Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za wiadomości. Dobrze, że choć Wiga jest w dobrej kondycji psychicznej i fizycznej.

Ja niestety mam jutro pogrzeb w bliskiej rodzinie...

Pocieszamy się, ze już nie cierpi...

Posted

Masz na myśli, Pokerku, że Tola się cofnęła (czy też zatrzymała) z powodu Wigi?...

U nas np. różnie bywa. Składam to trochę na karb dopiero co kończącej się cieczki u Florki. Ma takie momenty, że się ładnie bawią i szaleją z Imką, ale czasami potrafi na nią ostro wyskoczyć! No i minusem jest fakt, że na Florkę muszę podnosić głos, bo kradnie okropnie - nawet na moich oczach, gdy talerzyk z kanapkami stoi dosłownie przede mną!!!! Poza tym skacze na nas i jest to irytujące, więc zdecydowanym tonem ją upominam, co niestety nie za fajnie działa na Imkę...

Posted

Wiga zaczęła dziś bawić się piłeczką i pluszakiem.Naprawdę jest świetną sunią. Szelki przeciw ciągnięciu działają z dużym stopniu dzięki temu nie mam wyrwanych ramion z barków.

Z Tolą dziś lepiej.Ona jednak boi się głównie ludzi.

Posted

Na zdrowie.

Wiga rozruszała się, goni kotę,je dobrze, domaga się głasków, jest wręcz namolna.

Myślę ,że ona powinna trafić do domu z dziećmi w wieku szkolnym , które się z nią wyszaleją.

Właściwie to można robić jej ogłoszenia.

Posted

Co mam zrobić z kontenerkiem? Mój mąż będzie jutro jechał do Jachranki, będzie miał ktoś możliwość odbioru po drodze? I gdzie najlepiej?

Posted

Co mam zrobić z kontenerkiem? Mój mąż będzie jutro jechał do Jachranki, będzie miał ktoś możliwość odbioru po drodze? I gdzie najlepiej?

Kontenerek jest Ewy Marty.

Zadzwonię i spytam .

Posted

Jak się nie uda to poproszę syna kuzyna żeby go odebrał i przywiózł do Gliwic.

Moja sąsiadka jeździ często do Warszawy albo zostanie u mnie do następnej okazji:)

Posted

Zaczęłam zastanawiać się teraz, czyj naprawdę jest kontenerek:-) 

Jakiś czas temu przywoziła do nas psiaki Macia i na pewno jeden konterenek jej odkupiłyśmy, a drugi miala odebrać "przy okazji". Zapytam jutro Elę, może ona pamięta. Gdyby to był kontenerek Maci, to ona chyba studiuje we Wrocławiu i mogłaby go odebrać:-) Dowiem się jutro:-)

Posted

Mało nie padłam dziś z wrażenia , gdy zobaczyłam jak Wiga z kotą leżą na legowisku ,a Wiga wymywa kocie uszy, liz po lizku, bardzo dokładnie.

Potem usłyszałam głośne lizanie i okazało się ,że Wiga robiła toaletę kociego podogonia, fuj.

Wiga zaczyna rozumieć swoje imię, reaguje na nie wolno, zostań.

Ułożę tekst, umawiam sterylkę , ogłoszenia i wioo do DS.

Posted

To z Macią byłoby już bardzo proste. Muszę wiedzieć do jutra do g.16.

No i wszystko jasne:-) Kontenerek jest Maci:-) Tyle, że ona może umówić się dopiero w przysżłym tygodniu z Tobą Poker, bo jutro nie da rady, a pojutrze rusza migiem do domu. Czy Wy się możecie jakoś skontaktować ze sobą? Bo wiesz jak to jest z pośrednikami;-) Najlepiej, żeby dwie zainteresowane osoby dogadały się bezpośrednio:-)

A swoją drogą to jest niesamowite, że tyle czasu czekał w Warszawie i pojechal akurat do Wrocławia, gdzie Macia może go odebrać:-)