tamb Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Bardzo dziękuję za przelew dla Agatki . Bakusiowa przelała 50zł 1 Quote
kiyoshi Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 U Agatki również zapraszam na bazarek dla wszystkich biedaczków u tamb:) 1 Quote
teresaa118 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Dla Agatki wyslalam znowu pare grosiczkow 1 Quote
tamb Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 O 24.02.2016o17:05, teresaa118 napisał: Dla Agatki wyslalam znowu pare grosiczkow Bardzo dziękuję, doszło 30 zł. Będę musiała w wolnej chwili zsumować ostatnie wpłaty i poprosić Agnieszkę o aktualizację w 1 poście. Quote
AgaG Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 O 25.02.2016o22:28, tamb napisał: Bardzo dziękuję, doszło 30 zł. Będę musiała w wolnej chwili zsumować ostatnie wpłaty i poprosić Agnieszkę o aktualizację w 1 poście. tamb oczywiście, czekam na info :) Ucałuj Agatkę ode mnie Quote
tamb Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Rozliczenie do pierwszego postu: Agatka weszła w styczeń z długiem 518zł, koszty utrzymania w styczniu - 150zł, w lutym - 150zł czyli razem minus 818zł. wpłaty: w styczniu - bakusiowa 50zł, w lutym teresaa118 dwa razy po 30zł (60zł). Aktualnie minus 708zł. W sumie chyba nie ma sensu wpisywać co miesiąc ile jest na minusie bo robię ten dług sama u siebie. Biorąc Agatkę zastrzegłam sobie w momencie przywiezienia jej, że dam jej dt ale kosztów przy 13 psie nie udźwignę. No ale jest jak jest. Dzięki dogomanii jest pomoc, za co dziękuję. Zatem wpisujmy tylko wpłaty, chyba tak będzie lepiej. Każdy wie ile kosztuje utrzymanie starego psa, który załatwia się w domu na dodatek. DT ma raczej dożywotni bo cuda się prawie nie zdarzają. Quote
Toska1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Zaglądam do Agatki i widzę , że jej każdy grosik się przyda ,więc zapraszam serdecznie na mój bazarek dla niej :) Zakupy, podnoszenie ,odwiedziny-wszystko mile widziane !!! 1 Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 19 godzin temu, Toska1 napisał: Zaglądam do Agatki i widzę , że jej każdy grosik się przyda ,więc zapraszam serdecznie na mój bazarek dla niej :) Zakupy, podnoszenie ,odwiedziny-wszystko mile widziane !!! Lecę :) Quote
tamb Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Bakusiowa przelała 50zł na Agatkę. Bardzo dziękuję. Quote
bakusiowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 W lutym też przyszło 50 zł. Post z 18-go lutego. Quote
kiyoshi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 dziewczyny, które uprosiły Tamb o dom tymczasowy dla Agatki za zwrot kosztów utrzymania, proszę, weźcie się w garść!!! Tamb ma potężne długi w lecznicy a tu jeszcze na jedzenie, leki brakuje. Tak nie może być! nie można zostawić tak dobrej osoby bez pomocy! Quote
bakusiowa Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 4 godziny temu, kiyoshi napisał: dziewczyny, które uprosiły Tamb o dom tymczasowy dla Agatki za zwrot kosztów utrzymania, proszę, weźcie się w garść!!! Tamb ma potężne długi w lecznicy a tu jeszcze na jedzenie, leki brakuje. Tak nie może być! nie można zostawić tak dobrej osoby bez pomocy! Które to były??? Trzeba im przypomnieć. Quote
kiyoshi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 13 minut temu, bakusiowa napisał: Które to były??? Trzeba im przypomnieć. haha:) no może i tak;) ale lepiej chyba żeby każdy sam się 'odnalazł', może z pomysłem jakiegoś bazarku wyszedł....(samo sumowanie nie pomoże, bo minus bez wpływów nie zmaleje) Na innych wątkach można nazbierać 300 zł na hotelik więc i tu udałoby się uzbierać 150 zł na miesiąc;) Quote
bakusiowa Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 27 minut temu, kiyoshi napisał: haha:) no może i tak;) ale lepiej chyba żeby każdy sam się 'odnalazł', może z pomysłem jakiegoś bazarku wyszedł....(samo sumowanie nie pomoże, bo minus bez wpływów nie zmaleje) Na innych wątkach można nazbierać 300 zł na hotelik więc i tu udałoby się uzbierać 150 zł na miesiąc;) Nie bardzo orientuję sie jak to było. Gdybym wiedziała o kogo chodzi to mogę wystosować wiadomość. Quote
