Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja KOSMOS - przeniesiony do innego schroniska (już adoptowany) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja ROSA POJECHAŁA DO DOMKU :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja BETTY - opuściła schronisko :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja BUDYŃ - ZNALAZŁ DOMEK!!!! Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja TYKWA - adoptowana :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja Czara - adoptowana :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja NATKA - opuściła schronisko :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja RZEPKA - adoptowana :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 aktualizacja BIERKA - adoptowana :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Boże, wreszcie coś RUSZYŁO! I schron w Radysach nie będzie zapomnianym miejscem na końcu świata, do którego się tylko zwozi psy z całej Polski, bo... najtaniej... Dziewczyny - gratuluję i kibicuję z całego serca. Takie zjawiskowe psy tam siedzą, a dzięki Wam mają szansę uniknąć dożywocia. Na dobry początek, poproszę o wytypowanie 6 psiaków do ogłoszeń i przesłanie mi na maila (mstswf@wp.pl) ich zdjęć i tekstów do ogłoszeń oraz info na jakie województwo zrobić ogłoszenia i jakie podać namiary do kontaktu. 1 Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Boże, wreszcie coś RUSZYŁO! I schron w Radysach nie będzie zapomnianym miejscem na końcu świata, do którego się tylko zwozi psy z całej Polski, bo... najtaniej... Dziewczyny - gratuluję i kibicuję z całego serca. Takie zjawiskowe psy tam siedzą, a dzięki Wam mają szansę uniknąć dożywocia. Na dobry początek, poproszę o wytypowanie 6 psiaków do ogłoszeń i przesłanie mi na maila (mstswf@wp.pl) ich zdjęć i tekstów do ogłoszeń oraz info na jakie województwo zrobić ogłoszenia i jakie podać namiary do kontaktu. Dziękujemy za miłe słowa :))) za chwilę wyślę Tobie zdjęcia psiaków, które najbardziej potrzebują domków teraz :) maile będą przychodziły po kolei :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Trzy już są! :) Czekam na resztę i składam zamówienie na bazarku ogłoszeniowym ;) Jeszcze tylko pamiętaj proszę o podaniu na jakie województwo ogłaszać... 1 Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Trzy już są! :) Czekam na resztę i składam zamówienie na bazarku ogłoszeniowym ;) Jeszcze tylko pamiętaj proszę o podaniu na jakie województwo ogłaszać... "Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją psiaka z naszego schroniska, a mieszkasz w wojewódzwie pomorskim, podlaskim, mazowieckim lub kujawsko - pomorskim i nie masz możliwości po niego przyjechać, proszę zadzwoń do wolontariuszy, ponieważ istnieje możliwość transportu. Jeżeli chodzi o pozostałe województwa, to osoby chętne do adopcji naszych psiaków, niestety będą musiały przyjechać po psiaki osobiście. " Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja rozumiem, ale na razie wybierzmy jedno województwo, na które zrobimy ogłoszenia ;) W mazowieckim jest sporo adopcji, ale i ofert jest najwięcej. Decydujcie! :) Potem możemy zrobić na inne województwa... Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Ja rozumiem, ale na razie wybierzmy jedno województwo, na które zrobimy ogłoszenia ;) W mazowieckim jest sporo adopcji, ale i ofert jest najwięcej. Decydujcie! :) Potem możemy zrobić na inne województwa... oki!!! super! :) tak też zróbmy :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Dobra - wysyłam zlecenia z prośbą o zrobienie ogłoszeń na woj. mazowieckie :) 1 Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Dobra - wysyłam zlecenia z prośbą o zrobienie ogłoszeń na woj. mazowieckie :) <3 Quote
kinga Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 "Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją psiaka z naszego schroniska, a mieszkasz w wojewódzwie pomorskim, podlaskim, mazowieckim lub kujawsko - pomorskim i nie masz możliwości po niego przyjechać, proszę zadzwoń do wolontariuszy, ponieważ istnieje możliwość transportu. Jeżeli chodzi o pozostałe województwa, to osoby chętne do adopcji naszych psiaków, niestety będą musiały przyjechać po psiaki osobiście. " Jeśli chodzi o pomoc w transporcie - najlepiej dzwonić do schroniska i dogadywać się osobiście. Tak zaproponowało kierownictwo. Od czasu do czasu (w miarę regularnie) organizowany jest transport do Warszawy, ale może odpłatnie można też zorganizować do innych miast - tzreba rozmawiać. Wolontariusze niestety w tym przypadku nie pomogą, bo nikt nie jest miejscowy. Quote
Poker Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 W sprawie transportu lepiej pisać ,że pomożemy za zwrotem kosztów.Sytuacja od początku jest klarowna. Quote
Mattilu Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 zapisuję wątek, za jakiś czas ja też wykupię ogłoszenia na bazarku. Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 W sprawie transportu lepiej pisać ,że pomożemy za zwrotem kosztów.Sytuacja od początku jest klarowna. O właśnie, dokładnie tak!!!! dziękuję Poker :) Quote
Ayam1980 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Moniko - dzięki, że jesteś! :loveu: Nutusia, może w sprawie transportu lepiej pisać ,że pomożemy za zwrotem kosztów. :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Dobra, zaraz napiszę, bo już wysłałam zlecenia ;) Quote
Recommended Posts