Romka Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 A nasza Nokia poczuła się pewnie i zaczęła szczekać.Nie wszystko też zaczęło jej smakować...no proszę :smile: Za zdjęcia DZIĘKUJEMY i chcemy JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 A Nokia ma nową koleżankę,suczkę Colę z Przytuliska w Głownie: Dziewczyny dogadują się i nie są samotne jak ich opiekunowie idą do pracy. Nokia na spacerku.Szczeka i czuje się już u siebie.Oczka widać spokojne. Quote
Romka Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 A ja mam takie cudne zdjęcia naszej niuni.Domek podaje,że Nokia jest już zupełnie innym psem niż była,nabrała pewności siebie. CUDNA NOKIA!!! :) :) :) Quote
zachary Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Niezła opowieść o Nokii, Romka...Czytałam z nadzieją na super zakończenie i jest!. Dobrego życia sunieczko. Quote
Romka Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 A ja mam kolejne zdjęcia z domu Nokii i Coli: Quote
Romka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Z domu Nokii i Coli dostaliśmy,nowe zdjęcia: Nokia pięknie wygląda.Z Colą są koleżankami,Bardzo dobrze dogadują się Quote
zachary Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Wreszcie są szczęśliwe, w swoim domku. TYM jedynym domku... Quote
Recommended Posts