Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholerka, to doopka... Zaczał się trzeci miesiąc tymczasowania Arusi. Wznowiłam w czwartek ogłoszenia na Morusku, e-adopcjach, oddam psa, bez skutku.

Posted

I z "naszymi" kotami marnie....

Nawet czasem ludzie zadzwonią, ale potem milczą.....lub dzwonią i mówią że rezygnują, bo rudy kotek nie ma niebieskich oczu, tylko zielone, co z resztą, dobrze widać na zdjęciu...

Posted

Dwóm osobom, które pytały o jamnikowatą Nesię podesłałam zdjęcia Aury, ale tak bez przekonania, ze ktoś ją weźmie zamiennie za jamnika. I chyba mam rację, bo nie odzywają się. Mam jeszcze jeden telefon zapisany w domu, chyba też zadzwonię i poproszę o adres mejlowy, cóż szkodzi spróbować.

Posted

No właśnie - ludzie dzwonią po konkretnego psa i jakiegoś "w podobie" można próbować podesłać, ale i z tym zazwyczaj d..a :(

Jamnisię z Błędowa podesłałam Ci na maila ;)

Posted

obawiam się, ze na jamniczkę trudno mnie zamienić! ;-)

Dwóm osobom, które pytały o jamnikowatą Nesię podesłałam zdjęcia Aury, ale tak bez przekonania, ze ktoś ją weźmie zamiennie za jamnika. I chyba mam rację, bo nie odzywają się. Mam jeszcze jeden telefon zapisany w domu, chyba też zadzwonię i poproszę o adres mejlowy, cóż szkodzi spróbować.

Posted

obawiam się, ze na jamniczkę trudno mnie zamienić! ;-)

Posted

Aleś się Auroo kochana rozpisałaś :kiss_2:

Komputer mi pewnie tę Arię na Aurę podmienił :)

Pani której "pokazałam" wczoraj tę jamnisię powiedziała, ze właśnie ma rozmowę w sprawie adopcji jakiegoś jamnika (po śmierci pana), ze stronki Jamniki w potrzebie.

Posted

U Ziutki teraz chyba nawał ogłoszeń - Rudzik też czeka w kolejce już od jakiegoś czasu :). I kurczę, jak tu pisać, jak focić, żeby trafić do ludzi - i to tych właściwych....

Mizianko dla bohaterki wątku i dla całego stadka :) - szczególnie, dla Soni :)

Posted

Nasze koty - wyglądają jak bezdomne biedaki, na gołej podłodze - ale tu właśnie idzie rurka z ciepłem

[url=http://postimage.org/]SDC18385.jpg[/url]

A Aria rzeczywiście nic sobie nie robi z natłoku pracy u Ziutki  i tak sobie spęcza czas, leniwie i beztrosko

[url=http://postimage.org/]SDC18407.jpg[/url]

[url=http://postimage.org/]SDC18408.jpg[/url]