Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

1cf948d7aaa9387bmed.jpg

Ależ z tej Agatki bezbronna kochana psinka, na tym stole (pewnie przed badaniem rtg albo po) tak wzruszająco wygląda. Myslę, że za jakiś czas, gdy będzie widać efekty odkarmienia - również w wyglądzie futerka Agatki - ona będzie po prostu śliczna. :)

Posted

Bardzo przeżyła wizytę u weterynarza. Po szpitalu schroniskowym bardzo się tego boi. Wczoraj byla smutna i wycofana ale dzisiaj bawi się jak szczeniak. Teraz jest w pełni zdiagnozowana i mam nadzieję, nie będzie już stresowana badaniami. Czekam teraz na opis i faktury z czwartkowej wizyty. Myślę, że do poniedziałku dostanę na maila to będzie wszystko na wątku.

Posted

Bardzo przeżyła wizytę u weterynarza. Po szpitalu schroniskowym bardzo się tego boi. Wczoraj byla smutna i wycofana ale dzisiaj bawi się jak szczeniak. Teraz jest w pełni zdiagnozowana i mam nadzieję, nie będzie już stresowana badaniami. Czekam teraz na opis i faktury z czwartkowej wizyty. Myślę, że do poniedziałku dostanę na maila to będzie wszystko na wątku.

No to czekam z niecierpliwoscią na wyniki. Pozdrawiam Was serdecznie, Buziaki :kiss_2:  :kiss_2: 

Posted

Przypominam się ze zdjęciami. Bazarek ogłoszeniowy chcą zakończyć we wtorek i zaczynać drugi, bo nowe potrzebujące psiaczki mają. Czy są widoki na zdjęcia do ogłoszeń ?

Posted

Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected]
Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy.
Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak.
Tych z wątku nie mam jak "zdjąć".

• Upvote 1
Posted

Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres e-mail [email protected]
Czekam na zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy.
Jest wszystko - zapłacone ogłoszenia odstąpione przez Ewa Marta, tylko zdjęć brak.
Tych z wątku nie mam jak "zdjąć".

zaraz wyslę :) dziekuję Ci bardzo

potwierdzam wpłatę od Selenga 50 zlotych dla Agatki, już wpisuję na pierwszą, Bardzo dziękuję,

Jolantina tamb czeka na wystawienie faktur przez doktora,który zalatany strasznie, Wiem z rozmowy tel. z tamb, że rtg nie wykazało takich zwyrodnień w kręgosłupie, które tłumaczyłyby ból i to wygięcie. Natomiast są ślady świeżego dość urazu mechanicznego, tak jak po pobiciu czy skopaniu :( Biedna Agatka kto wie, co przeszła strasznego, nim trafiła do tamb