Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz zajrzymy, oczywista!

Zamówiłam wczoraj w Zooplusie żarełko dla niuni.

Aria od jakiegoś czasu jest z nami w domu - a tak się zarzekałam :)

Razem z Sońką jest 6 psów, a własciwie suk.

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale się nam zaludniło za to w chałupce, nie mówiąc o łóżku - pełno zwierza wszelakiego :)

To i cieplej razem... u nas w sypialni zeszłej nocy trzy zwierzydła spały ;)

Posted

Nie zazadrość, nie ma jak nóg wyprostować, bo oba koty oczywiście też śpią z nami, zawsze na MOJEJ połowie łóżka.

A  wydanie obiadu sześciu psom,  z których trzy - Sonia, Aria  a najbardziej Nesia, pożarłyby wszystko i w każdej ilości. Rozstawiam michy w salonie, przedpokoju, holu i kuchni.

Posted

Też psioczę, że się w łóżku przekręcić nie mam jak, ale bez sublokatorów jakoś spać.... nie umiem :megagrin:

Otóż to właśnie! Lepiej za ciasno niż za pusto ;)

Posted

Fajnie ,że Arii ciepło w doopkę.

Z nami śpi 4. futrzaków,ale nie w łóżku.

Dolarek nigdy się nie pakował. Zojka jest spora,więc my nie mielibyśmy już miejsca.Bywało,że spały z nami 2 sunie i 2 koty.

Aria to powinna nazywać się Zojka.

Posted

Ojejka, Kejciu, miałam nadzieję, ze Inka wysłała do Ciebie ten plakacik!

Miałam wczoraj sms (do końca nie wiem, o jakiego psiak chodziło) i taki dialog smsowy (pisownia oryginalna):

- Jestem zainteresowany psiakiem czy to jeszcze aktualne?

- ja: czy pyta Pan o suczkę? Tak, aktualne

- Gdzie mógłbym zobaczyć psiaka?

- Mieszkamy koło Makowa Mazowieckiego

- ja Warszawa wiec trochę daleko. Gdyby to była warszawa to z przyjemnością chyba ze dowieziecie do warszawy od razu biore

Posted

Ja nawet nie wiem, czy to chodziło o te dwie ostatnio ogłaszane suczki, czy o innego  -jakiegoś dawnego tymczasowicza...Pan nie dał mi szansy, by się dowiedzieć... Ale to już coś, pierwsze zapytanie :)

Drugie - to będzie dobry dom.

Posted

Ktoś z Lento zapytał tylko o wiek, bez dzień dobry i takich tam "ceregielii" , i to było właściwie pierwsze zapytanie pół godziny po aktywacji ogłoszenia - ale chodziło o Nesię :)