Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję bardzo, Mazowszanko! Zawsze podziwiam Cię za te bazarki, za piękne zdjęcia fantów, za prowadzenie licytacji, za pakowanie! i za taganie do Starbucksa :)

Tomek dzwonił, ze jakiś pan zgłosił podrzuconą mu jamniczkę... Po południu ma ja przywieźć do nas........

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znając Ciebie malagos, to jamniczka długo u Was nie posiedzi :smile:

Ja też podziwiam Dziewczyny, które organizują bazarki i to wszystko ogarniają. A Mazowszankowe do tego są zawsze pyszne :-)

Posted

Malagos,nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jestem wdzięczna za wzięcie Arii .Teraz kiedy wiatr zawiał w drugą stronę i panom coś się odmieniło one nadal tkwiły by przy budzie bez możliwości wybiegania się i rodziły by co cieczkę. Teraz Aria odzyskała dzieciństwo!

Posted

Jamniczka to po prostu wiejski kundelek na krótkich łapkach, ale wylądował na kanapie :)

Wątek będzie, niedługo.

ONka dziś odebrała właścicielka, ufffff........

Posted

Ale Arunia posażną jest dziewczyną.

Jak się zachowuje moja psia wnusia? Moja córunia jest słodka tylko na dworze odzywa się w niej lwica z siła tura.Mało ręki nie wyrwie mimo specjalnych szelek.

Posted

Ale Arunia posażną jest dziewczyną.

Jak się zachowuje moja psia wnusia? Moja córunia jest słodka tylko na dworze odzywa się w niej lwica z siła tura.Mało ręki nie wyrwie mimo specjalnych szelek.

Arunia bardzo fajnie bawi się z Nesią, z Sonią, reszta suczek nie jest "zabawowa".

W domu jeszcze nie zdarzyła się wpadka, za to trzeba wszystko chować. Z upodobaniem nosi w ryjku zabawki, gryzie kości, jest przy tym taka uśmiechnięta, pogodna, posłuszna - bardzo kochana suczynka!

Taki wyrośnięty szczeniak.

Konfirm, zaraz Ci prześlę zdjątka Arii.