Romka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Api jest maleńka,waży około 5kg.Ma około 8 miesięcy.Suczka prawdopodobnie zgubiła się lub zostala porzucona w lesie niedaleko schroniska.Małą znależli wolontariusze i zabrali ze sobą do schroniska.Bez problemu pozwoliła wziąć się na ręce,natychmiast wtuliła się.Kiedy weszliśy do schroniska i ułyszała szczekanie psów drżała.Mała nadal jest w schronisku ,nikt jej nie szuka i o nią nie pyta.Jest cudownym łagodny stworzeniem,którego miejsce jest tylko na kanapie.SZUKAMY DOMU DLA API! KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] Quote
Jara Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Wyróżnienie: http://olx.pl/oferta/api-8-mies-sunia-w-typie-pinczera-szuka-pilnie-domu-CID103-ID7QGm5.html Quote
Romka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Jaro,BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!! :smile: :smile: :smile: I jeszcze zdjęcia malutkiej; Quote
Romka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Jest maleńka,kiedy otwieramy boks chce,żeby wziac ją na ręce.Wciąż ma smutek w oczach.Włożyłyśy jej do budy słomy,żeby było jej cieplej. Quote
Romka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Wrzucę jeszcze trochę zdjęć Api; Quote
Romka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Poniżej najmłodszy i najstarszy pies w schronisku:Api i stary Grej; Quote
Romka Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Maleńka Api siedziła przez chwilę z Bunią.Bunia nie była dla Api dobrą koleżanką,mała bała się Buni. Ten powód oraz to,że maleńka Api przechodziła przez kraty boksu spowodowały,że Api siedzi teraz tam gdzie siedzą zwykle szczenięta. A to Api jeszcze w boksie z Bunią: Quote
Romka Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Czy przed zimą mała znajdzie dom? Dziś była na spacerze z Marysią,prawie cały czas była na rękach.Jest kruszynką.Marysia mówi,że chodzi też ładnie na smyczy. Quote
Romka Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Wyróżnienie: http://olx.pl/oferta/api-8-mies-sunia-w-typie-pinczera-szuka-pilnie-domu-CID103-ID7QGm5.html Był tylko jeden telefon...a zima idzie...dziś było zimno w dzień,w nocy będzie jeszcze zimniej. Quote
hop! Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Był tylko jeden telefon...a zima idzie...dziś było zimno w dzień,w nocy będzie jeszcze zimniej. Wrzuciłam malutką na fejsa. Zaraz jej zrobię olx na Warszawę. Oby święta spędziła w swoim domu. Quote
Romka Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!! :smile: Dziś rano ktoś dzwonił do mnie w sprawie Api,zobaczył małą na Fb :smile: Quote
hop! Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 http://olx.pl/oferta/mlodziutka-slodka-api-prosi-o-dom-pomoz-adoptuj-kruszynke-CID103-ID84h2J.html#d7fd9ad635 Quote
Romka Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Hop!,DZIĘKUJĘ!!! A to Api w ubiegłym tygodniu: Ładnie chodzi na smyczy,ale najlepiej jest ,kiedy można się przytulić Quote
Romka Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Api siedzi teraz z Apsikiem,który podobnie jak malutka trafił tu z boksu zazdrosnej Buni.Api trochę obawiała się małego: Quote
Kropka:) Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Zima zbliża się wielkimi krokami, a mała Api nadal w schronisku!!! Czy ktoś przygarnie tą kruszynę? Api bardzo ładnie chodzi na smyczy, jak na młodego pieska przystało rozpiera ją energia . Sunia NIE nadaje się do mieszkania na podwórku, to typowy psiak kanapowiec! Malutka uwielbia pieszczoty i lgnie do wolontariuszy prosząc o więcej :D SZUKAMY KOCHAJĄCEGO DOMU DLA MAŁEJ API! Quote
Romka Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Marysiu,widziałam Twój wpis na fb ,ale pewnie nie wiesz,że sprawdzam dom dla małej w Łodzi. :smile: Dzięki umieszczeniu przez hop! małej Api na fb,odezwało się do mnie kilka osób.jeden telefon był poważny.Dom ,w którym mieszka maly 10-letni mopsik TOTO,10-letnia dziewczynka i dwoje dorosłych ludzi,no i oczywiscie kanapa.Mam nadzieję,że Ada z łodzkiego TOZ-u zrobi nam szybko wizytę i malutka trafi do ciepłego domu. CZEKAM NA INFORMACJĘ!!! Hop!DZIĘKUJĘ!!! :smile: :smile: :smile: Quote
Kropka:) Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 SUUUUPER WIADOMOŚĆ! :D Bardzo się cieszę:D Quote
hop! Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Czy doszło do adopcji ? Niestety, nie. Malizna wciąż czeka w schronisku. Quote
Romka Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Pani nie odezwała się telefonicznie i nie odpowiedziała na mojego maila... Quote
Romka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Api i Apsik siedzą w jednym boksie. Miałam dziś fajny telefon z Łodzi,pani obserwuje Api od dłuższego czasu.Czekam na decyzję. Quote
Romka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 No i decyzja jest!!!!!!!! :smile: Będę zaraz prosić Temidę albo Adę z Łódzkiego TOZ-u o sprawdzenie domu dla Api. :smile: Może przed Świętami uda się małej być w ciepłym domku. Quote
Recommended Posts