Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześlicznie Ariunia wygląda na tych czerwonych podusiach!  :loveu:

Musi komuś wpaść w oko ;)

My byliśmy na cmentarzach i rano i wieczorem - i muszę przyznać, że zdecydowanie wolę spokojniejszy nastrój wieczornego rozmigotanego i rozświetlonego cmentarza... 

Posted

Małgoś, wyślij mi te "komunistyczne" foty Arii na maila. Póki co mam jeden "zbędny" domek. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie, ale wolę być przygotowana na każdą ewentualność ;)

Posted

Małgoś, wyślij mi te "komunistyczne" foty Arii na maila. Póki co mam jeden "zbędny" domek. Nie wiem jak to wszystko wyjdzie, ale wolę być przygotowana na każdą ewentualność ;)

Się robi :) Dziekuję :)
Posted

Po cichutku planowałam podrzucić konfirm naszą Arusię na 3 dni, bym sobie mogła spokojnie pobyć w Warszawie - Tomek by miał mniej zachodu z 4 psami, nie z pięcioma, a i sunia by poznała miasto. Ale oczywiście jak Randa wróciła do konfirm, plany wzieły w łeb.....

Ale i tak zakotwiczę u Agi na Bankowym od niedzieli 9 listopada do czwartku 13 listopada - to kiedy spotkanko, hę? I gdzie, i kto chętny? Propozycje mile wdziane :)

Posted

W czwartek powinnamu już wracać do domu, a z Warszawy kursuje jeden (1) autobus dziennie bezposredni, i to o 12.20 z Gdańskiego... Najbardziej by mi odpowiadała sroda.

Posted

Arunia rozrabia jak może - dziś rano wykopała wielka dziurę w trawniku, akurat w miejscu, gdzie z takim mozołem dosiałam w sierpniu trawę. Cudak kochany, ona tak fajnie bawi się z Sonią, a ta jej matkuje :)
Moze ogłoszenia wznowimy na długi weekend, może ktoś ją zobaczy?