Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefon mam przy sobie, liczę, ze jednak ktos zadzwoni o Arunię.
Wieczorem wyjazd, Tonek do czwartku wieczór zostanie sam na gospodarstwie.

Telefonie dzwoń.

Dzielny Tomek.Mamy dobrych facetów.

Posted

Mam na OLX wyróżnione ogłoszenie Coco do 2 grudnia, szkoda żeby się zmarnowało więc mogę podmienić na Arię :) Tekst ten?

Arię wzięliśmy do domu z interwencji – małe biedne przerażone szczenię. Nie miała imienia, miseczki, budy, tylko kawał eternitu oparty o ścianę. I łańcuch. Teraz to psie dziecko jest uroczą sunią, niewielką, zgrabną, o ślicznym kolorze sierści. Nadrabia stracony czas, biega, zaczepia do zabawy inne psiaki, goni wróble, podskubuje za rękaw. Jest bardzo inteligentna, w mig załapuje polecenia, przybiega na zawołanie, rozdaje buziaki, i pokazuje brzuszek.  Ma 6 miesięcy, waży 10 kg  i nie będzie duża, taka wielkości spaniela. Jest odrobaczona i zaszczepiona.

Przebywa w domu tymczasowym niedaleko Warszawy.

Posted

Konfirmki - Tomek, malagosowej - Tomek, inki33 - Tomek, czy Pokerki - też Tomek...? :-o

Mój nie jest Tomek. Z naszej półki panowie prawie nie mieli nadawanego tego imienia.Bardzo popularnym imieniem wtedy był Jerzy. Na piętrze mojego męża były 4 mieszkania i w każdym był chłopak o tym imieniu. Ale ja wybrałam sobie właściwego. :evil_lol:

Posted

Mogą :)

Bardzo dziwnie mi bez psa, bez wieczornego spacerku, wydawania posiłków, tulenia łepków...

a są ludzie, którzy nigdy nie mieli psa i nie mają, co za życie na pół gwizdka!