Poker Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Oczywiście ,że możemy się skontaktować.Podam Maci numer mojego telefonu i się zmówimy.Mogę pojutrze jej dać też, bo raczej przejeżdża w pobliżu mojego domu. Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Oczywiście ,że możemy się skontaktować.Podam Maci numer mojego telefonu i się zmówimy.Mogę pojutrze jej dać też, bo raczej przejeżdża w pobliżu mojego domu. SUPER! Bardzo dziękuję:-) Quote
Poker Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Wiga ma wyraźnie nie zaspokojony instynkt macierzyński. Dziś mało nie dostała bzika na widok ,a może bardziej zapach mojej 19.dniowej wnusi. Chciała ją lizać, obwąchiwała bardzo intensywnie. KOcie znowu robiła toaletę i nawet udało mi się trochę nagrać. Wgram wieczorem , bo obowiązki wzywają. Quote
Macia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Oczywiście ,że możemy się skontaktować.Podam Maci numer mojego telefonu i się zmówimy.Mogę pojutrze jej dać też, bo raczej przejeżdża w pobliżu mojego domu. Witam ;). Ja niestety wracam pociągiem do domu. We Wrocławiu będę znowu w poniedziałek i do piątku zostanę. Quote
ewu Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Wigunia cudna mamuśka:) Poker gratuluję Wnusi:):):) Quote
Poker Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Kontenerek na pewno się zmieści w pociągu.Wiozłam go z zawartością :evil_lol: Wigunia cudna mamuśka:) Poker gratuluję Wnusi:) :):) Dziękuję za gratulacje Wgrywam filmik, na którym widać trochę opiekuńczość Wiguni. http://youtu.be/GMAFW7RjJeE Quote
Nutusia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ale że Kota tak się daje! Zawsze marzyłam o kocie, który będzie chciał być tak blisko z psami... Nasza Helena się psów nie boi, ale też nie wchodzi z nimi w bliższe ralacje. Quote
malagos Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 One są prawie równej wielkości! Super zwierzaki! Quote
Mela Jakimiuk Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 kochane zwierzaczki, a te uszy nietoperza u Wiguni bezcenny widok! Quote
Poker Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 One są prawie równej wielkości! Super zwierzaki! Nie, Wiga jest dużo większa ,a właściwie dłuższa. Quote
Anula Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Relacja Wigi z Kotą jest niesamowita.Widać,że Wiga jest otwartą fajną sunią,a zresztą kociczka też. Quote
NikaEla Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Relacja Wigi z Kotą jest niesamowita.Widać,że Wiga jest otwartą fajną sunią,a zresztą kociczka też. no i Kota została Piesą ;) Quote
Poker Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 no i Kota została Piesą ;) A z czego to wynika, bo nie zauważyłam. Aaaa, już zakumałam :megagrin: Quote
inka33 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Kocia mamcia, hihi, coś ma "córcię" nie za zbytnio subordynowaną... :D Quote
WIGA Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Ale mam cudną imienniczkę!Te ucholce nietoperze i maść jak u hieny pręgowanej,no i koty lubi,ale cudo!u mnie to by miała co robić,wreszcie by mnie wyręczyła w czyszczniu kocich uszu,a jest co wylizywać/10 par/.A moja Elza-od 4 tygodnia życia z kotami,najchętniej by je zjadła,żadnych wspólnych zabaw,ledwie"chłodna przyjaźń",czy jak to tam było u klasyka.Wzięłabym sobie Wiguniowy banerek,ale zupełnie nie wiem,jak się do tego zabrać.Nawet emotikonki mi gdieś wcięło,ech to nowodogo. Quote
Poker Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Witaj imienniczko Wigi . Wiga jest niesamowicie energiczną i mocno zabiegającą o względy dziewczyną. Potrafi ganiać kotę i mocno i zaczepiać.Nie jest w celach krwiożerczych,ale czasem bywa zbyt natarczywe.Kota zamienia się wtedy w tygrysa , puszy się i leje sunię po kufie , na szczęście bez pazurów,. Raz prawy sierpowy, raz lewy prosty. A po chwili zgodnie kroczą obok siebie albo właśnie robią toaletę. Cyrk na kółkach, TV nie trzeba.. Wiga powinna znaleźć dom z dziećmi w wieku szkolnym , które ją wymęczą zabawą. A banerek jest bardzo łatwo pobrać.Kopiujesz go jak tekst i wklejasz w swój podpis czyli sygnaturkę. Emotionki zrobili fatalnie, bo nie mam cierpliwości wyszukiwać spośród tylu tego jednego. Przedtem była lepsza wersja, gdy dostęp do podstawowych był łatwy i wystarczał do szybkiego zastosowania. Quote
konfirm31 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Wspaniała Wiga - jedna i druga :). Z emotkami, mam podobnie. ograniczam się teraz do trzech - muszą wystarczyć - :) ;) :( Quote
malagos Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Ja jak piszę z domowego kompa, mam wszystkie emotikonki, i tekst po naciśnięciu "odpowiedz" wskakuje na miejsce. Z laptota zaś ni, anie uśmieszków, ani pogrubień, a żeby umieścić odpowiedź, muszę wcisnąć "wiecej opcji odpisywania" i dopiero odpowiedz. Quote
Recommended Posts