Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutek, nic się nie martw - i tak Cię podziwiam, że jeszcze chcesz ze mną gadać ;)

Aha, czyli Hilton w miejsce Krewetki - OK, notuję. Na pomorskie już go ogłosić?...

Czyli od bahlsy zostają 2 pełne pakiety - na 12 psiaczków. Spokojnie skompletuj towarzystwo, a Ziutka niech momencik ode mnie odsapnie :megagrin:  Tym bardziej, że ma też inne zamówienia do realizacji ;)

• Upvote 1
Posted

Ziutek, nic się nie martw - i tak Cię podziwiam, że jeszcze chcesz ze mną gadać ;)

Aha, czyli Hilton w miejsce Krewetki - OK, notuję. Na pomorskie już go ogłosić?...

Czyli od bahlsy zostają 2 pełne pakiety - na 12 psiaczków. Spokojnie skompletuj towarzystwo, a Ziutka niech momencik ode mnie odsapnie :megagrin:  Tym bardziej, że ma też inne zamówienia do realizacji ;)

Tak, Hiltona ogłoście na pomorskie :)

Posted

Nutusia, przyślij mi proszę imiona psiaków, które dotąd Tobie przesłałam. Na ogłoszenia od Ciebie i od Konfirm :) bo sie zaraz sama pogubię, które psy ogłoszone :P

Posted

Były jeszcze pakiety od jaguski ;)

Tu masz zestawienie i może rzeczywiście np. przy fotkach psiaków wpisywać, że już mają ogłoszenia...

Suita - ogłoszona

Popcorn - ogłoszona

Pianka - ogłoszona

Gwiazda - ogłoszona

Szron - w DS, w jego miejsce wskoczyła Tykwa

Mufka - ogłoszona

Lyla - ogłoszona

Orbis - ogłoszony

Wera - ogłoszona

Pixie - ogłoszona

Skiper - w DS, w jego miejsce wskoczyła Krewetka, która też już ma DS - będzie ogłoszony Hilton!!!!!

Roki - ogłoszony

Rosa - w DS, w jej miejsce wskoczyła Sawana (na razie nie ogłaszamy), w jej miejsce wskoczył Tokaj (ogłoszony na warmińsko-mazurskie)

Gin

Koksa - ogłoszona

Loczek

Cyprys

Bono

Pankracy

Szejk

Małgosia - ma DS, w jej miejsce wskoczyła Czara

Juppi

Ligol

Kometa

Remiza

Zięba - ma DS, w jej miejsce wskoczył Melon

Rzepka

Natka

Spinacz

Maciejka

Robin Hood

Posted

To nie odpocznie, bo zaraz wysyłam Ci kolejne psiaki - 12 tak?

Posted

Tak jest :)

Nutusia, przesłałam Tobie trzy psiaki z czego Aramis szuka domku na cito, bo to szczeniak. Resztę prześlę w poniedziałek, bo ja nie mam już dzisiaj siły.

Posted

ja bardzo proszę, żeby nie robić ogłoszeń na olx na koncie psyzradys@gmail.com

olx ma limit 50 ogłoszeń i więcej nie da się aktywować.

robie na swoim olx
Posted

dowiedziałam się tylko tyle, że po Hiltona przyjechali ludzie aż z Zabrza! ponad 500 km!
Po prostu wsiedli w nocy w samochód, żeby dojechać na rano do Radys - to się nazywa MIŁOŚĆ :)

Nie wiem skąd dowiedzieli się o Hiltonie

• Upvote 1