iwna5702 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ode mnie tez poszła kaska, 100 zł, potwierdzenie przelewu przesłałam na mejla Wandy; trzymam kciuki za staruszków Dziękujemy bardzo sie przyda kazda pomoc :) Quote
Usiata Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Dziękujemy bardzo sie przyda kazda pomoc :) Mam serdeczną prośbę tak na zaś bo zamierzam też niedługo pomóc, żeby mi nie dziękować, dobrze? Serdecznie proszę :) Quote
iwna5702 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Mam serdeczną prośbę tak na zaś bo zamierzam też niedługo pomóc, żeby mi nie dziękować, dobrze? Serdecznie proszę :) Jak najbardziej ..... Quote
Beat2010 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Diesel tez miał mieć złośliwy nowotwór, mam nawet wyniki badania wycinka, gdzie jest to napisane, ku naszej radości - nie ma raka. Dlatego u NManiusia Nie trzymała bym się tej diagnozy... Quote
dziuniek Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Diesel tez miał mieć złośliwy nowotwór, mam nawet wyniki badania wycinka, gdzie jest to napisane, ku naszej radości - nie ma raka. Dlatego u NManiusia Nie trzymała bym się tej diagnozy... Jutro dołączę wypis ze szpitala na SGGW po operacji włókniakomięsaka oraz wynik jego histopatologii. Ten pies umiera, Beatko, ma rozsiany nowotwór. Może wstawiennictwo do jakiegoś świętego spowodowałoby, żeby to wszystko zniknęło, ale ja nie jestem w tym dobra, niestety, poza tym jestem ewangeliczką. Ale nie zabraniam, może zdarzy się cud. Quote
Beat2010 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie wiem jak napisać, że przykre to nic nie znaczy. Miałam nadzieję; ze to zła diagnoza Ale skoro był na SGGW to jest okrutna prawda. Quote
dziuniek Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Dziś Tolek nawet siedzi(???) i poszczekuje. Quote
dziuniek Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Maniek bardzo, bardzo biedny, strasznie chudy i , ale ma sucho, opatrzone rany i mam nadzieję, że boli go mniej. Quote
dziuniek Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Dziewczęta, jak tam moja prośba o rozsyłanie? Musimy zebrać jeszcze na opłacenie podróży, którą psy odbyły samochodem. Iwonko, przejrzyj wątek w wolnej chwili i początkowe deklaracje, dobrze? Quote
mdk8 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 ja nie umiem ale może ktoś by zrobił bazarek cegiełkowy na opłacenie podróży a przy okazji dogomaniacy poznaliby Tolusia i Maniusia. Quote
iwna5702 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Maniek bardzo, bardzo biedny, strasznie chudy i , ale ma sucho, opatrzone rany i mam nadzieję, że boli go mniej. Boze dobrze, ze ma taka wspaniala opieke u Bernardynow - tylko szkoda ze to wszystko za pozno, z rakiem trudno wygrac - ale chociaz jeszcze troszeczkę slonca zlapal ,troszke lepszego jedzonka pojadl - jakoś się trzymal i nagle posypał się. Ta operacja tylko uruchomiła postęp choroby .... Quote
iwna5702 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Dziewczęta, jak tam moja prośba o rozsyłanie? Musimy zebrać jeszcze na opłacenie podróży, którą psy odbyły samochodem. Iwonko, przejrzyj wątek w wolnej chwili i początkowe deklaracje, dobrze? Wieczorem popatrze Quote
iwna5702 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Dziś Tolek nawet siedzi(???) i poszczekuje. Ale postęp :) Quote
bela51 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Matko swieta, serce sie kraje, gdy sie na nich patrzy. Podajcie na pierwszej stronie nr konta, na ktore mozna wpłacac. Tez przesle choc grosik. Quote
iwna5702 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Matko swieta, serce sie kraje, gdy sie na nich patrzy. Podajcie na pierwszej stronie nr konta, na ktore mozna wpłacac. Tez przesle choc grosik. Spytam Dziuniek,gdzie maja isc wpłaty i albo ona sie zglosi na priv ale poda konto na wątku Quote
dziuniek Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Prosimy o wpłaty na konto Fundacji Bernardyn i potwierdzenie na mojego maila: [email protected]. Fundacja Bernardyn Bank PKO SA, nr konta: 18 1240 3288 1111 0010 2985 8304 SWIFT: PKOPPLPW paypal: [email protected] Tytuł: Tolek i Maniek Jeżeli ktoś chce pomóc w opłaceniu transportu(mamy dług za benzynę), to podam nr konta na pw. Quote
mdk8 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 ja nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł podjąć decyzję o operacji psa w tak zaawansowanym wieku ? Quote
dziuniek Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 ja nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł podjąć decyzję o operacji psa w tak zaawansowanym wieku ? Ja też nie mogę tego pojąć. Mam swoją teorię, ale nie na wątek...Niestety zadecydowali o tym lekarze schroniskowi, ja też nad tym boleję, nigdy nie zrobiłabym tego mojemu psu. Ale nie mamy wpływu na decyzje schroniska. Quote
dziuniek Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 przelałam 20 zł dla Tolka i Mańka na konto fundacji Mogę prosić o ujawnienie na pw?, albo potwierdzenie na maila? Quote
agat21 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Psiaki jechały razem jednym transportem? Quote
dorcia2 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 wpłaciłam wczoraj dla chłopaczków 40 zł -stałą za listopad (później prześlę potwierdzenie ) jakie biedne psiaczki :lookarou: , najważniejsze że już poza schroniskiem :-( i że poczują się kochane i bezpieczne :calus: Dziuniek mogę do swojej sygnaturki dołączyć banerek Tolusia i Maniusia ? bywam na wielu wątkach (całe morze potrzebujących :nonono2: ) więc byliby widoczni w wielu miejscach podpowiedz mi proszę jak można zmniejszyć banerek bo moje takie wielgaśne :lookarou: Quote
iwna5702 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Psiaki jechały razem jednym transportem? Tak pojechaly razem Quote
Recommended Posts