Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Włączam kciukasy za Ariunię! I oblizuję się na myśl o pączkach od Malagosa ;) Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Przyłączm sie do kciukania. Będzie dobrze :). Quote
malagos Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Czekamy: [url=http://postimage.org/][/url] Quote
Marysia R. Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Malagos proszę przestać nas torturować! ;) Quote
Poker Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Dałabyś jednego pączusia,a tak tylko możemy się oblizać i pomarzyć. I jak tam, co się dzieje? Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Pewnie pączki zjedli, psa zabrali i....pojechali. Czekamy na relację :) Quote
malagos Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 A jakbyś zgadła: [url=http://postimage.org/][/url] Quote
malagos Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 No dooooobra :) Bardzo mili ludzie, z Piastowa. Działka rekreacyjna niedaleko Piastowa w Grochowej (nie zupie, tylko tak się nazywa miejscowość), zaproszenie na grilla już wiosną :) Było wspominanie boksera Bąbla - pan Jarek aż oczy miał mokre, pani Kasia też, jak wspominali jego odejście. Rozmawialiśmy przy pączkach dwie godziny - jak zawsze przykazania i pouczenia, ale ja inaczej nie umiem. Pan Jarek wyjął notes i wszystko zapisywał :), o wszystko pytał. Aria przylgnęła do pani Kasi, ale po chwili już się wspinała łapinkami na kolana pana, bardzo go tym ujęła. Ogólnie bardzo sie państwu sunia spodobała, i to z wzajemnością. Zapakowałam ją w szelki i dałam obrożę, Tomek ją wsadził do samochodu na kolana pani, i pojechali......... Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 No, cztery pączki zostały ;). Malagos, dzięki za wieści. Powodzenia dla Arii w nowym domku :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Niezły spust mieli, tylko cztery zostały :( Ważne, że Aria pojechała i to do dobrego domu. Quote
Marysia R. Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 No i super, powodzenia Aruniu :) A te cztery samotne pączki to ja chętnie przygarnę ;) Quote
malagos Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Ehmmm, , tak się przyznam, ze część pączków odłożyłam na inny talerz do zdjecia :) Zapowiada się to wszystko dobrze, ale oddech jeszcze wstrzymany na kilka dni. W poniedziałek Aria zostanie sama kilka godzin.......... Quote
auraa Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Czy to Piastów koło "mojego płota" za Ursusem? Quote
Nutusia Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Arunia - życzę Ci, byś miała życie tak pyszne jak malagosowe pączki! :) Quote
Poker Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 malagosku, chcesz powiedzieć,że się cieszysz? Nie do końca Ci wierzę. Ariuniu, powodzenia sunieczko, bądź kochana i kochaj. Quote
malagos Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Czy to Piastów koło "mojego płota" za Ursusem? Ten sam, pan dojeżdża do Warszawy do pracy. Poker, nie wiem, czy się cieszę - raczej tak, bo ludzie cudowni, ale ta mała była u nas 4 miesiące, równo cztery! Tomek rano piwiedział, ze brakowało mu tego deptania w nocy po nogach i mokrego jęzora na twarzy o 6 rano... Mnie się cała noc śniła... Wczoraj pan Jarek zadzwonił zaraz po przyjeździe do domu, z pierwszego spacerku, jak powiedział. W drodze Aria była grzeczna, spała na kolanach pani Kasi. Aria ma mieć zmienione imię, na Toffi czy jakoś podobnie. Quote
konfirm31 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 No, to wszystkiego najlepszego, dla Toffi i oby prędko się zaadaptowała do nowego domku :). Tymczasa brak :( - przytulam :). Cztery miesiące, to długo. I dla Ludzia i dla psa..... Quote
auraa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Państwo mieszkają w bloku, czy mają dom z ogrodem? Quote
malagos Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Mieszkają w bloku. Dziś relacja pana Jarka ze spacerów - wszystko ok. Quote
Nutusia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 No, a jak miałoby być, nie OK!!?!? ;) :) Pies fajny, ludzie fajni - musi być OK :) Quote
Mattilu Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Powodzenia Ariuniu vel Toffi! Niech Ci sie dobrze zyje z nowa rodzina. Quote
Recommended Posts