Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zapytanie z OLX, ale ... czy ludzie nie umieją: a) zadzwonić, b) chociaż się przywitać, c) podpisać?
Takie krótkie zdanie:
Jakiego jest wzrostu i gdzie można ją obejrzeć?

Posted

Odpisałam grzecznie, podając wymiary: 41 cm wysokości, a gdzie można obejrzeć? 99 km za Warszawą :)
Moze, jak Ziutka już będzie miała sprawny komputer, i zrobi ogłoszenia, to będzie więcej mądrych zapytań :)

Posted

Sa ogłoszenia, aktywowałam!

Dziekuję Ziutkowo-kejciowy duecie!!

Nie ma za co ;)

Jak coś, to na weekend sie ogłosi (już net działa dobrze:) ) odpukać!

Posted

Zagladam na forum na chwilkę i zaraz jadę na całodzienne szkolenie. ale telefon będzie pod ręką, bo moze...

Jedzonko własnie świeżo ugotowane, suczki wybiegane, resztą Tomek sie zajmie.

Posted

My, nie mając własnej, wróciliśmy z leśnej przestrzeni, przy okazji zamykania na zimę działki. Zwierz wybiegany, najedzony i...padnięty - śpi . Czekamy na powrót wyszkolonego malagosa :)

Posted

Już po szkoleniu, na temat współpracy organizacji z samorządem było, ale hotel KORONA pod Ostrołęką na medal! Luksus, i obiad rewelka, i zakończenie kolacją o godz. 17.00. Luuubie takie szkolenia :)

W domu wszystko ok, mała szeleje, Sońka zdrowieje, Nusia sie wkurza całą swą ratlerkowścią na szlejacą Arunię - normalka.

Posted

Może być napis na banerek - "Aria - szczeniak z łańcucha"...? :hmmmm:

Może :) :) Dziękuję Ineczko!
aha, wczoraj wieczorem zadzwonił telefon. Pani w sprawie suczki, czy aktualne?... Zanim zdażyłam odpowiedzieć, ze tak, jak najbardziej, pani dodała "suczki Nocki"... Nocka to ze 3 lata temu była u mnie, z Kielc.
Posted

Miałam tak z Kimi :) I jeszcze jeden telefon o Luśkę miałam z rok od adopcji. Ale wtedy w ogłoszeniu było napisane, że jest w typie posokowca i wpisując w wyszukiwarkę "posokowiec" - bo w tym typie psa pani szukała - wyskoczyło archiwalne ogłoszenie Lusi.

A Arii pani nie chciała?...

Posted

No własnie, powiedziałam oczywiście o Arunii, poprosiłam o adres mejlowy, ale pani powiedziała, że skoro ogłaszamy, to ją znajdzie w necie.