malagos Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Znalezione w sieci, nie mogę się powstrzymać, by nie wkleić: Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 cuuuudne stópiki! :):):) ja mam codziennie takie na kuchni :D Quote
inka33 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Smalczyk w kolorze kota i jeszcze "podpisany"! :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 U mnie nie do pomyślenia - śladów by nie było, bo i śladu po smalczyku by nie było :megagrin: Quote
inka33 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 U mnie nie do pomyślenia - śladów by nie było, bo i śladu po smalczyku by nie było :megagrin: Pewnie by były - tylko trochę później i w zgoła innym kolorze... :siara: Quote
konfirm31 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Aria pięknie się komponuje ze stadem i jest coraz bardziej okrąglutka :). Nie rozumiem ludzi - brać taką śliczną panienkę! szybciutko ! Quote
inka33 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Aria pięknie się komponuje ze stadem i jest coraz bardziej okrąglutka :). Nie rozumiem ludzi - brać taką śliczną panienkę! szybciutko ! ...zamin się zrobi jeszcze bardziej okrągła! :siara: Quote
malagos Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 ...zamin się zrobi jeszcze bardziej okrągła! :siara: taka bombowo okrągła... :kiss_2: Tak, Arunia jest śliczna, mięciutka, , lizuśna (jak się zasadzi koło mnie na kanapie, to liże, i liże, i liże - twarz, ręce), cudak kochany :) Quote
Poker Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Wiga zachowuje się identycznie.Ona też jest lizawką.Jęzor stale w ruchu. Ale my jeszcze nie odważyliśmy puszczać ją luzem w parku. Na ogródku oczywiście,ale płot szczelny, furtka zamknięta na klucz. Niby są podobne do siebie ,ale Wigi uszki nie kłapcią. Quote
malagos Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Aria ma małe oczka, jak jakiś bulterier, to "psuje jej urodę" :megagrin: Quote
konfirm31 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 No, to ja nic nie widzę. Mam ćmok na oczach ;, czy co? Wiga ma oczka okrągłe A Aria - skośne. Czyli - Japoneczka :) , a nie jakis bulterier ;) Bardzo podobny pyszczek, ma "mój" Rudzik, tylko....reszta inna ;). Tu - z internetowej Gazety Makowskiej. Zainteresowanie = 0 Quote
malagos Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Mozże nawet te ślepka nie skośne, co po prostu niewielkie, i te uszy, każde w inną stronę [url=http://postimage.org/][/url] Quote
auraa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ona jest mieszanką rodziców! [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26981f999cfd968f.html][/URL] Quote
irenas Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Mozże nawet te ślepka nie skośne, co po prostu niewielkie, i te uszy, każde w inną stronę Kiedy właśnie te uszy to cały urok suni! Quote
malagos Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Chyba trzeba pomyśleć o kolejnych ogłoszenaich suczydła, z innym tytułem... Quote
inka33 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Aria jest ładniutka, więc proszę tu takich straszliwych kalumni na nią nie wypisywać...! :mad: Quote
konfirm31 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ależ i my uważamy, że Aria to śliczności suczynka :). Oj, gupie te ludzie, że nie dzwonią :( Quote
inka33 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ubytek zrywek w plakacie na (zamkniętych) gofrach bez zmian - 3 sztuki. Pogoda nie sprzyja rodzinnym spacerom po parku... :shake: Quote
Recommended Posts