Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dooooobra :)

Bardzo mili ludzie, z Piastowa. Działka rekreacyjna niedaleko Piastowa w Grochowej (nie zupie, tylko tak się nazywa miejscowość), zaproszenie na grilla już wiosną :)

Było wspominanie boksera Bąbla - pan Jarek aż oczy miał mokre, pani Kasia też, jak wspominali jego odejście.

Rozmawialiśmy przy pączkach dwie godziny - jak zawsze przykazania i pouczenia, ale ja inaczej nie umiem. Pan Jarek wyjął notes i wszystko zapisywał :), o wszystko pytał. Aria przylgnęła do pani Kasi, ale po chwili już się wspinała łapinkami na kolana pana, bardzo go tym ujęła.

Ogólnie bardzo sie państwu sunia spodobała, i to z wzajemnością.

Zapakowałam ją w szelki i dałam obrożę, Tomek ją wsadził do samochodu na kolana pani, i pojechali.........

Posted

Ehmmm, , tak się przyznam, ze część pączków odłożyłam na inny talerz do zdjecia :)

Zapowiada się to wszystko dobrze, ale oddech jeszcze wstrzymany na kilka dni. W poniedziałek Aria zostanie sama kilka godzin..........

Posted

Czy to Piastów koło "mojego płota" za Ursusem?

Ten sam, pan dojeżdża do Warszawy do pracy.

Poker, nie wiem, czy się cieszę - raczej tak, bo ludzie cudowni, ale ta mała była u nas 4 miesiące, równo cztery! Tomek rano piwiedział, ze brakowało mu tego deptania w nocy po nogach i mokrego jęzora na twarzy o 6 rano... Mnie się cała noc śniła...

Wczoraj pan Jarek zadzwonił zaraz po przyjeździe do domu, z pierwszego spacerku, jak powiedział. W drodze Aria była grzeczna, spała na kolanach pani Kasi.

Aria ma mieć zmienione imię, na Toffi czy jakoś podobnie.