Mazowszanka13 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ubytek zrywek w plakacie na (zamkniętych) gofrach bez zmian - 3 sztuki. Pogoda nie sprzyja rodzinnym spacerom po parku... :shake: U mnie pozostał tylko jeden plakat. Parę zrywek ubyło i NIC. Quote
malagos Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Cholerka, to doopka... Zaczał się trzeci miesiąc tymczasowania Arusi. Wznowiłam w czwartek ogłoszenia na Morusku, e-adopcjach, oddam psa, bez skutku. Quote
Poker Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 u nas tez bryndza.Był 1 telefon ,ale nie sądzę, by coś z tego wyszło. Quote
konfirm31 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 I z "naszymi" kotami marnie.... Nawet czasem ludzie zadzwonią, ale potem milczą.....lub dzwonią i mówią że rezygnują, bo rudy kotek nie ma niebieskich oczu, tylko zielone, co z resztą, dobrze widać na zdjęciu... Quote
agat21 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Grudzień echh.. wszyscy pewnie tylko o świętach i zakupach myślą .. :lookarou: Quote
auraa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 dzień dobry, może nowy tydzień coś dobrego przyniesie? Quote
malagos Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Dwóm osobom, które pytały o jamnikowatą Nesię podesłałam zdjęcia Aury, ale tak bez przekonania, ze ktoś ją weźmie zamiennie za jamnika. I chyba mam rację, bo nie odzywają się. Mam jeszcze jeden telefon zapisany w domu, chyba też zadzwonię i poproszę o adres mejlowy, cóż szkodzi spróbować. Quote
Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 No właśnie - ludzie dzwonią po konkretnego psa i jakiegoś "w podobie" można próbować podesłać, ale i z tym zazwyczaj d..a :( Jamnisię z Błędowa podesłałam Ci na maila ;) Quote
malagos Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Przesłałam ją pani pytajacej o jamniczkę. Quote
auraa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Obawiam się, ze mnie na jamnika nie da się zamienić. Quote
auraa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 obawiam się, ze na jamniczkę trudno mnie zamienić! ;-) Quote
auraa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 obawiam się, ze na jamniczkę trudno mnie zamienić! ;-) Dwóm osobom, które pytały o jamnikowatą Nesię podesłałam zdjęcia Aury, ale tak bez przekonania, ze ktoś ją weźmie zamiennie za jamnika. I chyba mam rację, bo nie odzywają się. Mam jeszcze jeden telefon zapisany w domu, chyba też zadzwonię i poproszę o adres mejlowy, cóż szkodzi spróbować. Quote
auraa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 obawiam się, ze na jamniczkę trudno mnie zamienić! ;-) Dwóm osobom, które pytały o jamnikowatą Nesię podesłałam zdjęcia Aury, ale tak bez przekonania, ze ktoś ją weźmie zamiennie za jamnika. I chyba mam rację, bo nie odzywają się. Mam jeszcze jeden telefon zapisany w domu, chyba też zadzwonię i poproszę o adres mejlowy, cóż szkodzi spróbować. Quote
malagos Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Aleś się Auroo kochana rozpisałaś :kiss_2: Komputer mi pewnie tę Arię na Aurę podmienił :) Pani której "pokazałam" wczoraj tę jamnisię powiedziała, ze właśnie ma rozmowę w sprawie adopcji jakiegoś jamnika (po śmierci pana), ze stronki Jamniki w potrzebie. Quote
konfirm31 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Aurę powieliło dogo :). Pozdrowienia dla Aruni i malagossów :) Quote
malagos Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Zajrzyjcie....... http://www.dogomania.com/forum/topic/144388-male%C5%84ka-bezdomna-sunia-i-szczeni%C4%99ta-na-polu/page-3#entry15962803 Quote
malagos Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Wysłałam do Ziutki tekst i zdjęcia Arii z prośbą o wznowienie ogłoszeń. Quote
konfirm31 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 U Ziutki teraz chyba nawał ogłoszeń - Rudzik też czeka w kolejce już od jakiegoś czasu :). I kurczę, jak tu pisać, jak focić, żeby trafić do ludzi - i to tych właściwych.... Mizianko dla bohaterki wątku i dla całego stadka :) - szczególnie, dla Soni :) Quote
Nutusia Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Oj tak, kolejka oczekujących na Ziutkowe ogłoszenia dłuuuuuuga... Na szczęście samej Aruni to nic a nic nie obchodzi ;) Quote
malagos Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Nasze koty - wyglądają jak bezdomne biedaki, na gołej podłodze - ale tu właśnie idzie rurka z ciepłem [url=http://postimage.org/][/url] A Aria rzeczywiście nic sobie nie robi z natłoku pracy u Ziutki i tak sobie spęcza czas, leniwie i beztrosko [url=http://postimage.org/][/url] [url=http://postimage.org/][/url] Quote
Recommended Posts