Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

KRETA - 5 lat w schronisku, większość życia. Nic dziwnego, ze początkowo była spłoszona i nieśmiała, gdy została wyprowadzona i gdy (w końcu!) okazano jej uwagę. Ale jak widać na zdjęciach, z każdą chwilą pysk Krety jaśniał, aby pod koniec obdarzyć na prawdziwym, radosnym uśmiechem. Jest suką stworzoną do życia z ludźmi - tylko to życie jej się nie udało. Ale w mig sobie przypomniała wszystko, przytulała się, skakała, podstawiała głowę pod rękę. Bardzo pozytywna, bardzo przyjazna - i co tu dużo mówić: bardzo optymistyczna, skoro po 5 latach ciągle pamięta, jak pies potrafi się cieszyć. Kreta ma ok. 6-7 lat. W schronisku przebywa od lutego 2015r. KOJEC: VIII - 22 NR: 6343

Link do albumu: https://www.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=1247062988814247&ref=page_internal

Te jej cycusie  :( :( :( 

Cudowna sunia... :( 

Posted

KNEDEL, TARZAN, FRAZA, COCA COLA, KMINEK, APULIA, GRAAL, FRED, NUTA, SILVER, FLESZ, KUSKUS, OLIWER, KUKURYDZA, SROCZKA, SEZAM, HAVA - już poza schroniskiem :)

Be-Funky-collage-24.jpg  Be-Funky-collage-17.jpg  Be-Funky-collage-9.jpg  Be-Funky-collage-16.jpg  Be-Funky-collage-19.jpg  Be-Funky-collage-15.jpg  Be-Funky-collage-19.jpg  Be-Funky-collage-18.jpg  Be-Funky-collage-25.jpg  Be-Funky-collage-25.jpg  Be-Funky-collage-6.jpg  Be-Funky-collage-7.jpg  Be-Funky-collage-22.jpg  Be-Funky-collage-22.jpg  Sroka-Sroczka6.jpg  Be-Funky-collage-12.jpg  Be-Funky-collage-20.jpg

• Like 1
Posted
7 minut temu, Anula napisał:

Zastanawia mnie gdzie te psy trafiają a jest ich sporo.Co tydzień jest jakiś transport albo i częściej.

Oby wszystkie miały dobre domki

Posted
24 minuty temu, Anula napisał:

Zastanawia mnie gdzie te psy trafiają a jest ich sporo.Co tydzień jest jakiś transport albo i częściej.

z tej grupy zdecydowana większość pojechała do dobrychi sprawdzonych DT lub hotelików...Sroczka i Nuta na DS...myśle gdzie pojechał SIlver i za bardzo nie wiem...

Anulka jak masz facebook to dołacze Cie do grupy wyciągającej z Radys, będzie miała wgląd, zresztą tez zabieracie czasem radysiaki

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

z tej grupy zdecydowana większość pojechała do dobrychi sprawdzonych DT lub hotelików...Sroczka i Nuta na DS...myśle gdzie pojechał SIlver i za bardzo nie wiem...

Anulka jak masz facebook to dołacze Cie do grupy wyciągającej z Radys, będzie miała wgląd, zresztą tez zabieracie czasem radysiaki

Tak,mam tylko nie za bardzo się umiem na nim poruszać.Byłyśmy zainteresowane Silverem,mam nadzieję,że dobrze trafił,w dobre warunki i do mądrych ludzi.

Posted

Wszystkich zabierających psy z Radys zapraszam na fb do grupy Wyciągamy psy z Radys https://www.facebook.com/groups/315550319054975/
Prowadzimy tam między innymi listę, kto wyciągnął jakiego psa

natomiast wszystkie osoby, które adoptowały psa z Radys zapraszamy do grupy Mam psa z Radys - koniecznie tam zaglądajcie i zobaczcie jak szczęśliwe są psy w swoich domach (można zamiast czytać posty wejść od razu w galerię (link ZDJĘCIA) w lewym menu https://www.facebook.com/groups/269089373450007/

• Like 1
Posted
Dnia 7.12.2019 o 20:34, PSYzRADYS napisał:

KNEDEL, TARZAN, FRAZA, COCA COLA, KMINEK, APULIA, GRAAL, FRED, NUTA, SILVER, FLESZ, KUSKUS, OLIWER, KUKURYDZA, SROCZKA, SEZAM, HAVA - już poza schroniskiem :)

Be-Funky-collage-24.jpg  Be-Funky-collage-17.jpg  Be-Funky-collage-9.jpg  Be-Funky-collage-16.jpg  Be-Funky-collage-19.jpg  Be-Funky-collage-15.jpg  Be-Funky-collage-19.jpg  Be-Funky-collage-18.jpg  Be-Funky-collage-25.jpg  Be-Funky-collage-25.jpg  Be-Funky-collage-6.jpg  Be-Funky-collage-7.jpg  Be-Funky-collage-22.jpg  Be-Funky-collage-22.jpg  Sroka-Sroczka6.jpg  Be-Funky-collage-12.jpg  Be-Funky-collage-20.jpg

Zamiast suki, CocaColi, do dt dotarł bezimienny samiec... sunia nadal gdzieś w tym molochu...