malagos Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Zaraz zajrzymy, oczywista! Zamówiłam wczoraj w Zooplusie żarełko dla niuni. Aria od jakiegoś czasu jest z nami w domu - a tak się zarzekałam :) Razem z Sońką jest 6 psów, a własciwie suk. Quote
Mazowszanka13 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Wcale Ci się nie dziwię. Też nie miałabym sumienia trzymać psów w takie zimno na zewnątrz. Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ani ja! ;) :) Cóż... wiedziałam, że tak będzie i w takich razach uwielbiam mieć rację :) Quote
agat21 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Malagos, kochana dobra kobieto.. :loveu: dzięki, że Arusia nie marznie, ona ma dość krótką sierść.. Quote
malagos Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Ale się nam zaludniło za to w chałupce, nie mówiąc o łóżku - pełno zwierza wszelakiego :) Quote
agat21 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ale się nam zaludniło za to w chałupce, nie mówiąc o łóżku - pełno zwierza wszelakiego :) To i cieplej razem... u nas w sypialni zeszłej nocy trzy zwierzydła spały ;) Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 U nas aktualnie piąteczka, w tym jedno kocię :) Quote
malagos Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Nie zazadrość, nie ma jak nóg wyprostować, bo oba koty oczywiście też śpią z nami, zawsze na MOJEJ połowie łóżka. A wydanie obiadu sześciu psom, z których trzy - Sonia, Aria a najbardziej Nesia, pożarłyby wszystko i w każdej ilości. Rozstawiam michy w salonie, przedpokoju, holu i kuchni. Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Też psioczę, że się w łóżku przekręcić nie mam jak, ale bez sublokatorów jakoś spać.... nie umiem :megagrin: Quote
agat21 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Też psioczę, że się w łóżku przekręcić nie mam jak, ale bez sublokatorów jakoś spać.... nie umiem :megagrin: Otóż to właśnie! Lepiej za ciasno niż za pusto ;) Quote
malagos Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Dacie wiarę, ze z Arii dziś zdjęliśmy kleszcza?? Chodził sobie po jej grzbiecie, po sierści! Quote
agat21 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Dacie wiarę, ze z Arii dziś zdjęliśmy kleszcza?? Chodził sobie po jej grzbiecie, po sierści! Łoj, to jakiś extremalny zimowy sportowiec był! Quote
Poker Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Fajnie ,że Arii ciepło w doopkę. Z nami śpi 4. futrzaków,ale nie w łóżku. Dolarek nigdy się nie pakował. Zojka jest spora,więc my nie mielibyśmy już miejsca.Bywało,że spały z nami 2 sunie i 2 koty. Aria to powinna nazywać się Zojka. Quote
Kejciu Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Poproszę o plakacik na meila [email protected] Mam kilka miejsc gdzie mogę rozwiesić :) nie to nie :P Quote
malagos Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Ojejka, Kejciu, miałam nadzieję, ze Inka wysłała do Ciebie ten plakacik! Miałam wczoraj sms (do końca nie wiem, o jakiego psiak chodziło) i taki dialog smsowy (pisownia oryginalna): - Jestem zainteresowany psiakiem czy to jeszcze aktualne? - ja: czy pyta Pan o suczkę? Tak, aktualne - Gdzie mógłbym zobaczyć psiaka? - Mieszkamy koło Makowa Mazowieckiego - ja Warszawa wiec trochę daleko. Gdyby to była warszawa to z przyjemnością chyba ze dowieziecie do warszawy od razu biore Quote
malagos Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Kejciu, wysłałam plakaty - napisz, czy doszły. Quote
Nutusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Brał od razu i nie dałaś? Nie wsiadłaś na hulajnogę i nie zawiozłaś? To ja nie wiem czy naprawdę Ci zależy, żeby "suczka" dom znalazła :megagrin: Quote
malagos Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Ja nawet nie wiem, czy to chodziło o te dwie ostatnio ogłaszane suczki, czy o innego -jakiegoś dawnego tymczasowicza...Pan nie dał mi szansy, by się dowiedzieć... Ale to już coś, pierwsze zapytanie :) Drugie - to będzie dobry dom. Quote
agat21 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 "od razu biorę" ..???!! Cos źle mi się to kojarzy. A o wagę nie spytał na ten przykład :pissed: Quote
malagos Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Ktoś z Lento zapytał tylko o wiek, bez dzień dobry i takich tam "ceregielii" , i to było właściwie pierwsze zapytanie pół godziny po aktywacji ogłoszenia - ale chodziło o Nesię :) Quote
inka33 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ci się nie zaludniło, a zasuczyło! :megagrin: Quote
Nutusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ktoś narzekał na tłok w łóżku?!?!?!?! A Krzyś w Białogonkowie... zachwycony! A psiaki nie mniej :megagrin: Quote
Recommended Posts