Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie operowana w listopadzie. Wcześniej ze względów techniczno- organizacyjnych nie damy rady. Ze względu, że trzeba ja nakarmić sedalinem może się to odbyć tylko w weekend. Lekarka, która ma się nią zajmować jest na urlopie.

Posted

Auraa, masz zepsute linkowanie banerków - dwa pierwsze mają wspólny link, a banerek Bezika nie ma linka w ogóle...

Napisz mi, jakie linki mają być do górnych banerków (który do którego wątku), to Ci zlepię komplet do skopiowania w całości.

Posted (edited)

aaaa.png

. Wiga%20u%20Poker-baner.jpg?psid=1

. BIA%C5%81AS-banerek.jpg?psid=1

aabb.png . Edit → link do którego tu ma być wątku? Teraz jest Gabi.

Teraz kopiuj sobie (ctrl+c) po jednym banerku od kropeczki do kropeczki (nie dalej!) i wstaw w dowolnej kolejności. :)

Chodzi o to, żeby linki się nie "zlepiały", a kropki i spacje nie sa "zahaczone" linkiem, więc służą zapobiegawczo jako oddzielacze. Potem możesz usunąć kropki spomiędzy banerków, zostawiając tylko po jednej spacji.

Edit: Oczywiście, najpierw usuń całą zawartość obecnej sygnaturki. :)

Edited by inka33
Posted

cZEKAMY NA POWRÓT LEKARKI Z URLOPU I TERAZ TRZEBA WSZYSTKO ORGANIZOWAĆ OD POCZĄTKU.LEKARZY , SEDALIN I TRANSPORT! nIE JEST TO PROSTE. sUNIA ŻYJE, tYDZIEŃ TEMU ZROBIŁAM JEJ ZDJĘCIA. jEST STRASZNIE WYCOFANA. nIE WIEM DLACZEGO? ONE TAM NIIE SA BITE. nIKT SIĘ NIMI NIE ZAJMUJE ALE TO NIE POWÓD DO TAKIEJ REZERWY W STOSUNKU DO LUDZI.

Posted

cZEKAMY NA POWRÓT LEKARKI Z URLOPU I TERAZ TRZEBA WSZYSTKO ORGANIZOWAĆ OD POCZĄTKU.LEKARZY , SEDALIN I TRANSPORT! nIE JEST TO PROSTE. sUNIA ŻYJE, tYDZIEŃ TEMU ZROBIŁAM JEJ ZDJĘCIA. jEST STRASZNIE WYCOFANA. nIE WIEM DLACZEGO? ONE TAM NIIE SA BITE. nIKT SIĘ NIMI NIE ZAJMUJE ALE TO NIE POWÓD DO TAKIEJ REZERWY W STOSUNKU DO LUDZI.

Jeśli jest tak bardzo wycofana, to na pewno nie bez powodu :(

Czy tej lekarki na urlopie nikt nie zastępuje ?

Posted

Teraz nikt jej nie bije.Ale nie jest znana przeszłość sprzed działki. pewnie nie była dobra.

Okropnie frustrująca jest ta nieznajomość przyczyn wycofania niektórych bezdomniaczków :(

Gdyby była znana przyczyna, być może byłoby łatwiej socjalizować psiaka.

Posted

Do Poker, musisz zapytać Poker, do Warszawy dojechała " z dobrego serca "Krysi i Maćka. Jeśli chodzi o podróż do Ciebie, to jest to wkład Agat 21w "podróż do lepszego życia" malizny.