mar.gajko Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 33 minut temu, kiyoshi napisał: haha:) no może i tak;) ale lepiej chyba żeby każdy sam się 'odnalazł', może z pomysłem jakiegoś bazarku wyszedł....(samo sumowanie nie pomoże, bo minus bez wpływów nie zmaleje) Na innych wątkach można nazbierać 300 zł na hotelik więc i tu udałoby się uzbierać 150 zł na miesiąc;) Z tego co pamiętam, to tamb "uległa" samoistnie i zabrała ją ze schroniska. Bez "pomocy" Dogomani. Watek został założony już po fakcie, przez osobę, która z wzięciem Agaty nie miała nic wspólnego. Jako pomocowy. Quote
bakusiowa Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Jednak mógłby ktoś jeszcze pomóc. Agatka musi jeść. Quote
tamb Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: Z tego co pamiętam, to tamb "uległa" samoistnie i zabrała ją ze schroniska. Bez "pomocy" Dogomani. Watek został założony już po fakcie, przez osobę, która z wzięciem Agaty nie miała nic wspólnego. Jako pomocowy. Niezupełnie. Biorąc na dom tymczasowy zastrzegłam sobie, że karmę i koszty weterynaryjne nie będą moje bo nie udźwignę 13 psa. Daję tylko miejsce u siebie w domu i moją pracę przy Agatce, Niestety, wzięłam ją od wolontariuszki z poza dogo. Była ogromna pomoc z dogo więc wolontariuszki o nic nie prosiłam. A potem wyszło jak wyszło a z osobą nie mam kontaktu. Ale pomoc na dogo jest i bardzo dziękuję. Jakby nie koszty weterynaryjne związane aktualnie z kotami nie narzekałabym. Agatka ma się teraz dobrze i nie cuduje jak na początku z jedzeniem. Je i suche i mokre i wszelkie smaczki. Wątek założyła AgaG bo nie wyrabiałam z czasem i mało bywałam na dogo. Quote
tamb Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 O 18.02.2016o16:49, tamb napisał: Bardzo dziękuję za przelew dla Agatki . Bakusiowa przelała 50zł Czyli uzupełnię do pierwszego postu: Agatka weszła w styczeń z długiem 518zł, koszty utrzymania w styczniu - 150zł, w lutym - 150zł czyli razem minus 818zł. wpłaty: w styczniu - bakusiowa 50zł, w lutym teresaa118 dwa razy po 30zł (60zł), bakusiowa 50. do końca lutego minus 658zł. Wpłata w marcu: bakusiowa - 50zł Quote
AgaG Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 46 minut temu, tamb napisał: Niezupełnie. Biorąc na dom tymczasowy zastrzegłam sobie, że karmę i koszty weterynaryjne nie będą moje bo nie udźwignę 13 psa. Daję tylko miejsce u siebie w domu i moją pracę przy Agatce, Niestety, wzięłam ją od wolontariuszki z poza dogo. Była ogromna pomoc z dogo więc wolontariuszki o nic nie prosiłam. A potem wyszło jak wyszło a z osobą nie mam kontaktu. Ale pomoc na dogo jest i bardzo dziękuję. Jakby nie koszty weterynaryjne związane aktualnie z kotami nie narzekałabym. Agatka ma się teraz dobrze i nie cuduje jak na początku z jedzeniem. Je i suche i mokre i wszelkie smaczki. Wątek założyła AgaG bo nie wyrabiałam z czasem i mało bywałam na dogo. Tamarko ja niestety też czasowo nie wyrabiam :( na dogo jestem z doskoku. Jeśli w czymś bylabym potrzebna to napisz mi proszę mail. Quote
tamb Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Poszły maile z rozliczeniem ale mogę wysłać. Agnieszko, wystarczy jak skopiujesz z postu, który napisałam i dasz na 1 stronę. Z góry bardzo dziękuję. Quote
AgaG Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 2 minuty temu, tamb napisał: Poszły maile z rozliczeniem ale mogę wysłać. Agnieszko, wystarczy jak skopiujesz z postu, który napisałam i dasz na 1 stronę. Z góry bardzo dziękuję. Dobrze, zaraz skopiuję ten post Quote
tamb Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 48 minut temu, AgaG napisał: Dobrze, zaraz skopiuję ten post Bardzo dziękuję. Quote
kiyoshi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Szkoda, że tamte wolontariuszki nie martwią się już o Agatke:( :( Przykre to bardzo:( Quote
Recommended Posts