Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro Krysia z Maćkiem jadą z nim do lecznicy na szczepienia. Ciekawe co powie o nim weterynarz?

Astaroth mówiła ,że mały ma lęk separacyjny. Martwi mnie to bardzo. Astaroth zostawia go samego na krótko, żeby przekonał sie ,że wróci i nic złego sie nie dzieje. Jednak to ogranicza wybór domu.....

Posted

Jutro Krysia z Maćkiem jadą z nim do lecznicy na szczepienia. Ciekawe co powie o nim weterynarz?

Astaroth mówiła ,że mały ma lęk separacyjny. Martwi mnie to bardzo. Astaroth zostawia go samego na krótko, żeby przekonał sie ,że wróci i nic złego sie nie dzieje. Jednak to ogranicza wybór domu.....

Posted

Posted

Zagladam z pozdrowionkami dla biszkopcika :calus: :loveu:

Bezik Beziutek :loveu:

czytam o tych lękach

czasem trwa b długo , zanim psie serce się uspokoi , przestanie bac

ale miejmy nadzieje, ze ulozy się na dobre  

będzie dobrze musi być  :calus:kochany

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z Krysią.Bezik ma ok 1rok i 2mce. Jest więc jeszcze prawie szczeniakiem. Waży 12 kg. Jest wysoki na długich łapach ale drobnej budowy. Ogólnie jest zdrowy. Nie ma  jednego zęba , który wg lekarza został prawdopodobnie wybity. Gdyby to było od czegoś twardego, to ząb byłby ułamany. Tu nie ma całego zęba.

Bezik kocha ludzi. On chce być jak najbliżej, gdyby mógł to by siedział na kolanach. Nie chciał sie rozstać z Krysią i Maćkiem. Trzeba go uczyć dobrych manier i niestety walczyć z lękiem separacyjnym. Może miał być labradorem ale kiedy przestał byc podobny, to ktoś go wyrzucił i psiak to bardzo przeżył. Astaroth zrobiła mu trochę zdjęć i jak mi prześle to je wstawię.

To była pierwsza dawka szczepień. Następna za dwa tygodnie.

Martwię się tym Bezikiem.....

Posted

ciociunia

jeszcze przekaz na 150

dla bialaska :calus:

powinien być ba wczoraj

tez zleciłam tym szybkim

chyba ze na poczcie pomylily pierniki ...

pozdrawiam

ale teraz sprawdzam

wyslane 18 tego

tym szybszym

Posted

jak się poczta nie wywiazala na wczoraj

to na pewno dojdzie  dziś :loveu:

jeszcze raz ja ciociu , wpadłam teraz na te poczte z pytaniem , czy sobie robia zżarty itd. ...okazało się ze ten przekaz idzie zwykly

czyli nie priorytet

madame zamalowana była nadto , żeby dobrze uslyszec , ze proszę 10 razy o priorytet ..ech

pozdrawiam

spokojnego dzioneczka

powinien być auro droga

na dziś

mam nadzieje

Posted

Dziś wpłynęło 150zł dla suni z guzem i Bezika od Ewy Gonzales dziękuję bardzo!!!!!!! :loveu:

Rozliczenie jest na wątku suni z guzem. Sprawdźcie  czy sie znowu nie pomyliłam!!!!

Posted

beziczku :calus:odwiedzam
 ciociu slij proszę te 37 zlociszkow do cioci malagos
przyda się  na szczepienia suni
 pozdrawiam :loveu:

Ewuś, dziękuję Ci bardzo :)
Posted

Odwiedzam Bezika :). Podobny trochę do mojej Randy, tylko młodszy i mniejszy. I - bardziej biały. Wątek będę odwiedzać, podrzucać, ale z finansami gorzej, bo sponsoruję już inne psiaki i mam ponownie własną tymczaskę......