Mattilu Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Plakat piekny! Malagos, udanego wypadu "do miasta":) Quote
inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Plakat piekny! Malagos, udanego wypadu "do miasta":) :oops: Dzięki! Ważne, żeby się okazał skuteczny - albo on, albo ogłoszenia. :kciuki: Quote
Poker Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 malagosku, jutro będzie lepiej.Głowa do góry. Quote
malagos Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Telefon mam przy sobie, liczę, ze jednak ktos zadzwoni o Arunię. Wieczorem wyjazd, Tonek do czwartku wieczór zostanie sam na gospodarstwie. Quote
Poker Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Telefon mam przy sobie, liczę, ze jednak ktos zadzwoni o Arunię. Wieczorem wyjazd, Tonek do czwartku wieczór zostanie sam na gospodarstwie. Telefonie dzwoń. Dzielny Tomek.Mamy dobrych facetów. Quote
konfirm31 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Telefonie dzwoń. Dzielny Tomek.Mamy dobrych facetów. Oj, tak :). Mało, że z nami wytrzymuja, to i ze sforą psów (sfora liczy sie od dwóch ;) ) - rówież :) Quote
inka33 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Konfirmki - Tomek, malagosowej - Tomek, inki33 - Tomek, czy Pokerki - też Tomek...? :-o Quote
konfirm31 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ????? Tomki jak powszechnie wiadomo, są najlepsiejsze :) Quote
Nutusia Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Mój też nie Tomek. Synek jest Tomek i ten już taki animalsowo wyrozumiały nie jest ;) :) Quote
auraa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ciekawe jak Aria pod nieobecność Pańci będzie się sprawowała? :nono: Quote
inka33 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 A mój Antek, ale też dobry :) Tosiek to prawie jak Tomek! ;) Zobacz u Bomby, co mój musiał wczoraj znosić... :roll: Quote
malagos Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Tomek donosi z domu, ze daje sobie radę, a ja bryluję po Warszawie - jutro ciąg dalszy rodzinnych spotkań. Ależ mi tego brakowalo! Quote
Marysia R. Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Mam na OLX wyróżnione ogłoszenie Coco do 2 grudnia, szkoda żeby się zmarnowało więc mogę podmienić na Arię :) Tekst ten? Arię wzięliśmy do domu z interwencji – małe biedne przerażone szczenię. Nie miała imienia, miseczki, budy, tylko kawał eternitu oparty o ścianę. I łańcuch. Teraz to psie dziecko jest uroczą sunią, niewielką, zgrabną, o ślicznym kolorze sierści. Nadrabia stracony czas, biega, zaczepia do zabawy inne psiaki, goni wróble, podskubuje za rękaw. Jest bardzo inteligentna, w mig załapuje polecenia, przybiega na zawołanie, rozdaje buziaki, i pokazuje brzuszek. Ma 6 miesięcy, waży 10 kg i nie będzie duża, taka wielkości spaniela. Jest odrobaczona i zaszczepiona. Przebywa w domu tymczasowym niedaleko Warszawy. Quote
inka33 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Spaniel niektórym wydaje się większy niż jest - np. mnie... :oops: Quote
Poker Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Konfirmki - Tomek, malagosowej - Tomek, inki33 - Tomek, czy Pokerki - też Tomek...? :-o Mój nie jest Tomek. Z naszej półki panowie prawie nie mieli nadawanego tego imienia.Bardzo popularnym imieniem wtedy był Jerzy. Na piętrze mojego męża były 4 mieszkania i w każdym był chłopak o tym imieniu. Ale ja wybrałam sobie właściwego. :evil_lol: Quote
konfirm31 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Nio :). Najważniejsze, to wybrać własciwego :) Co u Arii? I jak malagos w wielkim świecie? Spotkanie już było? Quote
Mattilu Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Jak mawia mój tata, nigdy dość ostrożności przy wyborze własnego męża i własnych...rodziców :evil_lol: Quote
konfirm31 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Jak mawia mój tata, nigdy dość ostrożności przy wyborze własnego męża i własnych...rodziców :evil_lol: Wspaniałe :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Nio :). Najważniejsze, to wybrać własciwego :) Co u Arii? I jak malagos w wielkim świecie? Spotkanie już było? Jutro :) Quote
malagos Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Czy przypadkiem nie ma ktoś zabaweczki dla naszej Arunii, to znaczy dać nam w prezencie? Quote
Mazowszanka13 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Czy przypadkiem nie ma ktoś zabaweczki dla naszej Arunii, to znaczy dać nam w prezencie? Mam pluszaki. Mogą być ? Quote
malagos Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Mogą :) Bardzo dziwnie mi bez psa, bez wieczornego spacerku, wydawania posiłków, tulenia łepków... a są ludzie, którzy nigdy nie mieli psa i nie mają, co za życie na pół gwizdka! Quote
Recommended Posts