kolejna kobietka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Cieszę się bardzo, że babunia dobrze się czuje, oby tak dalej :) Najlepiej jak pojemniczek przykłada się do skóry a po naciśnięciu krople tak jakby wpływają do oka, wtedy psiak nie bardzo widzi ten pojemniczek, psiak chyba najbardziej się boi tego gdy widzi pojemniczek nad okiem, chociaż bez względu na sposób zakrapianie oczu pewnie i tak jest najczęściej nieprzyjemne dla psa. Mój też nie lubi czesania. Quote
AgaG Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Potwierdziłam 30 puszek na pierwszej. Agatka jest szczęściarę, że może jeść puszki bez żadnych sensacji żołądkowych. Ja wczoraj kupiłam u wetki jakieś super puszki niby dla psów z problemami trawiennymi i dziś niestety miały biegunkęNiestey musza być na suchym plus odrobinka kurczaka pieczonego Quote
tamb Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Agatka nabrała apetytu, je gotowane, puszki albo suche dokładnie wymieszane z puszką. 1 Quote
AgaG Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Agatka nabrała apetytu, je gotowane, puszki albo suche dokładnie wymieszane z puszką. No to świetnie. Bardzo się cieszę, że Agatka w takiej dobrej formie. Wymiziaj ją ode mnie i resztę stadka ze szczególnym uwzględnieniem Mojego Ulubieńca :) Quote
tamb Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Wszystkie wymiziane ale strasznie niewybiegane przez upały. Quote
AgaG Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Ja na dłuższe spacery wychodzę dopiero gdy jest ciemno. Mamy teraz bardzo pięknie zadbany park tuż obok. Zrobiono stawek, fontanny, niektóre psy też czasem korzystają z przyjemności chłodzenia się pryskająca wodą :) Quote
kolejna kobietka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Cioteczki drogie, Tamara założyła bazarek dla swoich zwierzaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/148199-bazarek-ceramiczny-na-moich-podopiecznych-do-16-sierpnia-do-godziny-20/ Quote
tamb Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Podła, okrutna Agatka, muszę się poskarżyć. Pracowałam do 4 rano i pojedynczo wypuszczałam psy na siku do 4.40, żeby się wyspać. Agacisko obudziło mnie szczekaniem o 5.30. Musiałam znowu je wypuścić, nakarmić, dać leki tak jakby to była normalna poranna godzina. Skończyłam o 7 i poszłam dospać na piętro. Teraz jestem nieprzytomna. Agatka zawsze tak robi. Mimo, ze idzie na ostatnie siku przed moim położeniem się spać (między 3 a 5 rano) to i tak budzi o 5.30. I nie chodzi o siku bo żadnych oporów nie ma i leje gdzie popadnie tylko o jakieś nawyki z przeszłości. Tyran i czarownica. Dzisiaj idę spać na piętro to może się wyśpię, tyle wskórała. Maks nie budzi, to jego trzeba budzić. Quote
tamb Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dzisiaj pracowałam prawie do piątej ale się wyspałam. Spałam z Maksem na piętrze. Psy z parteru nie cierpiały z tego powodu bo pracowałam w nocy u nich. Ciężko rozdzielić siebie i swój czas na takie stado, które nocuje w 3 miejscach (parter, piętro, kotłownia). W kotłowni też posiedziałam, żeby utulić i zgasić światło. Quote
kiyoshi Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Tamara- podziwiam Cie:) pracować do 5 rano!!!! ja o 5 wstaję ;) za to o 22 juz muszę powieki na zapałki;) Quote
tamb Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 W nocy mam spokój, nic nie muszę robić przy zwierzakach, jest cicho i dobrze mi się pracuje. W dzień czasem położę się na godzinkę jak nie mogę się opanować. Quote
kudlataja Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Cioteczki drogie, Tamara założyła bazarek dla swoich zwierzaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/148199-bazarek-ceramiczny-na-moich-podopiecznych-do-16-sierpnia-do-godziny-20/ Zaglądam do Agatki i wzięłam skromny udział w bazarku, pozdrawiam. 1 Quote
kolejna kobietka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Karma dla Agatki i babuni Senty: Quote
tamb Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Niestety, stare pieski kosztują dużo. Jak odmawiają jedzenia daję im wszystko co tylko chcą, żeby jadły. Quote
tamb Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Zaglądam do Agatki i wzięłam skromny udział w bazarku, pozdrawiam. Dziękuję za udział i zaglądanie. Quote
jola&tina Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Zapraszam na mały bazarek dla podopiecznych Cioci tamb. 1 Quote
tamb Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania...-20/?p=16353223 Quote
kolejna kobietka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dzisiejsze zakupy Agatki i babuni Senty: Quote
teresaa118 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Dla Agatki na puszeczki poszlo pare groszy Quote
Recommended Posts