agat21 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jejciu, jak mi miło. Byłabym matką chrzestną ;) Quote
auraa Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Jutro Krysia z Maćkiem jadą z nim do lecznicy na szczepienia. Ciekawe co powie o nim weterynarz? Astaroth mówiła ,że mały ma lęk separacyjny. Martwi mnie to bardzo. Astaroth zostawia go samego na krótko, żeby przekonał sie ,że wróci i nic złego sie nie dzieje. Jednak to ogranicza wybór domu..... Quote
auraa Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Jutro Krysia z Maćkiem jadą z nim do lecznicy na szczepienia. Ciekawe co powie o nim weterynarz? Astaroth mówiła ,że mały ma lęk separacyjny. Martwi mnie to bardzo. Astaroth zostawia go samego na krótko, żeby przekonał sie ,że wróci i nic złego sie nie dzieje. Jednak to ogranicza wybór domu..... Quote
Nadziejka Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Zagladam z pozdrowionkami dla biszkopcika :calus: :loveu: Bezik Beziutek :loveu: czytam o tych lękach czasem trwa b długo , zanim psie serce się uspokoi , przestanie bac ale miejmy nadzieje, ze ulozy się na dobre będzie dobrze musi być :calus:kochany Quote
malagos Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Pewnie lepiej sie czuje z innym psem do towarszystwa?... Quote
auraa Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Zapraszamy do białego on potrzebuje pomocy!!! Quote
kabaja Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 no właśnie ,jak było u weta ? czym się objawia lęk separacyjny u Bezika ? Quote
malagos Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Co powiedział lekarz,, w jakim wieku jest Bezik, jak jego zdrówko? Quote
auraa Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Właśnie skończyłam rozmawiać z Krysią.Bezik ma ok 1rok i 2mce. Jest więc jeszcze prawie szczeniakiem. Waży 12 kg. Jest wysoki na długich łapach ale drobnej budowy. Ogólnie jest zdrowy. Nie ma jednego zęba , który wg lekarza został prawdopodobnie wybity. Gdyby to było od czegoś twardego, to ząb byłby ułamany. Tu nie ma całego zęba. Bezik kocha ludzi. On chce być jak najbliżej, gdyby mógł to by siedział na kolanach. Nie chciał sie rozstać z Krysią i Maćkiem. Trzeba go uczyć dobrych manier i niestety walczyć z lękiem separacyjnym. Może miał być labradorem ale kiedy przestał byc podobny, to ktoś go wyrzucił i psiak to bardzo przeżył. Astaroth zrobiła mu trochę zdjęć i jak mi prześle to je wstawię. To była pierwsza dawka szczepień. Następna za dwa tygodnie. Martwię się tym Bezikiem..... Quote
malagos Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 To rzeczywiscie jeszcze dzieciak, ale takiego młodzieńca łatwiej nauczyć wszystkiego :) Quote
auraa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Młodziuch i bardzo wrazliwy pies. On potrzebuje domu i człowieka ponad wszystko! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Beziku serdunko :calus: aby się spelnilo wszystko dobre ciociu czy doszly pieniazki slalm tym szybkim przelewem Quote
auraa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 DLA SUNIU CIOCI MALGOS OD EWA GONZALES 20-10-2014 37,00 Quote
Nadziejka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ciociunia jeszcze przekaz na 150 dla bialaska :calus: powinien być ba wczoraj tez zleciłam tym szybkim chyba ze na poczcie pomylily pierniki ... pozdrawiam ale teraz sprawdzam wyslane 18 tego tym szybszym Quote
Nadziejka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 jak się poczta nie wywiazala na wczoraj to na pewno dojdzie dziś :loveu: jeszcze raz ja ciociu , wpadłam teraz na te poczte z pytaniem , czy sobie robia zżarty itd. ...okazało się ze ten przekaz idzie zwykly czyli nie priorytet madame zamalowana była nadto , żeby dobrze uslyszec , ze proszę 10 razy o priorytet ..ech pozdrawiam spokojnego dzioneczka powinien być auro droga na dziś mam nadzieje Quote
auraa Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Sprawdzę. Teraz muszę trochę popracować..... Quote
auraa Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Dziś wpłynęło 150zł dla suni z guzem i Bezika od Ewy Gonzales dziękuję bardzo!!!!!!! :loveu: Rozliczenie jest na wątku suni z guzem. Sprawdźcie czy sie znowu nie pomyliłam!!!! Quote
Nadziejka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 beziczku :calus:odwiedzam ciociu slij proszę te 37 zlociszkow do cioci malagos przyda się na szczepienia suni pozdrawiam :loveu: Quote
malagos Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 beziczku :calus:odwiedzam ciociu slij proszę te 37 zlociszkow do cioci malagos przyda się na szczepienia suni pozdrawiam :loveu: Ewuś, dziękuję Ci bardzo :) Quote
konfirm31 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Odwiedzam Bezika :). Podobny trochę do mojej Randy, tylko młodszy i mniejszy. I - bardziej biały. Wątek będę odwiedzać, podrzucać, ale z finansami gorzej, bo sponsoruję już inne psiaki i mam ponownie własną tymczaskę...... Quote
Recommended Posts