aniah Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Jaki on kochany! :wub: Powodzenia w domku Empiku/Felku! ;) Quote
kicia1616 Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Powodzenia dla nowej rodzinki Felka :) Quote
maciaszek Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Wieści z nowego domu płyną regularnie. Wszystko jest jak najbardziej ok. Maluch naprawdę świetnie trafił :) Ogromnie się cieszę! A przystojniak z niego rzeczywiście duży :) Ciągle jesteśmy ciekawi jak będzie wyglądał za kilka-kilkanaście miesięcy. 1 Quote
gluchypies Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Mam nadzieję, że za jakiś czas wrzucisz fotki przystojniaka :) Quote
maciaszek Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Jak tylko jakieś do mnie dotrą to wkleję :) Wieści z nowego domku napływają regularnie - wszystko jest w jak najlepszym porządku! Mały zaczyna poznawać świat, zaliczył już pierwsze spacery. Weekend upłynął mu na wojażach. Zadomowił się już i naprawdę JEST DOBRZE :) 1 Quote
maciaszek Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Empik/Felek waży już 5,4 kg. Odrobaczył się po raz kolejny, a niebawem będzie się szczepił na wściekliznę. Od następnej niedzieli będzie uczęszczał do psiego przedszkola i na pewno błyskawicznie wszystkiego się nauczy, bo bardzo, bardzo, BARDZO pojętny z niego pies :) 3 Quote
soboz4 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ale z niego ślicznotek!!! No i widać, że wie gdzie jest jego miejsce! Quote
gluchypies Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Empik jest piękny! :) niech się uczy ładnie :) Quote
Agnieszka.D Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Będzie wariował w psim przedszkolu z kumplami :D nic tylko całować ten pychol! Quote
maciaszek Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Będzie wariował w psim przedszkolu z kumplami :D Wariował :) A poza tym się nudził, bo większość rzeczy już potrafi :D Quote
maciaszek Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Chyba Wam jeszcze nie pisałam, że Felek waży już 7,5 kilograma! :) Quote
maciaszek Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 No właśnie się zastanawiałam kiedy na niego wpadniesz ;) Quote
Agnieszka.D Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Już taki duuży chłopak! Prawdziwy przystojniak. Quote
Thaenda Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Jak on urósł :o Na prawdę śliczny z niego psiak wyrasta ;) Quote
maciaszek Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Wczoraj Empika-Felka odwiedził dt, czyli moja siostra z synami. Ucieszył się chłopak na ich widok ogromnie :) Oni na jego zresztą też ;) Zdjęć niestety nie ma (dt obiecuje następnym razem zrobić), ale jest garść nowych wieści - Felek rośnie jak na drożdżach (co już wiecie); szybko się uczy (co też już wiecie); ale zrobił się nieco lękliwy na spacerach (nowe psy, duża przestrzeń, przejeżdżające samochody, itp.), państwo nad tym pracują; został zapisany na kolejne szkolenie (gdzie ma się również nauczyć nie pożerania wszystkiego co znajdzie - bo tak niestety robi...); dorobił się klatki kenelowej, którą uwielbia i traktuje jak schronienie; ładnie jeździ samochodem; bliscy właścicieli bardzo go lubią (z wzajemnością) a do tego mają ogród, który Felek uwielbia; codziennie chadza na spacery do Doliny Trzech Stawów, którą ma pod nosem. Generalnie wszystko dobrze, co ogromnie nas cieszy :) 1 Quote
Recommended Posts