tamb Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 B-b, jeszcze nie doszła. Może jutro. Togaa, dziękuję za transport. Agatka miała RTg, USG. Jutro napiszę więcej. Quote
Ewa Gałązka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Biedulinka malutka. Pobrałam banerek :) 1 Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Biedna babunia, jak dobrze, że już u ciebie. Quote
kudlataja Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Zaglądam do Agatki, mam nadzieje że badania będą pomyślne, załączam banerek i chciałabym przelać mały grosik dla babuleńki, poproszę o konto,m. 1 Quote
Poker Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Z mojego bazarku będzie 31 marnych złociszy, dodam jeszcze od dobrej duszy dyszkę. 2 Quote
AgaG Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Ależ z tej Agatki bezbronna kochana psinka, na tym stole (pewnie przed badaniem rtg albo po) tak wzruszająco wygląda. Myslę, że za jakiś czas, gdy będzie widać efekty odkarmienia - również w wyglądzie futerka Agatki - ona będzie po prostu śliczna. :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Agatko :calus: :calus: zaglądam z milionem cieplych pozdrowien 1 Quote
tamb Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Bardzo przeżyła wizytę u weterynarza. Po szpitalu schroniskowym bardzo się tego boi. Wczoraj byla smutna i wycofana ale dzisiaj bawi się jak szczeniak. Teraz jest w pełni zdiagnozowana i mam nadzieję, nie będzie już stresowana badaniami. Czekam teraz na opis i faktury z czwartkowej wizyty. Myślę, że do poniedziałku dostanę na maila to będzie wszystko na wątku. Quote
b-b Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Takie to biedne, bezbronne http://images69.fotosik.pl/464/1cf948d7aaa9387bmed.jpg Mam nadzieję że wyniki będą dobre! Quote
kudlataja Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 czekam na wyniki badań..psinka jest cudna,m. Quote
AgaG Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Bardzo przeżyła wizytę u weterynarza. Po szpitalu schroniskowym bardzo się tego boi. Wczoraj byla smutna i wycofana ale dzisiaj bawi się jak szczeniak. Teraz jest w pełni zdiagnozowana i mam nadzieję, nie będzie już stresowana badaniami. Czekam teraz na opis i faktury z czwartkowej wizyty. Myślę, że do poniedziałku dostanę na maila to będzie wszystko na wątku. No to czekam z niecierpliwoscią na wyniki. Pozdrawiam Was serdecznie, Buziaki :kiss_2: :kiss_2: Quote
Nadziejka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Buziaczki i gorace pozdrowionka dla Agacinki :calus: :calus: Quote
elik Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Przypominam się ze zdjęciami. Bazarek ogłoszeniowy chcą zakończyć we wtorek i zaczynać drugi, bo nowe potrzebujące psiaczki mają. Czy są widoki na zdjęcia do ogłoszeń ? Quote
Gabi79 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Poproszę o nr konta, czekam jeszcze na 2 wpłaty na bazarku dla Agatki, będzie dla ślicznotki 185 zł 1 Quote
b-b Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 http://images66.fotosik.pl/470/a4cb7de3684b1ad4gen.jpg ślicznotka! :) Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected] Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy. Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak. Tych z wątku nie mam jak "zdjąć". 1 Quote
jola&tina Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Śliczny pyszczek! Wiadomo już co z jej kręgosłupem? Jest wynik rtg? Quote
AgaG Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected] Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy. Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak. Tych z wątku nie mam jak "zdjąć". zaraz wyslę :) dziekuję Ci bardzo potwierdzam wpłatę od Selenga 50 zlotych dla Agatki, już wpisuję na pierwszą, Bardzo dziękuję, Jolantina tamb czeka na wystawienie faktur przez doktora,który zalatany strasznie, Wiem z rozmowy tel. z tamb, że rtg nie wykazało takich zwyrodnień w kręgosłupie, które tłumaczyłyby ból i to wygięcie. Natomiast są ślady świeżego dość urazu mechanicznego, tak jak po pobiciu czy skopaniu :( Biedna Agatka kto wie, co przeszła strasznego, nim trafiła do tamb Quote
Recommended Posts