Gosiapk Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Czy mogę wstawić jej banerek do swojego podpisu? ehem... 'se' wziełam, jeśli nie można proszę o info na PW :) 1 Quote
kolejna kobietka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Czy mogę wstawić jej banerek do swojego podpisu? ehem... 'se' wziełam, jeśli nie można proszę o info na PW :) Oczywiście, że możesz! Bardzo dziękuję, zwiększa to szanse babuni na pomoc :smile: Quote
kolejna kobietka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kochana babunia, jak cieszą takie wieści :smile: 1 Quote
AgaG Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 tamb, przypomnij mi jednak nr konta. Poker masz już numer tamb? bo ja nie, to ja mam i Ci wyślę :) dziekuję bardzo za pomoc. tamb wieści bardzo dobre, uff. Można ruszać z ogłoszeniami, Dziś wyedytuję na pierwszej stronie, tak by wyodrębnić wyraźnie tekst ogłoszenia, który jest praktycznie gotowy. Tylko dodam info o stanie zdrowia Agatki. Ona jak ją odkarmisz, będzie ważyć około 12 kilo tak? Gosiapk dzięki :) Quote
tamb Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Potwierdzam wpłatę na Agatkę - 50zł od Poker i 100zł wpłaciła Panna Marple. Bardzo dziękuję. Rozliczenie wyślę w mailu AgaG. 1 Quote
AgaG Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Wrócilam od weterynarza i mam dobre wieści. Mocznik i kreatynina w normie. Złe wyniki były reakcją organizmu na zabieg i warunki, w jakich była. Szwy zdjęte, wszystko wygojone. Ma 2 guzki na listwie mlecznej, które trzeba obserwować. Została zabezpieczona na pchły, do pyszczka zaraz podam odrobaczenie w paszteciku. Nic aktualnie nie trzeba robić pod względem weterynaryjnym tylko odkarmić. Jest bardzo zabiedzona. Wizyta kosztowała 70zł. Fakturę wyślę do rozliczenia w 1 poście Agnieszce. Kolejne wydatki to szelki i kubrak na chłody bo jest prawie łysa. Malagos, sunia jest w domu. Nawet Maksa wziętego z łańcucha nauczyłam być psem domowym. Sunia Agatka teraz będzie się regenerować i szukać domu stałego. Dodam, że jest bardzo miła i coraz weselsza. Jeszcze nas zaskoczy. tamb pomierz proszę sunieczkę od dolnej części szyji (od karku) do nasady ogona, pomogę wybrać kubrak w sensie rozmiaru Ostatnio kupowałam wszystkim moim psom :) i nie obyło się bez pewnych błędów. No ale że mam cała gromadę, to nic się nie zmarnuje :) A smycz masz dla niej? A posłanko? Agatka na pewno nas zaskoczy. Pod Twoją opieką staruszkom lat ubywa :) wiem to bardzo dobrze..To, co zrobiłas dla babci Senti, dla Yody z krakowskiego schroniska jest niepojęte wręcz.. Nie wspominając o moim Ulubieńcu bez ogonka :) Quote
AgaG Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Potwierdzam wpłatę na Agatkę - 50zł od Poker i 100zł wpłaciła Panna Marple. Bardzo dziękuję. Rozliczenie wyślę w mailu AgaG. Świetnie tamb, wysyłaj mi właśnie tak potwierdzenia na mail, nie będę musiała za każdym razem wątku przeszukiwać. Rozlczenia dam na pierwszą :) Quote
elik Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Czy mogę wstawić jej banerek do swojego podpisu? ehem... 'se' wziełam, jeśli nie można proszę o info na PW :) Oczywiście, że możesz! Bardzo dziękuję, zwiększa to szanse babuni na pomoc :smile: A je se wzienłam bez zapytunkowania :siara: tamb pomierz proszę sunieczkę od dolnej części szyji (od karku) do nasady ogona, pomogę wybrać kubrak w sensie rozmiaru Ostatnio kupowałam wszystkim moim psom :) i nie obyło się bez pewnych błędów. No ale że mam cała gromadę, to nic się nie zmarnuje :) A smycz masz dla niej? A posłanko?... Aga, jesteś niesamowita. Masz tyle swoich Ogonków wymagających sporo nakładów i troszczysz się jeszcze o inne :) Quote
