kiyoshi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Aktualizacja: PROMYK - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Aktualizacja: DALIA - opuścia schronisko Quote
kiyoshi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Aktualizacja: SANTOS - opuścił schronisko Quote
PSYzRADYS Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 KAJETAN, LUKIER, SIDNEY, DUNAJ, PTYŚ, MAGIK, BYSTRA, SZAJKA, SAJGON, KOMBI, TREK, TWARÓG, PINTA, AMOS, SZIRA, FLOKSA i IRMA - opuściły schronisko :) 3 Quote
kiyoshi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Aktualizacja: AGAWA - niestety odeszła za Tęczowy Most..... Quote
kiyoshi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Aktualizacja: MALIBU - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 SABAT - ...tak, wygląda jak oszołom i głupek - ale to z powodu trochę wytrzeszczonych oczu i uśmiechu od ucha do ucha. W rzeczywistości nie jest ani oszołomem, ani głupkiem - jest normalnym, młodym, wesołym psem, który wydaje się nie pamiętać tego, co go spotkało. Jego entuzjazm jest zaraźliwy, jego radość jest niewiarygodna, zważywszy na miejsce, w jakim przebywa. Bardzo optymistyczny i pełen zapału do wszystkiego. Sabat ma ok. 3 lat. W schronisku przebywa od maja 2019r. KOJEC: IV - 17 NR: 12693 link do albumu: https://www.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=1212765915577288&ref=page_internal Quote
PSYzRADYS Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 KUFEL, BANKRUT, TUTTI, RONI, SNICKERS, AGRAFKA, JANUS, SZAROTKA, SKIPER, PASTEL, LOGAN, CHABER, MAJORKA, BAJGIEL, DEBRA, GRATKA, FOSKA - opuściły schronisko :) 1 Quote
Bogusik Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Dziewczyny,czy możecie normalnie wstawiać zdjęcia? Bo ja nadal nie i jeżeli macie z tym też problem to bardzo proszę zróbcie to co niżej napisałam: ZJEŻDŻAJĄC W DÓŁ NA DOWOLNEJ STRONIE JEST M.IN. JĘZYK I OBOK KONTAKT.KLIKAJĄC NA KONTAKT OTWORZY SIĘ RAMKA DO NAPISANIA WIADOMOŚCI DO MODERATORÓW. BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH O WPISANIE TAM SKARGI DOTYCZĄCEJ JUŻ KILKOTYGODNIOWEJ NIEMOŻLIWOŚCI WSTAWIANIA ZDJĘĆ ZA POMOCĄ "WYBIERZ PLIKI" JEST JAKAŚ REALNA SZANSA W TYM,ŻE IM WIĘCEJ OSÓB NAPISZE,TO COŚ Z TYM W KOŃCU ZROBIĄ..... Quote
kiyoshi Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Bogusiu- ja wystawiając psy na ten wątek mam potwornie duzo pracy bo każde zdjęcie muszę ściągnąć z fb potem wstawić na zapodaj potem każdy link skopiować tutaj Myślę że zajmuje to dwa razy więcej czasu niż normalnie Dlatego też bardzo proszę o słabnie wiadomości do moderatorow 1 Quote
Tyśka) Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Bogusiu- ja wystawiając psy na ten wątek mam potwornie duzo pracy bo każde zdjęcie muszę ściągnąć z fb potem wstawić na zapodaj potem każdy link skopiować tutaj A czemu tak okrężną drogą? Dodawanie zdjęć z fejsbuka się nie zmieniło, można to robić bezpośrednio z portalu tak, jak do tej pory. Regularnie tak dodaję zdjęcia. Są dwie możliwości: Pierwsza: 1/ Klikasz na zdjęcie na FB prawym przyciskiem myszki "Kopiuj obraz" 2/ Wklejasz (ładuje się). 3/ Po załadowaniu klikasz dwukrotnie i zmniejszasz wg upodobania. Gotowe. Druga: 1/ Klikasz na zdjęcie na FB prawym przyciskiem myszki "Kopiuj adres obrazu" 2/ W okienku dialogowym wpisujesz ręcznie w kwadratowym nawiasie napis img i /img, a pomiędzy wklejasz skopiowany link BEZ SPACJI Wygląda to tak: [ img] skopiowany adres obrazu [/ img] BEZ SPACJI! Na przykładzie wyjdzie to tak: [ img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/74209130_1969787726500145_9185886215130316800_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQlc3XvMKHyS61Jy3RK12j3UCvDQQOrDWkoxkpuHwZwA5IsgCzTO9xjD3UCTIimmCGg&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=49881aaf1dd5f0d584e6e381e938d35e&oe=5E1E31F5[ /img] 3/ Zapisujesz post, który wygląda tak: 4/ Aby zmniejszyć rozmiar klikasz "edytuj post" i dwa razy klikasz na zdjęcie myszką. 5/ Zapisujesz. Gotowe. Źródło zdjęcia - dziadeczka mam pod ręką, więc posłużył jako przykład 1 Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Dnia 3.11.2019 o 14:39, Tyś(ka) napisał: A czemu tak okrężną drogą? Dodawanie zdjęć z fejsbuka się nie zmieniło, można to robić bezpośrednio z portalu tak, jak do tej pory. Regularnie tak dodaję zdjęcia. Są dwie możliwości: dziękuje Tysiu :) :) jesteś kochana <3 zaraz będzie pierwsze podejście... ps. czuje się juz taka ograniczona umysłowo :( naprawde nie wiedziałam że są jakies skróty...nawet mi to przez myśl nie przeszło co gorsze...eh 1 Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Aktualizacja SAMURAJ - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Aktualizacja: GAPA -opuściła schronsiko Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Aktualizacja: IRINA - opuściła schronisko Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Aktualizacja: MASZA - opuściła schronisko Quote
kiyoshi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Aktualizacja: OLGA - opuściła schronisko Quote
Tyśka) Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 17 godzin temu, kiyoshi napisał: dziękuje Tysiu :) :) jesteś kochana <3 zaraz będzie pierwsze podejście... ps. czuje się juz taka ograniczona umysłowo :( naprawde nie wiedziałam że są jakies skróty...nawet mi to przez myśl nie przeszło co gorsze...eh Widzę, że się udało :) Cieszę się. Nie jesteś ograniczona umysłowo, po prostu nie we wszystkim musimy być świetni. Ja jestem bardzo leniwa, więc od razu staram się szukać rozwiązań "na skróty" :) Tu się udało, więc się dzielę. Gapcia ma w sobie to coś... I te przerażone szczeniaki... dramat. Jedni pomagają, drudzy wyrzucają... :( 1 Quote
kiyoshi Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Widzę, że się udało :) Cieszę się. Nie jesteś ograniczona umysłowo, po prostu nie we wszystkim musimy być świetni. Ja jestem bardzo leniwa, więc od razu staram się szukać rozwiązań "na skróty" :) Tu się udało, więc się dzielę. Gapcia ma w sobie to coś... I te przerażone szczeniaki... dramat. Jedni pomagają, drudzy wyrzucają... :( tak...baaardzo mi to przyspieszyło prace, dziękuje :) Quote
kiyoshi Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Aktualizacja: PCHEŁKA - opuściła schronisko Quote
kiyoshi Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Aktualizacja: SŁOWIK - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Aktualizacja: SKOWRON - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Aktualizacja: PEPPER - opuścił schronisko Quote
kiyoshi Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Aktualizacja: PLUSIK - opuścił schronisko Quote
Recommended Posts