inka33 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 A kto by nie piał nad jej urodą...?! :wub: Brawo, Poker, że dałaś jej takie fajne drugie i trzecie życie! :wub: Quote
auraa Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 A jak ja jestem szczęśliwa!!!!!!! Dzięki!!!!! :kiss_2: Quote
Poker Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Wszystkie się tu naszczęściałyśmy. I oby tak zostało. Quote
Mattilu Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Bardzo sie ciesze!!! A do pelni szczescia...brak tylko fotki Wigi skaczacej przez przeszkody ;) Quote
agat21 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Boziu, jak cudownie :) Wigunia w tak wspaniałym domu i z kochającymi ludźmi. Płakać się chce z radości. Quote
Poker Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Dzisiejsze wiadomości o Widze od pańci ; To zdjęcia z dzisiejszej wizyty w psim parku. Biegała tak szybko, że ciężko było ją uchwycić. Z kanapy zdjęcie z dzisiejszego ranka jak powiedziałam że idziemy na spacer :) Quote
auraa Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Tak sie cieszę. Ciekawe czy jej pani widziała zdjęcia Wiguni na łańcuchu przy budzie? Quote
Poker Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Tak sie cieszę. Ciekawe czy jej pani widziała zdjęcia Wiguni na łańcuchu przy budzie? Nie widziała,ale jej opowiadałam. Quote
malagos Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 A zobaczcie, jaka podobna sunia jest w schronisku w Kruszewie koło Ostrołęki: https://www.facebook.com/schroniskocanis/photos/np.49414614.100000942628952/547432812026079/?type=1¬if_t=notify_me Quote
konfirm31 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nie zobaczymy, bo nie chcą pokazać :( 1 Quote
iwstar58 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Szczęścia Wiguś, trafił Ci się naprawdę świetny domek :) Quote
Poker Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Wiadomości o Widze : Dzień dobry :) Wczoraj byłyśmy z Wigą na 'spacerze na czterech łapach' było jakieś 50 psów. Wiga już pięknie chodzi bez smyczy po Parkach, czy większych terenach bez samochodów, Wczoraj też pięknie sobie poradziła, goniła wszystkie border coli, owczarki niemieckie, dogi i wszystko co przed nią uciekało. Wysyłam krótką fotorelacje ze spaceru. Na spacerze Wiga poznała Elvisa i został jej chłopakiem. Spodobali się sobie od pierwszego wejrzenia. Jak dostanę zdjęcia Wigi z Elvisem to również podeślę. pozdrawiam Wiola S. https://www.youtube.com/watch?v=Q5A_ewP9hTE&feature=youtu.be Quote
Mattilu Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 no, przynajmniej o tego tymczaska nie musisz się Pokerku martwić :) Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Rewelacja! Coraz więcej ludzi korzysta z uroków posiadania psa i dzieli się tą radością z innymi :) Quote
doris66 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 O Boziu.......aż się wzruszyłam . To sie dopiero nazywa spacer. Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wspaniały psacerek :) . Szczęśliwa Wiga :) Quote
Poker Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Są nowe wiadomości o Wiguni. Dzień dobry, Byłam ostatnio z Wigą w domu u siebie w górach, bardzo ładnie zniosła podróż pociągiem (podbiła serca wszystkich pasażerów), jechałyśmy też tramwajem i samochodem osobowym i wszystko bardzo się jej podobało. W domu kot ją trochę nastraszył i się oburzył, że jak to w ogóle pies w domu, jak to przecież kot tam rządzi, ale po dwóch dniach już koło siebie leżały i nie było problemu. Widze podobało się, że może biegać po ogródku i tylko na chwile przychodzić do domu. To tyle z dobrych wiadomości. Niestety jak z nią wróciłam i poszłam na spacer we Wrocławiu i bawiła się z innymi psami, to gdzieś się przeturlała po szkle i rozcięła sobie udo, była szyta (ma 5 szwów) i teraz taka biedna chodzi i bardzo by się chciała bawić ze wszystkimi, ale boje się ją puszczać, że ją zahaczy inny pies przypadkiem. Ale Jędrek jest jej wybawicielem, nosił ją na rękach na 3 piętro jak po narkozie sama nie mogła wejść. Na szczęście wszystko sie dobrze goi, we czwartek będziemy ściągać szwy. Mam jeszcze pytanie, kiedy mogłabym przyjść, żeby oddać Pani kocyk, obrożę i szelki które mi Pani pożyczyła. Nie wiem czy mogę odwiedzić Panią z Wigą,czy ma Pani jakiś inny pomysł. Pozdrawiamy Wiola i Wiga Quote
Recommended Posts