Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy na ostatnie godziny bazarku!!!!

Kochani Mam niewątpliwy zaszczyt  Was na KLIK _>VI już edycję
Bazarku ratunkowego dla 2 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana :loveu:  Aimez_moi
:loveu:
i ranias

Wszystko skrzętnie obfociła i opisała ranias :loveu:

Znajdziecie tu coś dla Pań, Łasuchów, Psiaków i .... zajrzyj koniecznie....ZOBACZ :smile:

Towar prosto z Londynu :) i Japonii

Bazarek z nagrodami :smile:

ZAPRASZAMY

2vFaWU.jpg

nc1a2I.jpg

eiO9RF.jpg

xEJvON.jpg

0iNyPW.jpg

Posted

Nie wiem gdzie powinnam o to zapytać... tu teoretycznie reklamy na 2014 rok, ale wiedzę, że są i aktualne... Nic z tego nie rozumiem. Co się stało z wątkami reklamowymi? Jest gdzieś wątek z reklamami na 2015? Mam nadzieję, że nie zrezygnowano z tej formy porządkowania bazarkow, bo zdecydowanie wygodniej jest przejrzeć aktualne bazarki na takim wątku reklamowym niż patrząc tylko po skaczących góra-dół tytułach...

Posted

Wiecie co, faktycznie zrobił się bałagan   :(

Jako że jestem twórcą wątku reklamowego, pozwolę sobie założyć wątek na marzec.

Niestety, nie mam uprawnień do zamykania/przenoszenia wątków, więc - w oczekiwaniu na Moda - będą wisiały dwa. no albo więcej...

Edit: aj, kurcze, trzeba jeszcze podpiąć...

Posted

Suuuper - to teraz dopiero zrobi się bałagan.

Wątek reklamowy jest, działa, jest podpięty i wiele osób ma go w subskrypcji czyli droga do niego przetarta. Ma aktualne wpisy czyli  widać wyraźnie że jest ciągnięty na bieżąco wiec jaki bałagan?

Zgoda, że tytuł w częsci juz nieaktualny ale czy to powód  to aż takiego lamentu? Bez przesady.

Jak zwykle na dogo nadmiar gorliwości i działania szybsze od myśli tylko bokiem wychodzą...

• Upvote 3
Posted

Wiecie co, faktycznie zrobił się bałagan   :(

Jako że jestem twórcą wątku reklamowego, pozwolę sobie założyć wątek na marzec.

Niestety, nie mam uprawnień do zamykania/przenoszenia wątków, więc - w oczekiwaniu na Moda - będą wisiały dwa. no albo więcej...

Edit: aj, kurcze, trzeba jeszcze podpiąć...

z czwórki modów bazarkowych , od jesieni tylko Pianka bywa na dogo 

• Upvote 1
Posted

Zapraszamy na bazarek z którego całkowity dochód przeznaczany jest na obecnie działającą akcję sterylizacji -Fundacji Kastor! 

Na bazarku można znaleźć m.in:
- ręczniki kuchenne wegetariańskie: z cebulą, marchewką, czosnkiem,
-kartki hand made na różne okazje
-książki
-poduszkę z buldogiem
-portfel
-psie zabawki
i wieeele, wiele innych!

bazar.jpg
pomóżcie nam pomagać! udostępniajcie, zapraszajcie znajomych i...kupujcie ;)
https://www.facebook.com/events/633034346766739

Jeśli ktoś nie ma konta na Facebooku, prosimy o pw- pomogę :)

Posted

W zasadzie to po założeniu długo funkcjonował jeden stały wątek reklamowy, potem dopiero Viris wymyśliła te miesięczne.

otóż to i wracamy do źródeł...
a skoro ten dzis utworzony przez Ciebie i tak nie jest podklejony czyli w żaden sposób nie spełni swojej funkcji to może warto posprzątać czyli edytować , usunąć wpisy w poscie a w tytule dać "do usuniecia" . Samo nie zniknie , spadnie tylko na dalsze pozycje ale "rozdwojenie jaźni" dalej będzie trwało i może kogoś zmylić. Do tego moderator na szczęście nie jest potrzebny.
Posted

otóż to i wracamy do źródeł...
a skoro ten dzis utworzony przez Ciebie i tak nie jest podklejony czyli w żaden sposób nie spełni swojej funkcji to może warto posprzątać czyli edytować , usunąć wpisy w poscie a w tytule dać "do usuniecia" . Samo nie zniknie , spadnie tylko na dalsze pozycje ale "rozdwojenie jaźni" dalej będzie trwało i może kogoś zmylić. Do tego moderator na szczęście nie jest potrzebny.

Bardzo dziękuję, Taks, za cenne (jak zawsze) uwagi.

W kwestii moderowania dostałam informację, że nowe oprogramowanie uniemożliwia moderowanie. Tak w skrócie.

Wobec powyższego sądzę, że należy reklamować w obecnym wątku, nie przejmując się tytułem. Może sam tytuł Viris da radę zmienić.

Posted

Bardzo dziękuję, Taks, za cenne (jak zawsze) uwagi.

W kwestii moderowania dostałam informację, że nowe oprogramowanie uniemożliwia moderowanie. Tak w skrócie.

Wobec powyższego sądzę, że należy reklamować w obecnym wątku, nie przejmując się tytułem. Może sam tytuł Viris da radę zmienić.

To nie dobrze... dlatego coraz więcej ogłoszeń, reklam i postów niezgodnych z regulaminem się pojawia :(