Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyna jest słowna, zadzwoniła tak jak sie umawiałyśmy.Ponieważ współlokatorzy jutro będą nieobecni,umówiłyśmy się na wizytę PA na poniedziałkowy wieczór.

Posted

matko, jakie zrządzenie, wczoraj po raz pierwszy od wielu lat zaglądnęłam, aby przeglądnąć ogłoszenia na gumtree i zobaczyłam Wigę, do dziś o Niej myślę;

a dziś zupełnie przypadkowo z bazarku trafiłam na Jej wątek i widzę, że niedługo będzie mieszkać w swoim domku; trzymam za to kciuki:)

nie do wiary Wiga wszystkiego najlepszego; 

Posted

Przyłączam się do kciukania, ale jakoś dziwnie jestem spokojna o wynik tej wizyty. Gorzej ze spokojnością co do uczuć Pokerków...
Kto tam następny w kolejce? Jakaś Radyszanka chyba, coś mi się o oczy obiło ;)

Posted

Po udanej wizycie. Dziewczyna już zakupiła co prawda za duże, szelki, długą smycz,miseczki,. Przemyślała gdzie Wiga będzie miała spanko. Byli mili młodzi współlokatorzy , którzy wiedzą ,że miejsce psa jest w łóżku i pod kołdrą.

Rozmawiałam też z właścicielem mieszkania ,który nie ma niczego przeciwko psu .

Oczywiście wróciłam do sprawy roweru. dziewczyna podeszła ze zrozumieniem , więc mam nadzieję ,że da  Widze spokój.

Jesteśmy umówione na przekazanie suni w czwartek ok.12. Dziewczyna przyjedzie do nas ,a ja je odwiozę.

Wioletta , tak ma na imię przyszła właścicielka Wigi  ma 23 lata z małym haczykiem ,więc już nie podlotek. Obie mają imiona na W.

Posted

Super wieści, Pokerku, przybędę, wymiziam i przywiozę wylicytowaną smyczkę ... wcześniej dryndnę. Cieszę się, że Wigunia będzie miała młodziutką opiekunkę i towarzystwo młodych ludzi. Ona też będzie szczęśliwa ... z pewnością

Posted

Fajne wiadomości.Ja sądzę,że Wigunia dzięki młodemu towarzystwu nie będzie się nudzić,każdy da coś z siebie dla Wiguni i będzie super.Trzymam jeszcze kciuki.

Posted

Po udanej wizycie. Dziewczyna już zakupiła co prawda za duże, szelki, długą smycz,miseczki,. Przemyślała gdzie Wiga będzie miała spanko. Byli mili młodzi współlokatorzy , którzy wiedzą ,że miejsce psa jest w łóżku i pod kołdrą.

Rozmawiałam też z właścicielem mieszkania ,który nie ma niczego przeciwko psu .

Oczywiście wróciłam do sprawy roweru. dziewczyna podeszła ze zrozumieniem , więc mam nadzieję ,że da  Widze spokój.

Jesteśmy umówione na przekazanie suni w czwartek ok.12. Dziewczyna przyjedzie do nas ,a ja je odwiozę.

Wioletta , tak ma na imię przyszła właścicielka Wigi  ma 23 lata z małym haczykiem ,więc już nie podlotek. Obie mają imiona na W.

Z rowerem to różnie bywa ;) Moja mocno kanapowa Amy bardzo lubi się przebiec przy rowerze. Oczywiście z nią to bardzo, bardzo krótki dystans, bo nie ma figury stworzonej do biegania ;) ale zawsze z ochotą wyrywa się sama do biegu, mimo że nie musi (bo np. ona idzie na spacer z innym członkiem rodziny, a ja jadę gdzieś i biorę rower. Zawsze honorowa rundka musi być z nią.) 

Posted

suuuuuper, czyli Wiga zaczyna w czwartek swój etap studenckiego życia:)

powodzenia malutka, tak mi zapadłaś w głowę, serce, jak tylko zobaczyłam te uszyska w ogłoszeniu i te oryginale umaszczenie:)

Posted

Super bomba panorama! Łóżeczkowe spanko i pełne zrozumienie :) Do takiego domu z sublokatorującą młodzieżą trafił "nasz" Bobslej - też był zachwycony i wniebowzięty. Ale dobrze wiedział, że jego panią jest Agnieszka i to z nią pewnie i bezpiecznie idzie dalej przez życie po opuszczeniu studenckiej "komuny" :)