Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co nieznanej mi Korze, zawinili en masse weterynarze? Jak wszędzie - są ludzie i ludziska...(a pewnie bywa i cos gorzego od ludzisk :( )

Malagosku, dzwoniły jakieś  telefony?  Wysłałam Ci @ na gmail.

A jak Aria domatorka, to może znajdzie dom u poprzednich właścicieli Randy?

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorcia2 to urocza czarnulka, przy Tobie była chyba Gosia mdk, urocza blondynka :)

Wiem, że urocza blondi do mdk8, zarejestrowałam ten fakt. :)

I wiem też, że dorcia2 to urocza czarnula, bo się poznałyśmy kiedyś, ale jej nie zarejestrowałam wzrokiem/pamięcią na Pl.B.... :shake:

A co nieznanej mi Korze, (...)

Kora to guru od Palucha i zaginionych psów.

Posted

Witaj Kejciu na wątku :)

Aria nie jest w domu, więc nie wiem, jak z utrzymaniem czystości. Przez pierwsze 2 dni załatwiała się w kojcu, ale zaraz z rozumiała, po co ją wypuszczam co chwila. Teraz chodzi sobie luzem i zamykana jest na noc i na czas otwierania bramy. Myślę, ze ja trzeba potraktować jak szczeniaka- kilka dni i załapie, po co się wychodzi. Powtarzam, nie mam możliwości jej mieć w domu.

Posted

Mam nadzieję, ze do pierwszej cieczki znajdzie dom.

Nie widzę innej opcji.

Wydrukowane plakaty wzięła dziś do Warszawy Mazowszanka i koleżanka mojej Agi - powieszą gdzie się da.

Posted

Dziekuję :)

Taka fajna suczynka i taki brak zainteresowania.......

Agi koleżanka, która przyjechała do nas na weekend, tak sie zakochała w Arii, ze ma namawiać rodzinę... Ale nie bardzo w to wierzę, oni nie mieli psa...

Posted

Ineczko, a może masz gdzie wydrukować plakat, w jakimś zakładzie, a ja pokryję koszty druku? Będą przecież pieniądze z bazarku Mazowszankowego :)

Dziś Arunię zaszczepimy na wścieklicę. i miskę muszę kupić nową, bo stara jest już połamanym kawałkiem, taaaaka była zabawa! :siara:

Posted

Dziekuję :)

Taka fajna suczynka i taki brak zainteresowania.......

Agi koleżanka, która przyjechała do nas na weekend, tak sie zakochała w Arii, ze ma namawiać rodzinę... Ale nie bardzo w to wierzę, oni nie mieli psa...

kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) 

Posted

He, he, rzeczywiście, "wstyd przed Ryśkiem" :jumpie:

mam zamiar kupić metalową miseczkę.

Nutusiu, dasz wiarę, ze w torbie miałam obróżkę po Vanilce, by Ci oddać w Starbucksie - zapomniałam... Dałam ja Mazowszance, może Ona szybciej Ci ją poda ...

Posted

Nie znacie dowcipu o wstydzie przed Ryśkiem!?!?!?!?

Malagosie - trza było sobie tę obróżkę zostawić. Ja mam obróżek aż nadto - choć ostatnio ktoś się nie bał i przegryzł tę Imkową, zrzucając ją uprzednio z wieszaka! :pissed:

Posted

Ja nie znam dowcipu o wstydzie przed Ryśkiem...  :confused:

I już się tego wstydzę     :oops:       :eviltong:

Dołączam do grona nieznających dowcipu o Ryśku, ale się tego nie wstydzę, bo Tata zawsze mi powtarza, że "wstydzić, to się trzeba zupełnie innych rzeczy" :evil_lol:

Ja też nie znam :niewiem:

Posted

Ja też nie znam dowcipu, ale jestem usprawiedliwiona, bo nie mam telewizji !

Mamy znajomą, która każdą dyskusję z nami zaczyna słowami: a bo Wy nie macie telewizora....

Jutro podeślę dwa plakaciki Lenie do zawieszenia w Parku Bródnowskim.