kiyoshi Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 10 minut temu, seramarias napisał: Biedulka, czy ktoś planuje ją zabrać? dopiero dziś została pokazana. Nic mi na tą chwile nie wiadomo by ktoś ją wypatrzył :( Quote
hop! Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Dnia 11.05.2019 o 18:32, kiyoshi napisał: hmm..przeszukałam internet i niestety poza zbiórką na zabranie Fantoma nie znalazłam nic więcej o dalszym "losie"...być może Psy z radys będą coś wiedzieć.... Dzięki za odpowiedź. Gdybyś coś wiedziała, daj mi znać. Quote
Moli@ Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Dnia 9.05.2019 o 21:23, PSYzRADYS napisał: WARKA, ARABIKA, KAJKA, FABIA, MIRKA, TUTKA, GALA, TREVOR, GASTON, HAPS, ŁOWICZ, MALTA, BILON, LARGO i WOLAND już poza schroniskiem Fabia z Radys .... ma już swoją rodzinę, już w DS :) 1 Quote
kiyoshi Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 15 minut temu, Moli@ napisał: Fabia z Radys .... ma już swoją rodzinę, już w DS :) wow!!! dziękuje Moli :) więc naprawde wyjechała...cudownie <3 a gdzie zamieszkała? wiesz coś wiecej? ale sie ciesze Quote
Moli@ Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: wow!!! dziękuje Moli :) więc naprawde wyjechała...cudownie <3 a gdzie zamieszkała? wiesz coś wiecej? ale sie ciesze Zamieszkała w Białym, w domu z ogrodem. Ma koleżankę, młodą wesołą przyjacielską sznaucerkę. Teren z solidnym wysokim ogrodzeniem. Było zapoznanie u nas, spacer..., Pan prowadził na smyczy..., bardzo przejęty :) Kupli szeleczki, obróżkę, smycz, zamówili adresatkę z grawerem. Imienia nie będą zmieniać. Ich sznaucerka śpi w wyrku to Fabia na bank dołączy ,) Fabia, po zabiegu sterylizacji, zaczipowana (czip zarejestrowany w międzynarodowej bazie)... po przyspieszonej bardzo intensywnej nauce chodzenia na smyczy :) 2 Quote
Moli@ Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 40 minut temu, Mazowszanka13 napisał: Fabia na wolności, zupełnie inny pies :) To prawda :) U nas od razu trafiła do wanny..., po kąpieli podsypiała na siedząco. Była pogryziona przez psy..., na skórze dużo śladów po kleszczach. 1 Quote
kiyoshi Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 wow, Moli kochana bardzo Ci za Fabie dziękuje. Martwiłam się o nia bardzo, tymbardziej, że nigdzie nie wyczytałam kto ją zabrał i miałam juz rózne myśli...super ma życie i chyba wcale nie jest takim dzikuskiem ;) Quote
Moli@ Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 13 godzin temu, kiyoshi napisał: wow, Moli kochana bardzo Ci za Fabie dziękuje. Martwiłam się o nia bardzo, tymbardziej, że nigdzie nie wyczytałam kto ją zabrał i miałam juz rózne myśli...super ma życie i chyba wcale nie jest takim dzikuskiem ;) Fabia to niemiecki terier myśliwski ,) Przekazano mi że została odłowiona na chwytak..., boi się mężczyzn a zmuszona do kontaktu atakuje /gryzie, są problemy z zakładaniem obroży, panikuje/ usiłuje wydostać się z szelek prowadzona na smyczy. Na pewno mieszkała w domu... Quote
PSYzRADYS Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 MARCELKA, MARTIN, KARBON, BRENNA, MUFKA, TANTRA, SEFORA, ERNA, BARTON, SIMONA, CYRYL, FENIKS, NAGIETEK, NETIA, MAKAO, PROZAC i KREMONA już poza schroniskiem :) 1 1 Quote
Olena84 Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 A Lawasz? Pani miała go zabierać w sobotę... Jeśli ktoś cos wie o Tutce, piszcie proszę Quote
kiyoshi Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: A Lawasz? Pani miała go zabierać w sobotę... Jeśli ktoś cos wie o Tutce, piszcie proszę Lawasz ma jechac w ta sobote Quote
PSYzRADYS Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Wczoraj wyjechały: MARLBORO, KOKOSZ, TRYKOT, FLORYDA i PRYMKA :) 1 1 Quote
kiyoshi Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Dnia 16.05.2019 o 08:21, Olena84 napisał: A Lawasz? dzisiaj wyjechał, widziałam jego zdjęcie na fb w kontenerku ;) Quote
kiyoshi Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 MUSKAT - pełen pomysłów i energii, żeby je realizować. Wesoły, rozrywkowy, ciekawy i czlowieka, i świata wokół. Rozczochrany - choć to akurat najmniejszy problem. Jest psem bardzo towarzyskim i tak się właśnie zachowuje. Czeka na dom z pomysłowymi, kreatywnymi ludźmi - w sam raz dla takiego udanego i radosnego psa, jakim jest. Muskat ma ok. 2 lat. W schronisku przebywa od marca 2019r. KOJEC: VI - 18 NR: 12505 Link do albumu: https://www.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=1092420320945182 Quote
Recommended Posts