Gabi79 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 zapiszę sobie i na pewno wróce Ja również!!! Quote
ania75 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Zagadka :) Która Ela i co się udało :siara: Kilka dni temu (przed awarią dogo) pisałaś mi instrukcje jak wstawić banerek do podpisu i proszę ..... udało się :) Quote
Gabi79 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ja również!!! Wróciłam, zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Agatki http://www.dogomania.com/forum/topic/144492-cegie%C5%82ki-dla-male%C5%84kiej-staruszki-agatki-na-utrzymanie-w-bdt-do-2012godz-2000/ Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Kilka dni temu (przed awarią dogo) pisałaś mi instrukcje jak wstawić banerek do podpisu i proszę ..... udało się :) Aaaaa widzisz, zapomniałam :) Na wątku Homerka napisałam Ci : "Aniu, Twoje banerki nie są podlinkowane, a szkoda. Nie maja siły sprawczej, nie będą kierowały do wątków tych psiaczków. Jeśli chcesz, przekopiuj z mojego podpisu. Mam oba Twoje banerki i oba są podlinkowane :)" Quote
tamb Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Wróciłam, zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Agatki http://www.dogomania.com/forum/topic/144492-cegie%C5%82ki-dla-male%C5%84kiej-staruszki-agatki-na-utrzymanie-w-bdt-do-2012godz-2000/ Dziękuję. Podajcie nr konta... Dziękuję. Już podam. Quote
Kora Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Dziewczyny, weszlam po Bazarku i oczywiscie grosz cegielkowy wysle, ale chcialam zapytac bo nie daje mi to spokoju, skoro okazalo sie ze byla sterylizowana to sprawdzano czy nie ma chipa? 1 Quote
jola&tina Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Przydreptałam do Agatki z bazarku Gabi79. Agatko, ciocia tamb zrobi z ciebie piękną i młodą sunię i ciocia kk będzie musiała zrobić nowy banerek. A na razie faktycznie biedna babunia. 1 Quote
tamb Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Dziewczyny, weszlam po Bazarku i oczywiscie grosz cegielkowy wysle, ale chcialam zapytac bo nie daje mi to spokoju, skoro okazalo sie ze byla sterylizowana to sprawdzano czy nie ma chipa? Sprawdzałam, nie ma chipa. Quote
AgaG Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Bardzo dziękuję kochanym ciociom, że przyszły do Agatki i są tak pomocne. :) Tamb jutro do Ciebie zadzwonię, by Cię powypytywac o cechy Agatki, które trzeba podać w ogłoszeniach. Quote
fegelle Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 witam. ale biudulka z tej Agatki :(( ale.... szczęście w nieszczęściu, że dziewczynka trafiła na tak wspaniałe cioteczki :) proszę o nr konta to dorzucę jakiś grosik. Quote
tamb Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Maryna przelała 20zł i potwierdzam, że doszlo. Dziękuję. Quote
ewunian Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Eeeej, czemu mi nikt nie powiedział, że Agatka ma watek na dogo? No, ale wpadam bez zaproszenia i zapisuje. XD Quote
AgaG Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 ewuniam wpadaj jak najczęściej do Agatki. Czy znasz ją ze schroniska? Quote
ewunian Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Tak trochę, ale tez nie za dobrze. Wrzucę watek na grupe wolo, wpadnie wiecej osób. 1 Quote
Gosiapk Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Elu dziękuję za pomoc - udało się :) Eeee... tylko nie podlinkowany :hmmmm: Quote
elik Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Eeee... tylko nie podlinkowany :hmmmm: I podlinkowania sie naumiemy :) Quote
fegelle Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 zaglądam do psinki. Co u niej słychać?? Quote
AgaG Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 zaglądam do psinki. Co u niej słychać?? Dziś będę dzwonić do tamb, to się dowiem, Na razie wklejam tekst do ogłoszeń. Kto mógłby zając się ogłaszaniem suni? Znaleziona na poboczu drogi Agatka - malutka, bardzo stara, z lichym futerkiem i klapniętym uszkiem - przypomina zniszczonego pluszowego misia, który jednym ruchem bezwględnej ręki ląduje na śmietniku… Agatka kiedyś zapewne miała dom. Kiedyś musiała mieć kogoś, kto przynajmniej ją nakarmił, może nawet pogłaskał. Gdy lat jej przybyło, zrobiła się niepotrzebna dla właściciela, który albo ją wyrzucił albo nie zamierzał szukać. Agatka zrezygnowana i zziębnięta czekała na poboczu drogi. Stamtąd trafiła do bielskiego schroniska. Nie mogła tam zostać, z każdym dniem słabła, na dodatek rana po niepotrzebnym cięciu na brzuchu (niepotrzebnym bo suczka była już kiedyś sterylizowana) nie chciała się goić. Jest teraz bardzo awaryjnie w domu osoby, która ma wielkie serce, nieprawdopodobną wrażliwość, ale która już ledwie daję radę opiekując się wraz z mężem 13 psami i 11 kotami. Agatka to niewielka, starsza ale zdrowa sunia, jest łagodna wobec ludzi i zwierząt, wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej,co ma na celu znalezienie najlepszych, kochających i odpowiedzialnych właścicieli dla psa. tel do wolonatrusza: 510 278 239 Quote
tamb Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Agnieszko, bardzo dziękuję za pomoc. Byłam zawodowo w Łodzi i przed chwilą wróciłam. Doszły 2 wplaty -maarit 30zł i fegelle 10zł, za co bardzo dziękuję. Quote
Mok56 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Poproście Skarpetę im.Talcott, która wspiera psy-staruszki o maksymalne wsparcie na karmę i weterynarza. 1 Quote
xcat Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zrobiłam bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/144556-dla-agatki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-bransoletki-do-2012-2000/?p=15956359 Może cos dla siebie znajdziecie, jesli nie to proszę o podbijanie :) 1 Quote
AgaG Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 zaraz będę aktualizować rozliczenie. Dzwoniłam do tamb, właśnie spacerowała z psiakami z latarką w ręku, bo taki wiatr w Bielsku, że latarnie nie świecą. Chwilę pogadalyśmy o Agatce. Sunieczka lepiej się czuje, nauczyła się prosić łapką o różne pyszności. :loveu: Dziś wyprosiła zupkę jarzynową od męża tamb. Zajada się poza tym serduszkami i jest bardzo zadowolona. Z pewnością jednak będzie wymagała dalszej diagnostyki. Ma bolesność plecków i w ogóle tylnej części ciała i szybko się męczy. Trzeba jej będzie zrobić rtg. Tamb ma zepsuty główny komputer, z którego mogła wysyłać zdjęcia, więc będziemy musieli trochę poczekać na nowe zdjęcia suni. No chyba, że któraś z dziewczyn z Bielska umówi się gdzieś z tamb na spacerek i na zdjęciowa sesyjkę? :) Quote
AgaG Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Xcat zrobił bazarek dla Agatki :) Bardzo dziękuję. Oto link http://www.dogomania.com/forum/topic/144556-dla-agatki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-bransoletki-do-2012-2000/?p=15956359 Quote
Recommended Posts