kudlataja Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Zaglądam, bardzo się wzruszyłam i jeszcze raz dziękuję za ratunek dla Nutki:) Quote
Gosiapk Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Marwis bierze malutka sunię od ewu, z fatalnych warunków, ewu do mnie dzwoniła :smile: (...) Tola, daj proszę link do wątku tej malizny od ewu :) Quote
Tola Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Tola, daj proszę link do wątku tej malizny od ewu :) Nie mam linku, nie znam wątków ewu - dzwoniła do mnie wtedy i mówiła, ze jakaś mała sunia jedzie... Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ta sunieczka nie ma osobnego wątku - jej zdjęcia i info z DS są na ogólnym wątku psiaków ewu. Sunia okazała się wcale nie taka mała, ale... trafiła szóstkę w totka! :) Quote
Aśka Belkowska Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Biedna sunia, szyjkę miała pokaleczoną przez to wielkie chomąto. :( Dobrze, że trafiła na normalnych ludzi. Quote
Tola Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Biedna sunia, szyjkę miała pokaleczoną przez to wielkie chomąto. :( Dobrze, że trafiła na normalnych ludzi. Rodzina uwielbia Nutkę, a sunia odżyła - jest radosna, szczęśliwa i bardzo wpatrzona w swoich właścicieli. Malutka dostała płaszczyk na zimowe dni, tylko zimy u nas nie widać. Quote
Nutusia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Super! Myślę, że Nutka za zimą nie tęskni ;) A w płaszczyk zawsze się można wystroić np. w niedzielę, tak dla szpanu :) Quote
Havanka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Jak można nie kochać takiego uroczego maluszka? Aż trudno sobie wyobrazić, że jeszcze niedawno wisiał na krowim łańcuchu. Quote
Recommended Posts