AlfaLS Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Kiyoshi nie orientujesz się czy szykuje się jakiś transport w stronę Szczecina? Przepraszam, że tu ale tu zagląda wiele osób z całej Polski - szukam transportu na trasie Szczytno-Szczecin albo choć część tej trasy ze Szczytna dla Okruszka, psiaka, który był 11 lat na łańcuchu a teraz jest w schronisku w Szczytnie. Jego wątek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350247-okruszek-i-jego-oczy-proszące-o-pomoc/?tab=comments#comment-17500254 Błagam o pomoc, psiak ma do mnie przyjechać na tymczas... Quote
PSYzRADYS Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 BIGOS, WARMIA, MUSAKA, KONTRA, FRAJDA, KAPRAL, OREO, HUBA, WROTKA, TACO, LEON - opuściły schronisko :) 2 Quote
kiyoshi Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 20 godzin temu, AlfaLS napisał: Kiyoshi nie orientujesz się czy szykuje się jakiś transport w stronę Szczecina? Przepraszam, że tu ale tu zagląda wiele osób z całej Polski - szukam transportu na trasie Szczytno-Szczecin albo choć część tej trasy ze Szczytna dla Okruszka, psiaka, który był 11 lat na łańcuchu a teraz jest w schronisku w Szczytnie. Jego wątek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350247-okruszek-i-jego-oczy-proszące-o-pomoc/?tab=comments#comment-17500254 Błagam o pomoc, psiak ma do mnie przyjechać na tymczas... jejku....zaraz popatrze, ale nie kojarze niestety. Kiedyś były regularne transporty na Szczecin, teraz chyba sa bardzo sporadyczne Quote
mdk8 Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Iza wiesz co się stało z Robinem ? Rano gdzieś mi mignęła informacja ,że za TM :( ? Quote
AlfaLS Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Dnia 18.07.2019 o 19:16, kiyoshi napisał: jejku....zaraz popatrze, ale nie kojarze niestety. Kiedyś były regularne transporty na Szczecin, teraz chyba sa bardzo sporadyczne Bardzo dziękuję za chęć pomocy. Udało się, jutro mały przyjeżdża do Myśliborza a to tylko 80 km od Szczecina. Stamtąd sama mogę spokojnie go odebrać :-). 1 1 Quote
kiyoshi Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 14 minut temu, mdk8 napisał: Iza wiesz co się stało z Robinem ? Rano gdzieś mi mignęła informacja ,że za TM :( ? nie chce rozsiewać plotek, a to może tylko jedna z nich, ale....ktoś gdzie podał, że nie przeżył kastracji....(zabieg przed adopcją był niby wymogiem gminy) Quote
mdk8 Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 37 minut temu, kiyoshi napisał: nie chce rozsiewać plotek, a to może tylko jedna z nich, ale....ktoś gdzie podał, że nie przeżył kastracji....(zabieg przed adopcją był niby wymogiem gminy) wszystko możliwe bo dziwne ,że młody psiak tuż przed wyjazdem nagle umiera :( Quote
PSYzRADYS Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 PARAGON, BREMEN, KISIEL, ORLIK, NANCY już poza schroniskiem ROBIN za TM[*] Quote
PSYzRADYS Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 MADISON, SEPIA, PUDDING, MIJA, KALINA, WASYL, LINUS, TENIS, HAGRID, OLSEN, NORA, KAFEL - opuściły schronisko :) 1 Quote
Recommended Posts