tamb Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Nana to suczka, która mieszka z bezrobotną kobietą i 12-letnią córką blisko mnie, w mieszkaniu ich babci. Babcia ledwo toleruje Nanę, psem zajmuje się głównie dziewczynka. Nana miała pierwszą cieczkę i została pokryta. Akcja-Sterylizacja pokryje 70% kosztów zabiegu. Zabieg trwa w tej chwili. Potrzebna pomoc w opłaceniu pozostałych 30%. Bardzo proszę o pomoc. Przy odbiorze suczki będą zrobione zdjęcia i podam koszt zabiegu. Sterylizacja Nany pokryta w 70% z Akcja-Sterylizacja a w 30% od darczyńców z dogomanii. Bardzo dziękuję. Aktualizacja 8 październik 2015r: Do domu Nany przybył kociak. Zaistniała taka sytuacja, że musiałam dać mu dt. Kociak był zapchlony, będzie kastrowany i operowany (przepuklina). Potrzebna pomoc na kociaka oraz odpchlenie i odrobaczenie Nany. wpłaty na odrobaczenie i odpchlenie: 20zł- bakusiowa 40zł - z bazarku Poker http://www.dogomania.com/forum/topic/333407-rozliczam-tkaniny-r%C3%B3%C5%BCniaste-na-sbm-i-psy-u-tamb-do-1710g22/ http://desmond.image....jpg&res=medium Quote
Nadziejka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Przybiegam ciociu i będę zagladac pisz mnie proszę na 10 zl na razie jednorazowo doloze do sterylizacji pozdrawiam i trzymam kciuki za serduszebka Quote
tamb Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Bardzo dziękuję. Nana już w domu po zabiegu. Wieczorem będą zdjęcia i faktura. Zapomniałabym dopisać, że Nana miałaby 5 szczeniaków. Quote
Poker Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Dobra dusza dała mi dziś grosik, więc przeleję 30 zł. Quote
tamb Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 To razem 40zł. Dziękuję bardzo. Nie mam jeszcze zdjęć. Powinnam dostać mailem. Quote
togaa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Tamarko, nie zauważyłam że założyłas Nanie nowy wątek i wkleiłam zdjecia do "rozpaczliwie płaczących.." Quote
tamb Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Założyłam bo przeczytałam regulamin Akcja-Sterylizacja. Piesek musi mieć wątek. Quote
Nadziejka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Zagladam do cudnego serduszka rudego :calus: taka cudna kasztanowa niunia :calus: z kciukami pozdrowionkami Quote
teresaa118 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Czy sterylizacja jest już w całości zapłacona? Quote
tamb Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Jeszcze nie, ale po przelewie z Akcja-Sterylizacja podam dokładną kwotę. Quote
Nadziejka Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sciskam za sunieczke :calus: przelalam dziś dyszeczke pozdrawiam Quote
tamb Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Dziękuję bardzo. Teraz zobaczę jaka będzie sytuacja po przelewie z Akcja-Sterylizacja. Bo trochę się nie połapałam a są dwie możliwości. Albo Akcja -Sterylizacja przeleje doktorowi całą kwotę a ja uzbieram 30% i wyślę do Akcja -Sterylizacja. Albo Akcja -Sterylizacja przeleje doktorowi 70% a ja też doktorowi 30%. tego jeszcze nie wiem i czekam na obrót wypadków. Quote
tamb Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Sciskam za sunieczke :calus: przelalam dziś dyszeczke pozdrawiam Dziękuję, przelew doszedł. Quote
tamb Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Dzisiaj było zdjęcie szwów i wzięłam fakturę do wysłania. Cena sterylizacji to 250zł. Zaraz wyślę, żeby rozpocząć rozliczanie. Quote
tamb Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Dobra dusza dała mi dziś grosik, więc przeleję 30 zł. Podam konto na PW, dziękuję. Sciskam za sunieczke :calus: przelalam dziś dyszeczke pozdrawiam Doszło, dziękuję. Czy sterylizacja jest już w całości zapłacona? Jak Akcja -Sterylizacja przeleje doktorowi 70% z 250zł to zostaje 30% czyli 75zł. Brakuje 35zł. Już mogę zbierać na swoje konto bo teraz po przelewie z Akcja-Sterylizacja zobaczę czy te 30% mam wysłać do lecznicy, czy do Akcja-Sterylizacja. Tak czy tak, mam komuś wysłać. Quote
tamb Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Bardzo dziękuję za wpłaty. Mam już pełne 30% do zwrotu dla Akcja-Sterylizacja. Zaraz po przelewie całości kwoty do lecznicy, zrobię zwrot tych 30%. Rozliczenie ewa gonzales -10zł Poker - 30zł teresaa118 - 40zł _____________________ razem 80zł Quote
tamb Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Przed chwilą przelałam 30% czyli 80zł na Akcja-Sterylizacja. Bardzo dziękuję za pomoc. Sprezentowałam Nanie piękną obróżkę i już się nią nie martwię. http://desmond.image....jpg&res=medium Quote
tamb Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Cóż, czas leci a dom Nany nie jest dobrym domem. Pół roku temu wzięli kociaka, od razu czarno to widziałam. Pani Nany nie trzeźwiała, dziewczynka ma swoje sprawy a babcia jak pisałam ledwo znosi Nanę. Kotka już nie zniosła. Pani Nany trafiła do więzienia a kotek jest od tygodnia u mnie.Był potwornie zapchlony więc Nana też jest zapchlona. Bardzo proszę o pomoc dla Nany. Chciałabym ją odpchlić i odrobaczyć. Kocurek we wtorek będzie kastrowany i będzie miał operację przepukliny. Jeśli bym go nie przyjęła zostałby wystawiony przed blok. Jutro zrobię zdjęcia. Quote
tamb Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Dziękuję. Jak będę z kotkiem we wtorek to wezmę odrobaczenie i odpchlenie dla Nany a potem będę się martwić. Ona poczuje już ulgę. Quote
Poker Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Biedna sunia i kocio. A może Nanie zacząć szukać DS? Quote
kolejna kobietka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Współczuję ci ogromnie. Tak jak obiecałam, wystawię Duszkowi ogłoszenia. Quote
Recommended Posts