Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiyoshi nie orientujesz się czy szykuje się jakiś transport w stronę Szczecina?

Przepraszam, że tu ale tu zagląda wiele osób z całej Polski - szukam transportu na trasie Szczytno-Szczecin albo choć część tej trasy ze Szczytna dla Okruszka, psiaka, który był 11 lat na łańcuchu a teraz jest w schronisku w Szczytnie. Jego wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/350247-okruszek-i-jego-oczy-proszące-o-pomoc/?tab=comments#comment-17500254

Błagam o pomoc, psiak ma do mnie przyjechać na tymczas...

Posted
20 godzin temu, AlfaLS napisał:

Kiyoshi nie orientujesz się czy szykuje się jakiś transport w stronę Szczecina?

Przepraszam, że tu ale tu zagląda wiele osób z całej Polski - szukam transportu na trasie Szczytno-Szczecin albo choć część tej trasy ze Szczytna dla Okruszka, psiaka, który był 11 lat na łańcuchu a teraz jest w schronisku w Szczytnie. Jego wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/350247-okruszek-i-jego-oczy-proszące-o-pomoc/?tab=comments#comment-17500254

Błagam o pomoc, psiak ma do mnie przyjechać na tymczas...

jejku....zaraz popatrze, ale nie kojarze niestety. Kiedyś były regularne transporty na Szczecin, teraz chyba sa bardzo sporadyczne

Posted
Dnia 18.07.2019 o 19:16, kiyoshi napisał:

jejku....zaraz popatrze, ale nie kojarze niestety. Kiedyś były regularne transporty na Szczecin, teraz chyba sa bardzo sporadyczne

Bardzo dziękuję za chęć pomocy. Udało się, jutro mały przyjeżdża do Myśliborza a to tylko 80 km od Szczecina. Stamtąd sama mogę spokojnie go odebrać :-).

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
14 minut temu, mdk8 napisał:

Iza wiesz co się stało z Robinem ? Rano gdzieś mi mignęła informacja ,że za TM :(  ? 

nie chce rozsiewać plotek, a to może tylko jedna z nich, ale....ktoś gdzie podał, że nie przeżył kastracji....(zabieg przed adopcją był niby wymogiem gminy)

Posted
37 minut temu, kiyoshi napisał:

nie chce rozsiewać plotek, a to może tylko jedna z nich, ale....ktoś gdzie podał, że nie przeżył kastracji....(zabieg przed adopcją był niby wymogiem gminy)

wszystko możliwe  bo dziwne ,że młody psiak tuż przed wyjazdem nagle umiera :(