ania75 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 I ja sobie wzięłam - mam nadzieję bo pierwszy raz to robię Quote
AMIGA Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Świetne wieści. Na zdjęciach bidulka wygląda na obolałą, zestresowaną i choreńką. A tu taka niespodzianka:-) Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Elu dziękuję za pomoc - udało się :) Zagadka :) Która Ela i co się udało :siara: Quote
Onaa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Przyszłam bo zobaczyłam u elik banerek, jaka bidulinka :(. Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Przyszłam bo zobaczyłam u elik banerek, jaka bidulinka :(. Dziękuję Renatko :) Magiczne działanie banerków :) Quote
AgaG Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 tamb ma jeszcze zapas suchego, puszki wychodzą bardzo drogo, więc na razie Agatka jest na jedzonku gotowanym przez tamb. Dostałam już mail, tylko jeszcze mi się nie otwierają załączniki, tamb w innym programie mi wyśle, w każdym razie na jedzenie (ok. 23 dni) dla Agatki poszło - 41+ 13,42 = 54,42zł. Na dzienne jedzenie dla Agatki wychodzi około 2, 50. w takim razie, Jak tylko mi się załączniki ze zdjęciami faktur otworzą, wyślę do wklejenia, :) jeszcze raz dziękuję za pomoc w imieniu Agatki. Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ... Jak tylko mi się załączniki ze zdjęciami faktur otworzą, wyślę do wklejenia, :) jeszcze raz dziękuję za pomoc w imieniu Agatki. Jeśli masz już ten e-mail ze zdjęciami, to prześlij mi go, wybierając opcję "Prześlij dalej". Dostanę wiadomość tamb razem z załącznikami. 1 Quote
AgaG Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Jeśli masz już ten e-mail ze zdjęciami, to prześlij mi go, wybierając opcję "Prześlij dalej". Dostanę wiadomość tamb razem z załącznikami. Już wysyłam, Jesli byłabyś tak miła i dała radę wkleić załączniki na wątku, to byłaby to wielka pomoc :) Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Już wysyłam, Jesli byłabyś tak miła i dała radę wkleić załączniki na wątku, to byłaby to wielka pomoc :) Aguś, bardzo mi przykro, ale mój komp tego nie rozbiera :( Załączniki to pliki o rozszerzeniu TXT. Wygląda tak, jakby to nie były zdjęcia faktur, tylko plików zapisanych w programie, którego nie mam w kompie. Przepraszam nie dam rady tego wkleić na wątek. Quote
tamb Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Już wysłałam z innego komputera bo tamten zaczął wariować i od 2 godzin jest w naprawie. Teraz się wszystko otworzy. Jeśli chodzi o szelki i kubraczek, pójdę z Agatką i kupię. 5 minut od mojego domu jest bardzo dobry sklep zoologiczny, w którym mam 10% rabatu i spokojnie będziemy przymierzać. Trudno dopasowac na odległość. Quote
Maryna Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Całkowitym przypadkiem tu trafiłam.O mamooo jaka bidulka. Dajcie dziewczęta nr konta,wpłacę 20 zł,bardzo mi przykro,że tak malutko,ale całkiem jestem pod kreską Quote
tamb Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Całkowitym przypadkiem tu trafiłam.O mamooo jaka bidulka. Dajcie dziewczęta nr konta,wpłacę 20 zł,bardzo mi przykro,że tak malutko,ale całkiem jestem pod kreską Dziękuję. Quote
Recommended Posts