konfirm31 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dużo zdrowia, Gosiu :). Aria - widać, że córka swojej matki. Będzie dobrze, a domek - nie zając :) Quote
malagos Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Już jestem w domku. Arunia zajeła się kością i przez cały wieczór nawet się nie drapnęła. Skóra jakby lepsza. Ale oczywiście obserwujemy. Quote
Poker Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Najlepiej w domciu.Odpoczywaj o ile psiurki dadzą. Quote
konfirm31 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Cieszę się, że już jesteś w domku :). Aria, żadnego drapania :) Quote
malagos Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dziękuję, kochane. Trochę grałam twardziela, a bym sobie tylko kłopotów tym narobiła, ale już jest ok. Mam dla Arii smaczek-pychotkę na jutro, wielką cielęcą kość :) Quote
konfirm31 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 No, bo my takie jesteśmy. Cóż, Matki Polki ;) .Wszystkiemu damy radę. Kto, jak nie my? My zawsze silne i zawsze zdrowe. I tylko potem się dziwimy, że od tego dawania rady, coś nam "raptem" zaczyna szwankować. Zdrowia życzę, buziaki przesyłam. Dbaj o siebie :) Quote
konfirm31 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Witam malagossów , Arię, Sonię i resztę menażerii :) Quote
auraa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 "Ja również życzę dużo zdrowia. Chyba lepiej że Ariunia dojdzie do zdrowia na "starych śmieciach" Quote
Nutusia Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Spokojniejsza już o los Malagosowej - pozdrawiam! :) Quote
malagos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Dziękuję dziewczęta :) Arunia dziś lepiej, nie drapie brzuszka, wiec się wszystko goi - skóra różowa, ale nie taki ogień, jak jeszcze 3 dni temu. Quote
agat21 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zdrówka Małgosiu, dbaj o siebie kochana. A Ariusia - wprost przeciwpołożnie - niech przestanie tak się "pielęgnować" w temacie szwów ;) Quote
Mattilu Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Duzo zdrowia i dla Ciebie Malagos, i dla Aruni Quote
Kejciu Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Trzymam kciuki za brzuszek. W mojej lecznicy ktoś już zdjął plakacik Arii.... :) Czyżby Nutusia i Marysia O. dały cynka o szykującym się domku?:) Quote
malagos Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Kupiłam dla Arii na ten brzuszek krem z wit.A do pielęgnacji niemowląt, mam smarować dwa razy dziennie. A jutro dostanę od znajomej rolniczki odrobinkę balsamu do wymion krowich, mineralno-witminowy. Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 To podobno jest ten "przebój internetu " ;) http://www.herbiline.pl/produkty/produkty-dla-byda/salviderm Sama bym chętnie zastosowała u siebie - zwłaszcza to, że ZMNIEJSZA LICZBĘ KOMÓREK SOMATYCZNYCH W MLEKU - mi odpowiada ;) A tak na serio, skład sensowny, pokerkowej Wigusi pomogło, więc może warto? Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Witaj, malagosku i Aruniu :0. Mam nadzieje, że obie się dobrze dzisiaj czujecie :) Quote
malagos Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Witaj, konfirmowa, dziękujemy - obie czujemy się dobrze :) Już miałam pytanie w sklepie, czy tam koło nas nie błąka się duży ciemny pies, bo od kilku dni nocą przychodzi "na dokarmianie" do znajomych kobiet, i ucieka w nasza stronę. Bardzo lękliwy. Ale "ja tam gościa nie kojarzę"..... Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Za długo był spokój... A to na wymiona - rewelacja! Tylko nie kojarzę, by w wymionach były mięśnie i stawy ;) Ale skoro i na to działa, to może na sobie wypróbuję, skoro nic ludzkiego na mnie nie działa! :) Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Za długo był spokój... A to na wymiona - rewelacja! Tylko nie kojarzę, by w wymionach były mięśnie i stawy ;) Ale skoro i na to działa, to może na sobie wypróbuję, skoro nic ludzkiego na mnie nie działa! :) Bo to nie na mięśnie i stawy tylko na skórę. Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Bo to nie na mięśnie i stawy tylko na skórę. Wskazania: subkliniczne stany zapalne wymion, stany zapalne skóry i tkanki podskórnej, bóle stawów, mięśni i nerwobóle. :) Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wskazania: subkliniczne stany zapalne wymion, stany zapalne skóry i tkanki podskórnej, bóle stawów, mięśni i nerwobóle. :) ooo,to mam nową wiedzę.Dzięki. To faktycznie może wypróbować.Ja też chętnie to zrobię. Quote
Recommended Posts