Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem w domku.

Arunia zajeła się kością i przez cały wieczór nawet się nie drapnęła. Skóra jakby lepsza. Ale oczywiście obserwujemy.

Posted

Dziękuję, kochane. Trochę grałam twardziela, a bym sobie tylko kłopotów tym narobiła, ale już jest ok.

Mam dla Arii smaczek-pychotkę na jutro, wielką cielęcą kość :)

Posted

No, bo my takie jesteśmy. Cóż, Matki Polki ;) .Wszystkiemu damy radę. Kto, jak nie my? My zawsze silne i zawsze zdrowe.

I tylko potem się dziwimy, że od tego dawania rady, coś nam "raptem" zaczyna szwankować. Zdrowia życzę, buziaki przesyłam.  Dbaj o siebie :)

Posted

Dziękuję dziewczęta :)

Arunia dziś lepiej, nie drapie brzuszka, wiec się wszystko goi - skóra różowa, ale nie taki ogień, jak jeszcze 3 dni temu.

Posted

Kupiłam dla Arii na ten brzuszek krem z wit.A do pielęgnacji niemowląt, mam smarować dwa razy dziennie. A jutro dostanę od znajomej rolniczki odrobinkę balsamu do wymion krowich, mineralno-witminowy.

Posted

Witaj, konfirmowa, dziękujemy - obie czujemy się dobrze :)

Już miałam pytanie w sklepie, czy tam koło nas nie błąka się duży ciemny pies, bo od kilku dni nocą przychodzi "na dokarmianie" do znajomych kobiet, i ucieka w nasza stronę. Bardzo lękliwy. Ale "ja tam gościa nie kojarzę".....

Posted

Za długo był spokój...

A to na wymiona - rewelacja! Tylko nie kojarzę, by w wymionach były mięśnie i stawy ;) Ale skoro i na to działa, to może na sobie wypróbuję, skoro nic ludzkiego na mnie nie działa! :)

Posted

Za długo był spokój...

A to na wymiona - rewelacja! Tylko nie kojarzę, by w wymionach były mięśnie i stawy ;) Ale skoro i na to działa, to może na sobie wypróbuję, skoro nic ludzkiego na mnie nie działa! :)

Bo to nie na mięśnie i stawy tylko na skórę.

Posted

Bo to nie na mięśnie i stawy tylko na skórę.

Wskazania: subkliniczne stany zapalne wymion, stany zapalne skóry i tkanki podskórnej, bóle stawów, mięśni i nerwobóle. :)
Posted

Wskazania: subkliniczne stany zapalne wymion, stany zapalne skóry i tkanki podskórnej, bóle stawów, mięśni i nerwobóle. :)

ooo,to mam nową wiedzę.Dzięki. To faktycznie może wypróbować.Ja też chętnie to zrobię.