malagos Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Pan Jarek przesłał mi wczoraj wieczorem dwie wiadomości MMS - ale obie nie chciały się otworzyć, za dużo KB. Poprosiłam smsem, o przesłanie zdjęć na mejla. I zaraz niepokój, czy na zdjęciach będzie zadowolona Aria, czy... może pogryziona kanapa?....... Quote
Mazowszanka13 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Pan Jarek przesłał mi wczoraj wieczorem dwie wiadomości MMS - ale obie nie chciały się otworzyć, za dużo KB. Poprosiłam smsem, o przesłanie zdjęć na mejla. I zaraz niepokój, czy na zdjęciach będzie zadowolona Aria, czy... może pogryziona kanapa?....... Ach te emocje poadopcyjne. Quote
agat21 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ariusiu Tofikowa bądź szczęśliwa w domku i grzeczna. I nie śnij się zbyt często malagoskowi, bo płakać za tobą będzie długo ;) Quote
Poker Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ja miałam chwilowo dość rozstań i poległam na polu walki.Nie mówiąc o uczuciach do Loczki, które są główną przyczyną naszej decyzji. Quote
auraa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Malagos, gdyby chodziło o kanapę, to Pan nie informował by o tym za pomocą mmsa :)) Quote
malagos Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 A czort wie, nadal się "bojam" i czekam na tego mejla....:( A do tego stresu jeszcze jeden przybył - prowadziłam dziś rano szkolenie dla rolników, a tu wchodzi pan z kamerą, TVP regionalna. i kilka słów do mikrofonu poproszę, o PROW i innych funduszach unijnych.... W przyszłą środę w Wieściach z Mazowsza będę o 15,45. i do tego jedna z kobiet "wie pani, u nas się taki mały piesek błąka, wchodził nawet do nas na podwórko, ale jak się mąż dowiedział, ze to suczka, to przepędził; bo wie pani mamy dwóch psów, to i nieszczęście gotowe".... i suczynka gdzies zniknęła.. Quote
Poker Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Biedna suczynka. Szkoda ,że TV nie oglądam ,a może jednak zrobię wyjątek ? Quote
Nutusia Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 No... taka druga Sonia z tej suczynki, zdaje się... :( Quote
konfirm31 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Malagoskę będę oglądać musowo. Tych bezpańskich suczynek, jest niestety - mnóstwo. Żeby to ustawowo nakazano sterylizację i kastrację psów niehodowlanych. Strach myśleć, ile będzie wkrótce niechcianych szczeniaczków :(. Quote
malagos Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 To Biedna suczynka. Szkoda ,że TV nie oglądam ,a może jednak zrobię wyjątek ? To TVP Warszawa, wiec chyba nie sięgnie do Wrocławia :) Quote
agat21 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 W środę o 15.45 to w robocie jezdem, ale myślem co se nagram ;) Quote
Poker Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 W środę o 15.45 to w robocie jezdem, ale myślem co se nagram ;) To puść potem tutaj Quote
malagos Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Oj tam, oj, tam, te kilka słów o ośrodku kultury w Płoniawach niewarte zachodu, naprawdę ... Quote
Mazowszanka13 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Oj tam, oj, tam, te kilka słów o ośrodku kultury w Płoniawach niewarte zachodu, naprawdę ... A co tam w Płoniawach słychać ? Jakieś psy pod Ośrodkiem na mnie czekają ? Oby nie ! Quote
malagos Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 nie, teren czysty. Rozmawiałam z jedną z pań, uczestniczką szkolenia, o bezdomnych psach, ona takie dokarmia... Quote
Mazowszanka13 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 nie, teren czysty. Rozmawiałam z jedną z pań, uczestniczką szkolenia, o bezdomnych psach, ona takie dokarmia... Dobrze wiedzieć :) Quote
malagos Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Zapytałam pana Jarka smskiem przed chwilą, co słychać, jak się ma Toffi. Odpowiedź optymistyczna: " witam, wszystko dobrze. Ma apetyt, biega na spacerkach, wygląda na szczęśliwą. Wszystko opiszę w sobotę i zamieszczę fotki" Quote
malagos Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Co powiecie kobitki kochane na spotkanko na Bankowym? W przyszłym tygodniu będę w Warszawie, mozey wypić wspólną kawkę w czawratek lub piątek - który dzień lepszy? Nutusiu? Auro? Mazowszanko? Każda Inna Chętna Osobo? Quote
Recommended Posts