konfirm31 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 A co nieznanej mi Korze, zawinili en masse weterynarze? Jak wszędzie - są ludzie i ludziska...(a pewnie bywa i cos gorzego od ludzisk :( ) Malagosku, dzwoniły jakieś telefony? Wysłałam Ci @ na gmail. A jak Aria domatorka, to może znajdzie dom u poprzednich właścicieli Randy? Quote
auraa Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 A jak Aria z zachowaniem czystości w domu? Quote
inka33 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dorcia2 to urocza czarnulka, przy Tobie była chyba Gosia mdk, urocza blondynka :) Wiem, że urocza blondi do mdk8, zarejestrowałam ten fakt. :) I wiem też, że dorcia2 to urocza czarnula, bo się poznałyśmy kiedyś, ale jej nie zarejestrowałam wzrokiem/pamięcią na Pl.B.... :shake: A co nieznanej mi Korze, (...) Kora to guru od Palucha i zaginionych psów. Quote
inka33 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Przybyłam na wątek.... :) I co? I co?! ;) Quote
malagos Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Witaj Kejciu na wątku :) Aria nie jest w domu, więc nie wiem, jak z utrzymaniem czystości. Przez pierwsze 2 dni załatwiała się w kojcu, ale zaraz z rozumiała, po co ją wypuszczam co chwila. Teraz chodzi sobie luzem i zamykana jest na noc i na czas otwierania bramy. Myślę, ze ja trzeba potraktować jak szczeniaka- kilka dni i załapie, po co się wychodzi. Powtarzam, nie mam możliwości jej mieć w domu. Quote
inka33 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (...) Powtarzam, nie mam możliwości jej mieć w domu. A chociaż "siłownia" po sterylce...? :hmmmm: Quote
malagos Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Mam nadzieję, ze do pierwszej cieczki znajdzie dom. Nie widzę innej opcji. Wydrukowane plakaty wzięła dziś do Warszawy Mazowszanka i koleżanka mojej Agi - powieszą gdzie się da. Quote
Mazowszanka13 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Jutro je rozwieszę, są już przygotowane. Quote
malagos Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Dziekuję :) Taka fajna suczynka i taki brak zainteresowania....... Agi koleżanka, która przyjechała do nas na weekend, tak sie zakochała w Arii, ze ma namawiać rodzinę... Ale nie bardzo w to wierzę, oni nie mieli psa... Quote
dorcia2 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 zaglądam do sunieczki z bazarku przecudna dziewczynka :kiss_2: jakby były potrzebne ogłoszenia to poproszę tekst, 5 zdjęć i na jakie woj. maleńką ogłaszać na e-maila [email protected] Quote
inka33 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ojej, szkoda, że nie dostałam 2-3 plakacików... :bigcry: Quote
malagos Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Ineczko, a może masz gdzie wydrukować plakat, w jakimś zakładzie, a ja pokryję koszty druku? Będą przecież pieniądze z bazarku Mazowszankowego :) Dziś Arunię zaszczepimy na wścieklicę. i miskę muszę kupić nową, bo stara jest już połamanym kawałkiem, taaaaka była zabawa! :siara: Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 U mnie już same metalowe miski są - tylko koty mają plastikowe, a i te już poobgryzane przez psidła, że normalnie wstyd przed Ryśkiem! ;) Quote
agat21 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Dziekuję :) Taka fajna suczynka i taki brak zainteresowania....... Agi koleżanka, która przyjechała do nas na weekend, tak sie zakochała w Arii, ze ma namawiać rodzinę... Ale nie bardzo w to wierzę, oni nie mieli psa... kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Quote
malagos Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 He, he, rzeczywiście, "wstyd przed Ryśkiem" :jumpie: mam zamiar kupić metalową miseczkę. Nutusiu, dasz wiarę, ze w torbie miałam obróżkę po Vanilce, by Ci oddać w Starbucksie - zapomniałam... Dałam ja Mazowszance, może Ona szybciej Ci ją poda ... Quote
malagos Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Dorcia, a bardzo chętnie skorzystam, dziękuję, dorobię tylko nowe zdjecia :) Quote
inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Malagos, teraz to i tak się z domu nie ruszam poza psacerami, bo zdycham sobie... :sad: Jak dam radę, to gdzieś druknę. Jakim Ryśkiem...? :hmmmm: Quote
Kejciu Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 U mnie już same metalowe miski są - tylko koty mają plastikowe, a i te już poobgryzane przez psidła, że normalnie wstyd przed Ryśkiem! ;) Ryśkiem z KLANU ?:D Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Nie znacie dowcipu o wstydzie przed Ryśkiem!?!?!?!? Malagosie - trza było sobie tę obróżkę zostawić. Ja mam obróżek aż nadto - choć ostatnio ktoś się nie bał i przegryzł tę Imkową, zrzucając ją uprzednio z wieszaka! :pissed: Quote
agat21 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Ja nie znam dowcipu o wstydzie przed Ryśkiem... :confused: I już się tego wstydzę :oops: :eviltong: Quote
Mattilu Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Dołączam do grona nieznających dowcipu o Ryśku, ale się tego nie wstydzę, bo Tata zawsze mi powtarza, że "wstydzić, to się trzeba zupełnie innych rzeczy" :evil_lol: Quote
Marysia R. Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Ja nie znam dowcipu o wstydzie przed Ryśkiem... :confused: I już się tego wstydzę :oops: :eviltong: Dołączam do grona nieznających dowcipu o Ryśku, ale się tego nie wstydzę, bo Tata zawsze mi powtarza, że "wstydzić, to się trzeba zupełnie innych rzeczy" :evil_lol: Ja też nie znam :niewiem: Quote
Mazowszanka13 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Ja też nie znam dowcipu, ale jestem usprawiedliwiona, bo nie mam telewizji ! Mamy znajomą, która każdą dyskusję z nami zaczyna słowami: a bo Wy nie macie telewizora.... Jutro podeślę dwa plakaciki Lenie do zawieszenia w Parku Bródnowskim. Quote
Recommended Posts