Małgonia Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pięknie :) na pewno będzie mu tam dobrze 1 Quote
AgaG Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Dom rzeczywiście cudowny.:) Pani kocha zwierzęta, ale też i dzieci. Na ścianach w wielkiej jadalni wiszą podziękowania o dzieci z domu dziecka, które zapraszała na bezpłatne wakacje. A psy mają tam po prostu oazę bezpieczeństwa, milości i spokoju. 2 Quote
mar.gajko Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Oby się zdążył nacieszyć nowym życiem. Wszyscy oni, te staruszeczki. Quote
AgaG Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Oby się zdążył nacieszyć nowym życiem. Wszyscy oni, te staruszeczki. Pani ma same takie biedaki. Głównie sunie w liczbie 8 i jednego gigantycznego psa Asłana - kaukza o sercu Misia. Wygląda jak niedźwiedź :). Quote
kolejna kobietka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 MI się to najbardziej podoba :lol: Quote
Małgonia Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Asłan jesy cudowny! Mówiłam Pani, że jej go ukradne, zabieram ze soba:) Tak sie tulił do mnie, ze nie da rady go nie pogłaskac :D Quote
AgaG Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Asłan jesy cudowny! Mówiłam Pani, że jej go ukradne, zabieram ze soba:) Tak sie tulił do mnie, ze nie da rady go nie pogłaskac :D Cudowny psiak :) i taki zadbany przy tych gabarytach, wyczesany, czysciutki. :) no ale o wiele za gruby :)Szkoda, że czasu było tak mało i musiałyśmy szybko wracać :( Quote
Felka z Bagien Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Kochani,na Was można zawsze liczyć.Dzisiaj zobaczyłam na stronie schroniska takie oto maleństwo.Dopiero jutro będę w schronisku i przyjrzę się lepiej maliźnie.Taki szkrab i ciągle w schronie.Kochani ślijcie dobrą energię!!!!! http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/47265-REKSIO.html Wybacz Homciu,że zaśmiecam Twój wątek,ale wiem,że jesteś szczęśliwy i pewnie Twoje psie serduszko krzyczy z bólu,że tam pozostali inni towarzysze psiej niedoli!!! Quote
AgaG Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Kochani,na Was można zawsze liczyć.Dzisiaj zobaczyłam na stronie schroniska takie oto maleństwo.Dopiero jutro będę w schronisku i przyjrzę się lepiej maliźnie.Taki szkrab i ciągle w schronie.Kochani ślijcie dobrą energię!!!!!http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/47265-REKSIO.html Wybacz Homciu,że zaśmiecam Twój wątek,ale wiem,że jesteś szczęśliwy i pewnie Twoje psie serduszko krzyczy z bólu,że tam pozostali inni towarzysze psiej niedoli!!! Bardzo dobrze, że informujesz o małym. Wcale nie zaśmiecasz wątku. W którym jest boksie ten kudłczek? Aha i wiesz co dobrze byłoby dokładnie jego rozmiar określić, bo "średniomały" to czasem w schronisku znaczy 8, a czasem i 13 kilo. Może się uda go zważyć podczas wyprowadzania piesków? Tak w ogóle to myślę, że bardzo dobrze byłoby gdyby taka informacja o wadze była na stronie. Bo jak ogłaszam psy, to ludzie zawsze pytają: a ile on waży? :) No bo wiadomo, niektórzy mają ograniczenia fizyczne co do dźwigania, starsze osoby itd. :) Quote
Felka z Bagien Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Bardzo dobrze, że informujesz o małym. Wcale nie zaśmiecasz wątku. W którym jest boksie ten kudłczek? Aha i wiesz co dobrze byłoby dokładnie jego rozmiar określić, bo "średniomały" to czasem w schronisku znaczy 8, a czasem i 13 kilo. Może się uda go zważyć podczas wyprowadzania piesków? Tak w ogóle to myślę, że bardzo dobrze byłoby gdyby taka informacja o wadze była na stronie. Bo jak ogłaszam psy, to ludzie zawsze pytają: a ile on waży? :) No bo wiadomo, niektórzy mają ograniczenia fizyczne co do dźwigania, starsze osoby itd. :) Jutro wszystkiego się dowiem,będę go szukała,bo wydaje mi się straszną biedą!Postaram się dokładnie określić jaki to "gabaryt".Na zdjęciu wygląda na mikrusa, ale może być dużo większy,no na pewno nie jest kaukazem,ale już widziałam różne niespodzianki. Quote
AgaG Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Jutro wszystkiego się dowiem,będę go szukała,bo wydaje mi się straszną biedą!Postaram się dokładnie określić jaki to "gabaryt".Na zdjęciu wygląda na mikrusa, ale może być dużo większy,no na pewno nie jest kaukazem,ale już widziałam różne niespodzianki. Felka a dałabyś radę sprawdzić, jak sobie radzi malutki Mobil? On ponad dwa lata siedzi a ślepnie : Quote
Felka z Bagien Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Jasne,że dowiem się jak się ma Mobil.Zapisuję sobie na karteczce, bo nie spamiętam. Quote
Felka z Bagien Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Chodzi zapewne o tę maliznę http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/47278-MOBIL.html Biedaczek, jeszcze nie doczekał się swojego kącika. Quote
