malagos Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nie mogę wysłać pw, wiec przepraszam za moją prośbę tu wklejoną: Błagamy o pomoc, każdy pomysł mile widziany! http://www.dogomania.com/forum/topic/143749-musimy-uratowa%C4%87-te-szczeniaki-pomocy-ok-warszawy/?p=15877378 Małgosia Quote
dziuniek Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 wpłaciłam wczoraj dla chłopaczków 40 zł -stałą za listopad (później prześlę potwierdzenie ) jakie biedne psiaczki :lookarou: , najważniejsze że już poza schroniskiem :-( i że poczują się kochane i bezpieczne :calus: Dziuniek mogę do swojej sygnaturki dołączyć banerek Tolusia i Maniusia ? bywam na wielu wątkach (całe morze potrzebujących :nonono2: ) więc byliby widoczni w wielu miejscach podpowiedz mi proszę jak można zmniejszyć banerek bo moje takie wielgaśne :lookarou: Najlepiej zmniejszyć zdjęcie za pomocą http://tinypic.com/?t=postupload Można tam wgrać zdjęcie z komputera, albo zmienić na adres url obrazka ze strony internetowej, tam są niżej też różne rozmiary. Pewnie, że banerki dołączaj, jak najbardziej, dziękuję! Quote
dziuniek Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Mamy 15zł. na transport. Będziemy dalej szukać wpływów :) Quote
Olena84 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ja też proszę numer konta na transport. Dorcia2 faktycznie masz wielgachny ten podpis Quote
dziuniek Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Ja też proszę numer konta na transport. Dorcia2 faktycznie masz wielgachny ten podpis Ja jakoś wyłączyłam (chyba przez pomyłkę)sygnaturki i nic nie widzę Quote
dorcia2 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Można tam wgrać zdjęcie z komputera, albo zmienić na adres url obrazka ze strony internetowej, tam są niżej też różne rozmiary. dziękuję, trochę zmniejszyłam :kiss_2: Quote
bakusiowa Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Proszę o numer konta na transport. Bazarki cegiełkowe na transport zawsze cieszyły sie powodzeniem. Quote
Olena84 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Proszę o numer konta na transport. Bazarki cegiełkowe na transport zawsze cieszyły sie powodzeniem. Ja tez czekam na numer konta bo to nie te bernardynów chyba Quote
dziuniek Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ja tez czekam na numer konta bo to nie te bernardynów chyba Już wysłałam. Dziekuję. Quote
phase Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Psiaki przebywają w województwie łódzkim? Quote
dziuniek Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 ŻEGNAJ MANIUSIU< ŻEGNAJ PIESKU<JUŻ NIE CIERPISZ<ŚPIJ SPOKOJNIEMoi drodzy! Przed godziną Maniuś odszedł. Łzy same cisną się do oczu. Zrobiliśmy wszystko, żeby ostatnie dni przeżył bez bólu i to się chyba udało. Niestety, nowotwór był bardzo aktywny, dziś nastąpił krwotok do żołądka, prawdopodobnie rozpadł się kolejny guz, tym razem w jamie brzusznej. Nie pozostało nic innego, niż przeprowadzić Maniusia za TM jak najszybciej. Pani Monika przywiązała się do Mańka jak do własnego psa, powiedziała mu, że ma u niej dom, opiekowała się nim wyjątkowo. Dziś przeżyła straszne godziny-jego umieranie. My myśleliśmy o Maniusiu cały czas i też jesteśmy głęboko poruszeni. Tak szybko to się stało! Spodziewaliśmy się w każdej chwili, a jednak mieliśmy nadzieję. Na próżno. Quote
Usiata Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Brak słów, po prostu. Żegnaj Maniuś, już masz najlepiej ... Quote
azalia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Żegnaj Maniusiu kochany,już nie ma bólu wierzę,ze jesteś teraz szczęśliwy. Quote
gluchypies Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Maniusiu biegaj szczęśliwie i bez bólu! Czekało tam na Ciebie wielu prawdziwych przyjaciół! Quote
bela51 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Zegnaj biedny piesku. Szkoda,ze nie skróciliscie jego cierpien, gdy po operacji okazało sie, ze nie ma szans. :-( Bardzo, bardzo mi go zal. :-( Quote
dziuniek Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Zegnaj biedny piesku. Szkoda,ze nie skróciliscie jego cierpien, gdy po operacji okazało sie, ze nie ma szans. :-( Bardzo, bardzo mi go zal. :-( Schronisko mogło to zrobić, a przede wszystkim nie powinno dopuścić do kolejnej operacji. Ja nawet nie wiedziałam, że jego stan jest tak ciężki. Zabraliśmy go, bo Tolek i Maniek leżały w szpitalu w jednym czasie, trudno było zostawić jednego. Nie mogłam uśpić go za bramą schroniska, mam nadzieję, że to rozumiesz. Ale też daliśmy mu tydzień bez bólu, nie jęczał, nie wył, leżał spokojnie, odpoczywał głaskany. Quote
dziuniek Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Otrzymałam już na transport: Bela51 15 zł. Olena84 30zł. Agnieszka103 5.5zł. Quote
iwna5702 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Schronisko mogło to zrobić, a przede wszystkim nie powinno dopuścić do kolejnej operacji. Ja nawet nie wiedziałam, że jego stan jest tak ciężki. Zabraliśmy go, bo Tolek i Maniek leżały w szpitalu w jednym czasie, trudno było zostawić jednego. Nie mogłam uśpić go za bramą schroniska, mam nadzieję, że to rozumiesz. Ale też daliśmy mu tydzień bez bólu, nie jęczał, nie wył, leżał spokojnie, odpoczywał głaskany. Tak, tak wlasnie bylo ze szpitala mial jechac Tolek ktorego stan w/g lekarza byl stabilny ale przy tej okazji dowiedzialysmy sie, ze jest w szpitalu drugi pies w o wiele gorszym stanie - nie chcialysmy tego tak zostawić. O strasznych przejsciach szpitalnych Maniusia dowiedzialysmy sie potem z wypisu - mimo wszystko uwazam ze dobrze sie stalo ze wyszedl ze schroniskowego szpitala nie mial duzo czasu ale odszedl na pewno w lepszych warunkach niz gdyby stalo sie to na ciasnej plastikowej szpitalnej misce sliuzacej za miejsce do spania Quote
bela51 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 To nie były wymówki z mojej strony, wybaczcie. Bardzo, bardzo mi go po prostu zal. :-( Zastanawiam sie czesto, jacy ludzie pracują w tych schronach... :shake: Quote
piescofajnyjest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 do zobaczenia Maniusiu.... (deklaracja przelana) Quote
Recommended Posts