konfirm31 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Jaka pieknota. Sama bym chętnie zaadoptowała :) Quote
Poker Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 ładna ta moja wnusia.Zdjęcia na czerwonym tle są rewelacyjne. Ciekawe kiedy sunieczki znajdą domki. Quote
Mazowszanka13 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Jakie ładne zdjęcia :) W czerwonym wszystkim do twarzy/ pyska. Quote
malagos Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Wznowiłam ogloszenia na 3 portalach własnie z tymi zdjeciami. Quote
inka33 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Czerwone dają po oczach! :) Ale ja na nich widzę coś jeszcze... :siara: Quote
agat21 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Prześlicznie Ariunia wygląda na tych czerwonych podusiach! :loveu: Musi komuś wpaść w oko ;) My byliśmy na cmentarzach i rano i wieczorem - i muszę przyznać, że zdecydowanie wolę spokojniejszy nastrój wieczornego rozmigotanego i rozświetlonego cmentarza... Quote
auraa Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ona jest chyba córką Bezika. Oczy i umaszczenie ma po mamie ale figurę po tacie. Co o tym myślicie? Quote
malagos Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Uszka też takie Bezikowe, załamane w połowie :) Quote
malagos Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Czerwone dają po oczach! :) Ale ja na nich widzę coś jeszcze... :siara: O mamusiu, a co tam widzisz? Quote
konfirm31 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 No właśnie - co? Aż popatrzyłam ponownie - i....nic :( Quote
Nadziejka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Zagladam wpatruje .. i cudne ciałko :calus: :calus: :calus:widze rudaszeczka calineczka Ksiezniczunia w czerwonosci :loveu: :klacz: :klacz: Quote
Nutusia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Małgoś, wyślij mi te "komunistyczne" foty Arii na maila. Póki co mam jeden "zbędny" domek. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie, ale wolę być przygotowana na każdą ewentualność ;) Quote
malagos Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Małgoś, wyślij mi te "komunistyczne" foty Arii na maila. Póki co mam jeden "zbędny" domek. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie, ale wolę być przygotowana na każdą ewentualność ;) Się robi :) Dziekuję :) Quote
Nutusia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Dotarły foty i trzymam je na "w razie czego" ;) Quote
malagos Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Po cichutku planowałam podrzucić konfirm naszą Arusię na 3 dni, bym sobie mogła spokojnie pobyć w Warszawie - Tomek by miał mniej zachodu z 4 psami, nie z pięcioma, a i sunia by poznała miasto. Ale oczywiście jak Randa wróciła do konfirm, plany wzieły w łeb..... Ale i tak zakotwiczę u Agi na Bankowym od niedzieli 9 listopada do czwartku 13 listopada - to kiedy spotkanko, hę? I gdzie, i kto chętny? Propozycje mile wdziane :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ja moge kazdego dnia, byle nie 11-ego.Ale jak wiekszość będzie chciała tego właśnie dnia to sie dostosuję. Quote
Nutusia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ja chętnie, ale dopiero po weekendzie, bo szczęśliwie nie muszę w najżadniejszej sprawie jechać do stolycy w weekend ;), czyli 12 lub 13, godz. ok. 16 :) Quote
konfirm31 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Chętnie bym spędziła te kilka dni z Arią, ale....cóż. Jest Randa....... Quote
auraa Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Wolałabym w czwartek. W środę pracuje do 18 Quote
malagos Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 W czwartek powinnamu już wracać do domu, a z Warszawy kursuje jeden (1) autobus dziennie bezposredni, i to o 12.20 z Gdańskiego... Najbardziej by mi odpowiadała sroda. Quote
Poker Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jak tam moja wnusia?Knujecie randki , a o niej nie piszecie. Quote
malagos Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Arunia rozrabia jak może - dziś rano wykopała wielka dziurę w trawniku, akurat w miejscu, gdzie z takim mozołem dosiałam w sierpniu trawę. Cudak kochany, ona tak fajnie bawi się z Sonią, a ta jej matkuje :) Moze ogłoszenia wznowimy na długi weekend, może ktoś ją zobaczy? Quote
Recommended Posts