AgaG Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Chodzi zapewne o tę maliznę http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/47278-MOBIL.html Biedaczek, jeszcze nie doczekał się swojego kącika. Tak, właśnie o tego pieska. Słyszałam, że traci wzrok, paniom, które do mnie dzwoniły z ogłoszenia kolejnej kobietki dla Edzia proponowałam na wizycie przedadopcyjnej jego lub Bobka, bo oba niemłode i długo już czekają na dom. Bobek już jest w swoim wspaniałym domku (będą zdjęcia niedługo na osobnym wątku) ale Mobil czeka... A to maleństwo sympatyczne... Zagladałaś może do niego będąc w schronisku? :) Quote
Felka z Bagien Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Tak, właśnie o tego pieska. Słyszałam, że traci wzrok, paniom, które do mnie dzwoniły z ogłoszenia kolejnej kobietki dla Edzia proponowałam na wizycie przedadopcyjnej jego lub Bobka, bo oba niemłode i długo już czekają na dom. Bobek już jest w swoim wspaniałym domku (będą zdjęcia niedługo na osobnym wątku) ale Mobil czeka... A to maleństwo sympatyczne... Zagladałaś może do niego będąc w schronisku? :) Tak byłam,ale nie mam pewności,czy dyżurna podała mi właściwy boks.Inaczej wyglądał na zdjęciu, a inaczej w realu.Było bardzo dużo ludzi i nie było jak tego ustalić.Niestety w tę niedzielę nie będzie mnie w schronisku. Quote
Panna Marple Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Kontrola hotelu dla psów w Węgrzcach Wielkich. Autor: Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami · Zaktualizowano 4 godz. temu https://www.facebook...49915789&type=1 Quote
ania shirley Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Kontrola hotelu dla psów w Węgrzcach Wielkich. Autor: Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami · Zaktualizowano 4 godz. temuhttps://www.facebook...49915789&type=1 Rozumiem , ze na wszystkich wątkach to zamieścisz? 1 Quote
Panna Marple Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 A dlaczego nie? A dlaczego inni mogą uprawiać czarny PR? Transparentność! Quote
ania shirley Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 A dlaczego nie? A dlaczego inni mogą uprawiać czarny PR? Transparentność! Wszystkie- to przynajmniej wszystkie aktywne na Dogo. Kilkaset? A zamieszczaj... Będziesz miała zajecie... Hmmm... Zastanawiające. Wiec chodzi Ci o czarny PR? Bo AdzeG to raczej o psy chodziło... Ale ludzie są różni... 1 Quote
Topi Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Wszystkie- to przynajmniej wszystkie aktywne na Dogo. Kilkaset? A zamieszczaj... Będziesz miała zajecie... Hmmm... Zastanawiające. Wiec chodzi Ci o czarny PR? Bo AdzeG to raczej o psy chodziło... Ale ludzie są różni... ania shirley, nie dyskutuj z Panna Marple. Niech się wygłupia. Quote
mój pies Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 A dlaczego nie? A dlaczego inni mogą uprawiać czarny PR? Transparentność! Tu juz przylazłaś wstrętna babo ? Jak nie masz co ze soba zrobić to jazda na Kleparz. Tam jest twoje miejce wsród straganów bo przkupki napewno nie będą chciały sie z toba zadawać. Quote
kolejna kobietka Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Rozumiem , ze na wszystkich wątkach to zamieścisz? A dlaczego nie? A dlaczego inni mogą uprawiać czarny PR? Transparentność! Wszystkie- to przynajmniej wszystkie aktywne na Dogo. Kilkaset? A zamieszczaj... Będziesz miała zajecie...Hmmm... Zastanawiające. Wiec chodzi Ci o czarny PR? Bo AdzeG to raczej o psy chodziło... Ale ludzie są różni... Bardzo zastanawiające... Na wątku Dżekiego, który z hotelikiem nie ma niczego wspólnego też już to jest. Brak słów. Quote
Felka z Bagien Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Co słychać u Homcia?Taka brzydka pogoda,to pewnie i on nie ma ochoty się ruszać.Już tak dawno nie było fotek Homusia. Quote
AgaG Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Co słychać u Homcia?Taka brzydka pogoda,to pewnie i on nie ma ochoty się ruszać.Już tak dawno nie było fotek Homusia. Homerek lubi spacerki w każdą pogodę. :) Nawet po śniegu dreptał chętnie, choć czasami zdarzało mu się kuleć. No ale to wtedy, gdy temperatura była minusowa. Teraz na szczęście nie kuleje. Dostaje zresztą zapobiegawczo lek na stawy, który zlecił mu jego doktor. W przyszłym tygodniu ma mieć kontrolne badanie krwi. Homerek zrobił pewne postępy, jeśli chodzi o jego śmiałość :) Jako nagroda najskuteczniejsze okazują się parówki czy kiełbaski a nie zdrowe jedzenie, jakie mu gotuję. Makoron z mięsem muszę czasami posypać pokrojoną paróweczką, tak się rozwydrzył :) A co do zdjęć, nikt nie pytał o Homera ostatnio, to i nie robiłam :) Ale zrobię w weekend na pewno jemu i jego rodzeństwu psiemu, w tym pewnej malutkiej babuni, której dałam na imię Lala :) Quote
Recommended Posts