supergoga Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Nadrabiam zaległosci i kolejne wieści. Major jest po zabiegu usunięcia pionowej i poziomej części przewodu słuchowego ucha prawego(tego zdecydowanie gorszego) . Czuje się dobrze, choć jest dość opuchnięty - nie widać po nim żeby z tego powodu cierpiał. Jeszcze jedną wiadomość Major zaczyna oddawać sam mocz, strumieniem dodam. W tymczasowym domu zachowuje się bdb, jak zostaje sam nie hałasuje , nie niszczy, po prostu śpi... na kanapie oczywiście ale dt pracuje nad tym. Z uwagi na popuszczanie moczu, które z dnia na dzień jest coraz mniejsze, Major został przyzwyczajony do zakładania pieluch, szczególnie w nocy, znosi to bardzo dzielnie. Zdjęcia nioeco drastyczne z operacji i rekonwalescencji. Jestem w trakcie szykowania bazarku dla Majorka. Quote
supergoga Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Mamy taką nadzieję. Czeka go jeszcze jedno ucho, ale musi nabrać sił. Oby tylko znalazł dom - kogoś kto się nim zaopiekuje. To teraz takie ważne. Quote
MALWA Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dobry wieczór! Przyszłam z bazarku. Biedne psisko, strasznie mi go szkoda. Wierze, że z jego uszami będzie lepiej. Trzymaj się piesku ! Czy mogę prosić o konto dla Majora, bo chyba tu nie znalazłam. Quote
supergoga Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Dzięki wielkie za zainteresowanie się naszym onusiem. W pierwszym poście wstawiłam konto - jest takie samo jak przy bazarkach - konto Fundacji Animalia z dopiskiem - "życie Majora". Uzupełniam teraz linki do bazarków dla psiaka. Quote
supergoga Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Major był w klinice prawie 2 miesiące. Koszt samego pobytu to już sporo, a 2 operacje i dalsze leczenie obecnie. Ale warto. Major wychodzi na prostą. Będzie żył. Quote
supergoga Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Malwo - tylko? To bardzo dużo. Ogromnie dziękujemy w imieniu Majorka. Quote
MALWA Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zaglądam do psiaka.......................... Quote
Nadziejka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ciociu kibicuje majorkowi cudnemu przelalam pprzed chwilenke 15 zl na razie choć tyle boc mam już b dużo deklaracji sciskam ogromnie ze to serce cune ciociu zajrzyj ku nam do Krabika na watus sercem zapraszam pozdrawiam Majorku cudny ,bądź silny niechaj się to wszystko pomalu uspokoi polepszy. Quote
supergoga Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Kochana jesteś, z serca dziękuję w imieniu Majorka. Do Krabika zajrzałam, jak ja lubię takie bysie - cud jest - będę mu kibicować. Quote
MALWA Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Dobry wieczór! Zaglądam na wątek.................. Quote
Nadziejka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Majorku serdunko zaglądam ku tobie z kciukami sercem pisanymi Quote
terra Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 I ja zaglądam do psiaczka z kciukami za zdrówko. Quote
supergoga Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Majorek dochodzi do siebie, powoli - ale ważne że czuje się coraz lepiej. Ma lepszy humor. Wreszcie nie boli uszko. Siusianko coraz lepiej wychodzi - ale kciuki trzymajcie za jego zdrówko nadal. Było niewesoło - ale idziemy ku dobremu. Quote
bela51 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Trzymamy kciuki, biedak naprawde bardzo wiele przeszedł ! Quote
terra Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dobrze, że Major czuje się coraz lepiej. Wycierpiał się biedaczek. Teraz czas na szczęśliwe życie. Quote
maarit Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Było niewesoło - ale idziemy ku dobremu. Zdrowiej chłopaku! Quote
xcat Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Jest bazarek dla Majora. Zapraszam. http://www.dogomania.com/forum/topic/145572-dla-majora-do-2202-godz20-bransoletki-swetry/?p=16078844 Quote
egradska Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Major ma przyznaną pomoc na leczenie ze Skarpety Owczarkowej. Supergoga, skontaktuj sie z DONnką. Podaje link do wątku Skarpety: http://www.dogomania.com/forum/topic/117529-skarpeta-owczarkowa-dla-bezdomnych-cywil%C3%B3w-szarik%C3%B3w-rex%C3%B3w-i-alex%C3%B3w/page-207#entry15943409 czy piesek otrzymal przyznana pomoc? Quote
supergoga Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Przepraszam, jestem taka zamotana, bo za dużo na głowie i za dużo tragedii. Na pewno otrzymał - teraz nie ustalę kiedy i jaka wysokość, nie wiem bowiem jaki był tytuł przelewu, . Myślę, że pisałam do DON-ki - tylko teraz PW jakoś wybiórczo pokazuje i nie mogę znaleźć. Biedne te onki sa strasznie. Quote
Recommended Posts