agat21 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Wróciłam wreszcie z rozjazdów i zaglądam do Bezika :) Puszczę też wreszcie grosik dla niego, przepraszam, że to tak długo trwa, ale ostatnio już gonię własny ogon.. Quote
auraa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 W niedzielę lub poniedziałek. Krysia z Maćkiem przyjadą do Astorath, żeby zabrać Bezika na szczepienie. Wtedy jeszcze raz spróbują zrobić mu zdjęcia. Ja nie mam dobrego aparatu i nie jeżdżę samochodem a do Astorath mam z 70km więc w zdjęciach nie bardzo mogę pomóc Quote
inka33 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Jakieś smaki na zachętę do pozowania i niech "strzelają" ile się da, im więcej, tym większa szansa, że się coś wybierze do ogłoszeń. :kciuki: Quote
auraa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 ...................... :lookarou: :lookarou: Quote
kabaja Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 trzymam kciuki za efekt sesji fotograficznej. co by nasz Bezik poczuł się jak model :smile: Quote
agat21 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Śpij dobrze Beziątko.. lepsze dni we własnym domku na pewno coraz bliżej. Quote
konfirm31 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Trzymam kciuki za Bezika . Za udane zdjęcia i za dzwoniące telefony. Za dobry domek :) Quote
kabaja Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 dobry wieczór Beziku :) i jak byłeś dzielny na szczepieniu czy to dopiero przed tobą ? Quote
auraa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Niestety chyba nie. Krysia trochę sie pochorowała i trzeba poczekać. Quote
auraa Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Martwię się że Bezik jest taki zwyczajny i sam. On tak bardzo chce być czyjś!!!!! Quote
konfirm31 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Witam Bezika :). Żałuję, że mogę pomóc tylko obecnością na wątku :( Quote
Elisabeta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 obecność jest bardzo ważna!!!! Jeśli tak,... to ja się ujawnię. ;) Czytam wątek, ale na razie nie mogę wspomóc kochanego Bezika... :( Trzymam kciuki za Domek dla niego. :) Auraa, Sabie i Gabi się udało... Może teraz będzie czas Bezika... Quote
auraa Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Witamy kolejną ciocię. Bezik potrzebuje nas jak najwięcej a ja psychicznego wsparcia! Quote
kabaja Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 dziewczyny dobrze ,że jesteście u Bezika .On tak bardzo nas potrzebuje . A Bezik nie jest pospolity a jest przystojnym blondynem i do tego kochającym ludzi :smile:.Kto by nie chciał takiego psa .Musi domek tylko się dowiedzieć o Beziku . Nie takie psiaki znajdowały domki .A właściwie nie ma pospolitych psów ,bo wszystkie są piękne tylko niektórzy ludzie nie mają gustu :). Quote
elik Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Elisabeta, chyba podczytujemy te same wątki, bo co rusz się spotykamy :) Ja także mam Bezika w subskrypcjach, ale cóż, nie mam jak pomóc :( A dobre zdjęcia, to warunek odpowiedzi na ogłoszenia. Są konieczne. Quote
auraa Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Dziś miałam smsa w sprawie Gabi. Zaproponowałam Bezika ale Pani chciała sunię a Gabi nazwała cudem i takiego cudu będzie szukała dalej... Quote
jaguska Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Odwiedzam wieczorem Bezika, ten biedaczek nie ma nawet na miesiąc hotelowania :-( Quote
auraa Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 niestety nie ma.. pożyczymy od suni z guzem ale co będzie potem? Quote
Recommended Posts