seramarias Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 32 minuty temu, kiyoshi napisał: ANDRZEJ - szczeniak jak się patrzy. Łapeczki wskazują, że zamierza być sporym psem (jak nie bardzo sporym). Śliczny, bardzo socjalny i ogromnie spragniony towarzystwa ludzi. Do schroniska trafił jako zupełny maluch, więc właściwie nie zna smaku domu. Mimo to ludziom rzuca się w przysłowiowe ramiona. Andrzej ma ok. 4 miesięcy. W schronisku przebywa od marca 2019r. KOJEC: II - 1 NR: 12452 Link do albumu: https://www.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=1098550013665546&ref=page_internal Serce mi zadrżało, wróciło wspomnienie pierwszego tak naprawdę całym sercem mojego psa Spajkiego. Nie są identyczni, ale te oczy... Tyle lat minęło....To był wspaniały piękny, mądry, oddany pies. Siedzę zalana łzami, zasmarkana, nie sądziłam, że po tylu latach wciąż tak cholernie będzie mi go brakować. Ktoś planuje zabrać brzdąc na tymczas? 1 Quote
kiyoshi Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 1 godzinę temu, seramarias napisał: Serce mi zadrżało, wróciło wspomnienie pierwszego tak naprawdę całym sercem mojego psa Spajkiego. Nie są identyczni, ale te oczy... Tyle lat minęło....To był wspaniały piękny, mądry, oddany pies. Siedzę zalana łzami, zasmarkana, nie sądziłam, że po tylu latach wciąż tak cholernie będzie mi go brakować. Ktoś planuje zabrać brzdąc na tymczas? nie płacz kochana, w jego sprawie bardzo dużo się dzieje, zaraz znajde lik do wydarzenia...on wyjeżdza lada dzień edit: https://www.facebook.com/events/2036744283301471/ Quote
seramarias Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Bardzo się cieszę, niech jedzie jak najdalej od tego miejsca, niech znajdzie swojego człowieka, dla którego będzie tyle znaczył co Spajki dla mnie. Quote
agat21 Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Straszny chudzielasek :( Dobrze, że jedzie stamtąd zaraz. Quote
Olena84 Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 12 godzin temu, kiyoshi napisał: zdjęcie z dnia przyjęcia o ja... Quote
Tianku Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 a czy Dziewczyny przy zdjęciach mogą zczytywać czipy czy nie bardzo.... Quote
kiyoshi Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 24 minuty temu, Tianku napisał: a czy Dziewczyny przy zdjęciach mogą zczytywać czipy czy nie bardzo.... Juz byl.ten temat poruszany wiele razy Dziewczyny przy zdjeciach musza sie skupiac na tym.co robia. Jest malo.czasu duzo nerwow, nie ma niestety takiej opcji :( Quote
Tianku Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 27 minut temu, kiyoshi napisał: Juz byl.ten temat poruszany wiele razy Dziewczyny przy zdjeciach musza sie skupiac na tym.co robia. Jest malo.czasu duzo nerwow, nie ma niestety takiej opcji :( :( Quote
Ainana Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Dnia 31.05.2019 o 11:10, kiyoshi napisał: Juz byl.ten temat poruszany wiele razy Dziewczyny przy zdjeciach musza sie skupiac na tym.co robia. Jest malo.czasu duzo nerwow, nie ma niestety takiej opcji :( Nie od dzis wiadomo, że wiele z Radysiakow (jak nie większość) miało kochające domy. Pewnie wciąż zrozpaczeni właściciele tęsknią:( Ehh... tysiące psiaków wrzuconych w otchłań bez wyjścia... Wrotka, Grajek, Barabasz, Pepper, Musztarda i ich kumple tylko z numerem a nawet bez... Quote
Ainana Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Dnia 16.11.2018 o 20:20, kiyoshi napisał: MARLON - pożył już trochę na tym świecie, ale przez ostatnie lata świat nie był dla niego łaskawy ani przyjazny. Marlon od 2,5 roku siedzi w schronisku - i jeśli nawet trafił tu jako pies w sile wieku, to teraz jest znacznie dalej. Z mniejszymi szansami na wyjście, z mniejszą nadzieją. Bardzo spokojny i grzeczny. Miły do ludzi i z tym charakterystycznym rodzajem smutku na pysku, który cechuje psy, siedzące tu już jakiś czas. Nie ma rozpaczy ani rozdzierania szat, jest rezygnacja i pogodzenie się z losem. Trochę jest w tym psiej intuicji: bo duży, bo czarny, bo samiec, bo posunięty w latach - przyznacie, ze trzeba by mieć dużo samozaparcia, żeby entuzjastycznie wierzyć w odmianę losu. A to taki dobry, proludzki pies. Marlon ma ok. 7-8 lat. W schronisku przebywa od lipca 2016r. KOJEC: XIV - 4 NR: 8227 Link do albumu: https://web.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=978946815625867 Czarne psie Cudo. Quote
agat21 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Boję się wchodzix na wątek dopoki mam Szantę i Trevora.. 1 Quote
PSYzRADYS Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 FILA, MADRYT, LAUFER, FREDRO, ZORKA, SELMA, AWOKADO, ANDRZEJ, PEPPER, TRYMER, ZARA, GAGATEK, KORNISZON, TAPAS, GAMBIT, RAKSA, DRAŻA (DOXA), MILANO, LIZAK, AMOS - już poza schroniskiem :) Quote
kiyoshi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 4ry pieski mam w kolejce...czekam aż wróci możliwość wstawiania zdjęć przez dogo Quote
agat21 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 I Mistral i Musztarda. To prawdziwa bohaterka, tyle lat tam wytrzymała :( Quote
kiyoshi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 28 minut temu, agat21 napisał: I Mistral i Musztarda. To prawdziwa bohaterka, tyle lat tam wytrzymała :( Musztarda raczej uzbiera deklaracje i wkrótce wyjedzie. Marlon chyba totalnie niezauwazony.... Quote
agat21 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Musztarda raczej uzbiera deklaracje i wkrótce wyjedzie. Marlon chyba totalnie niezauwazony.... Tak, czytałam na fb, że chcą ją zabrać :) Fajnie, należy się bidulce :) Oj, żeby któryś z moich znalazł dom.. Quote
Olena84 Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Ja dalej myślę o Tutce:( ale może faktycznie znalazła dom 1 Quote
Recommended Posts