Romka Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Długo błąkała się po ulicach miasta a kiedy okazało się,że urodzi szczenięta zgłoszono ją do schroniska.W schronisku pokazała wolontariuszom jak cudny ma charakter.Łagodna,ufna,kontaktowa.Lubi ludzi i lubi z nimi przebywać.Ładnie chodzi na smyczy.A spacery uwielbia,puszczona luzem wraca natychmiast przywołana.Suczka dogaduje się z innymi zwierzętami.Jest mądrym,wrażliwym stworzeniem,któremu do szczęscia brakuje dobrego,kochającego domu.Rotka ma 4 lata ,jest zdrowa,wysterylizowana,zaszczepiona przeciwko wsciekliźnie,odrobaczona i zaczipowana.Suczka nie może mieszkać w kojcu ani w budzie na podwórku.KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] Quote
Romka Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Mam bardzo fajny telefon z Poznania...czekam na rozwój sytuacji...jak będzie namiar na domek zaraz go sprawdzimy... Quote
Romka Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 A ja szukam kogoś do sprawdzenia domu w Poznaniu...już rozesłałam wici... Quote
MALWA Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Dobry wieczór, rozmawiałam z Romką, i zrobię w Poznaniu wizytę przed adopcyjną dla Rotki. Miłego wieczoru! Quote
MALWA Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Dobry wieczór! Dzisiaj rozmawiałam z Panią z Poznania, która była zainteresowana Rotką.........Pani poinformowała mnie, ze miała dość czekania za wizytą, za decyzją schroniska i psem...... Pani poinformowała mnie, że ma już pieska, bo mąż wczoraj przyniósł do domu szczeniaczka . Po tej informacji życzyłam Pani miłego wieczoru. To tyle z mojej strony. Niestety nie ma Rotka szczęścia, oj nie ma................ Quote
Kropka:) Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Wyróżnienie : Poznań - http://olx.pl/oferta/slodka-rotka-szuka-przyjaciela-na-reszte-zycia-dom-pilnie-potrzebny-CID103-ID9MnGb.html Warszawa - http://olx.pl/oferta/rozczulajaca-roteczka-szuka-odpowiedzialnych-kochajacych-wlascicieli-CID103-ID9N9sj.html Quote
Romka Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 5 maja nasza słodka Rotka pojechała do domu.Była to adopcja ze schroniska. Dom w Łowiczu.Rotka będzie mieszkała w domu z ogrodem ale będzie spała w domu.Będzie jedynym psem u pani,której po długiej chorobie odszedł psiak.Mam nadzieję,że to dobry dom i będą cię tam kochać...powodzenia malutka... Zmieniam tytuł wątku. Quote
Recommended Posts