa jeszcze obwieszonego bizuteria i gdzies tak do 15 Lutego ktoregoz to juz roku kryzysowego dla naszych dobrodziejow w Brukseli, ureguluje miesieczne alimenty. 1 Quote
PSYzRADYS Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 to ja poprosze o zdjęcie Kaktusa, na pamiątkę jak był jeszcze cały :) w poście #2 są aktualne rozliczenia - BARDZO DZIĘKUJEMY :) Quote
Murka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Oby tylko nie padało, bo teraz od paru godzin sypie śniegiem. Już sobie wyobrażam Kaktusa w kołnierzu... Specyfiki do uszu się skończyły, ale Kaktus nie trzepie uszami w ogóle ani ich nie drapie. Czyli chyba ok. Jestem ciekawa co powie wet. Quote
PSYzRADYS Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Bardzo cię proszę, zapytaj weta co sądzi na temat tych kalafiorów. Jeśli będzie potrzebna operacja, to czy się jej podejmie i jaki będzie koszt. Trzymam kciuki :) Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Przy okazji jajecznego uśpienia warto uszyska doczyścić i porządnie im się przyjrzeć, bo drugiej takiej okazji nie będzie ;) Quote
Murka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Trochę fotek dzisiaj porobiłam, ale już dzisiaj nie dam rady wrzucić. Trochę pobawiliśmy się w aportowanie i wygląda na to, że ktoś kiedyś go tego uczył, bo czeka na komendy, popatruje, reaguje na klepnięcie w nogę i inne proste gesty. A jeśli chodzi o jego warkotliwość, o której wcześniej wspominałam, to musielibyście usłyszeć jakie on dźwięki wydaje jak się bawi z Julcią :) Julcia zresztą też swoje potrafi. Sąsiedzi chyba myślą, że walki psów urządzamy :) On się nawet w ganianego nie potrafi cicho bawić, tylko non stop szczeka jak pies gończy :) Robi to takim niskim tonem, jakby to szczekanie miało mu dodać skrzydeł :) No śmieszny jest bardzo i pocieszny. Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Nasza tymczaska Randa, też taka gadulska była. Ja odnoszę wrażenie że te psiaki nas poganiają. One są szybkie - my dla nich - zbyt wolni ;). We wszystkim. Czekam na Twoją wolną chwilę i na zdjęcia Kaktusa. I dzisiaj szczególnie mocno, trzymam za niego kciuki :) Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No cóż - red bulla psu nie dają, to inaczej musi sobie skrzydła skombinować! ;) Kaktusik - bądź dzielny! Quote
Recommended Posts