kudlataja Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Trafiam do bidulki za banerkiem od elik, jak tylko będę mogła, pomogę. Załączam sobie banerek, ok? Quote
AgaG Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 tamb uaktualniłam wpłaty. Cieszę się, że Agatka taka milutka :) wiem, że ostatnio tamb miała odwiedziny wolontariuszki, która pomagała Agatce w schronisku i nie mogła uwierzyć, jak wielka zmiana zaszła w suczce, jaka jest radosna teraz i zadowolona. Quote
elik Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Trafiam do bidulki za banerkiem od elik, jak tylko będę mogła, pomogę. Załączam sobie banerek, ok? Witaj :) Jasne, że ok :) Dziękujemy :) Quote
kolejna kobietka Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 I do Agatki wpadam po drodze ;) Quote
AgaG Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 mam nadzieję, że Agatce będzie można już wkrótce intensywnie szukać domu stałego. Oby się udało. :) Kto mógłby pomóc z ogłoszeniami? Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Proszę tekst, zdjęcia, dane kontaktowe i na jakie miasta ogłaszać. Zamówię pakiet ogłoszeń. Quote
AgaG Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 elik bardzo dziękuję . :) Myślę, że na Kraków, Katowice no w ogóle na południe Polski można ogłaszać, oto ogłoszenie: Znaleziona na poboczu drogi Agatka - malutka, starsza, z lichym futerkiem i klapniętym uszkiem - przypomina zniszczonego pluszowego misia, który jednym ruchem bezwzględnej ręki ląduje na śmietniku… Agatka kiedyś zapewne miała dom. Kiedyś musiała mieć kogoś, kto przynajmniej ją nakarmił, może nawet pogłaskał. Gdy lat jej przybyło, zrobiła się niepotrzebna dla właściciela, który albo ją wyrzucił albo nie zamierzał szukać. Agatka zrezygnowana i zziębnięta czekała na poboczu drogi. Stamtąd trafiła do bielskiego schroniska. Nie mogła tam zostać, z każdym dniem słabła, na dodatek rana po niepotrzebnym cięciu na brzuchu (niepotrzebnym bo suczka była już kiedyś sterylizowana) nie chciała się goić. Jest teraz bardzo awaryjnie w domu osoby, która ma wielkie serce, nieprawdopodobną wrażliwość, ale która już ledwie daję radę opiekując się wraz z mężem 13 psami i 11 kotami. Agatka to niewielka, starsza ale zdrowa sunia, jest łagodna wobec ludzi i zwierząt, przymilna, grzeczniutka, wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej,co ma na celu znalezienie najlepszych, kochających i odpowiedzialnych właścicieli dla psa. tel do wolontariusza: 510 278 239 Quote
Bogusik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Dzisiaj poleciał przelew dla Agatki.Jak dojdzie,to proszę zapisać 40zł-znajoma Bogusik,a reszta ode mnie, w zależności,jak przeliczy bank. W czerwonych szeleczkach Agatka wygląda cudnie! :) Quote
tamb Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Bardzo dziękuję i potwierdzam, że od ewunian przelew doszedł. Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 ... tel do wolontariusza: 510 278 239 Nie podajemy adresu e-mail ? Quote
AgaG Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 ewunian przelała na Agatkę 25zł na konto tamb. bardzo dziękuję :)wszystkie wpłaty potwierdzam na pierwszej Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Już podaję [email protected] Dzięki. Już zamawiam. Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ogłoszenia zamówione, ale nie wysłane. Czekam na ładne zdjęcia :) Bazarek już był zakończony, ale kochana Ewa Marta odstąpiła swój pakiet, za co bardzo Jej dziękuję. Quote
elik Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ogłoszenia zamówione, ale nie wysłane. Czekam na ładne zdjęcia :) ... Przypominam się o zdjęcia :) Bez zdjęć nie ma ogłoszeń. Zdjęcia proszę przysłać na: [email protected] Quote
tamb Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Popsułam coś i nie da się u mnie zgrać z aparatu do komputera a komórką wyjdą złe. Poproszę kogoś, zeby mnie odwiedził w tym tygodniu z aparatem. Quote
tamb Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Potwierdzam wpłatę od Bogusik i bardzo dziękuję. Quote
AgaG Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Wpłata od Bugusik na Agatkę to jak teraz potwierdziła tamb 82,71 plus 40 od koleżanki Bogusik razem 122.71. Bardzo dziękuję w imieniu Agatki :) Quote
elik Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Popsułam coś i nie da się u mnie zgrać z aparatu do komputera a komórką wyjdą złe. Poproszę kogoś, zeby mnie odwiedził w tym tygodniu z aparatem. Ok, czekam :) Quote
togaa Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Dzisiejsze zdjęcia z Lecznicy AS w B-B. Quote
Recommended Posts