Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i pojechali  :) :(

Wszystkim Wielbicielom Kulki serdecznie dziękuję za wsparcie :)

Możemy Wszyscy spać spokojnie. Państwo bardzo ciepli, sympatyczni, a sznaucerek Kajtuś/ Czesio spokojny :)

Było nieśmiałe wzajemnie zainteresowanie międzypsie.

Będziemy dostawać wiadomości na mojego mejla, a może nawet tu.

Państwo zostawili zabawki i inne psie akcesoria na psy w potrzebie :)

To ja, korzystając, że mam TYLKO dwa psy jadę jutro na 5 dni do Warszawy.

Posted

Uf, uf :) Cieszymy się z domku Kuleczki, a Ty - wypoczywaj w Stolicy dwupsowo :).

I ogromne, ogromne wyrazy uznania, Mazowszanko i za wspaniałą pracę, jaką wykonałaś. Kulka miała szczęście, że spotkała tak wiele pomocnych dogomaniaczek(i chyba, nie tylko?) na swojej drodze. Auraa, Inka i wiele innych dziewczyn :). W sumie, miała malutka pieska sporo szczęścia w swoich nieszczęściach

Posted

Ja też się cieszę choć nie wiem jak ona zniesie kolejną zmianę człowieka. To na szczęście już ostatnia zmiana !

Posted

Pani dzwoniła z Warszawy. Kulka w podróży była bardzo grzeczna, spokojnie leżała na swojej/mojej kołderce.

Na miejscu obwąchiwała mieszkanie. Żeby się nie zgubić w +30 m kwadratowych chodzi za Panią krok w krok.

Będzie dobrze :)

Posted

Pani dzwoniła z Warszawy. Kulka w podróży była bardzo grzeczna, spokojnie leżała na swojej/mojej kołderce.

Na miejscu obwąchiwała mieszkanie. Żeby się nie zgubić w +30 m kwadratowych chodzi za Panią krok w krok.

Będzie dobrze :)

mądra, kochana psinka... Pewnie, że będzie dobrze, to rozsądna i kochana Rodzina adoptowała Lulcię :)

Posted

Czy to minus 311,50  jest aktualne ?

Tak, to są moje wydatki na Kulkę w II turze. Pierwsza tura uregulowana.

Nutusia ma mi coś przysłać ze swojego bazarku, z mojego będzie ponad 200 zł.

Nadwyżki wysyłam na dług operacyjny.

Kulka zostanie Kulką :)

Posted

Ja też czekam na informacje. Zapraszam na bazarek. Wprawdzie to malizny albo ciuchy na wysokie szczupłe osoby ale może????????????

Posted

Zobaczcie kochane, jaka bida w jednym ze schronisk, 5 kg wagi, 2 lata, domowe cudko z kanapy, delikatna, w typie maltańczyka, do wziecia od zaraz:

[url=http://postimage.org/]sunia.jpg[/url]

Posted

Bardzo się cieszę, Kulka pozostała Kulką, ale już na swoich włościach :) Grzeczna, mądra sunieczka. 

Auraa, zrób rozliczenie w wolnej  chwili, będziemy wiedzieć, ile dokładnie trzeba nazbierać na uregulowanie długu.

Posted

Ja też się muszę obrobić. Jutro ostatnia rada i wreszcie urlop!

Teraz Kulka ma 637,48zł dodać 167,22 to wynosi 804,70zł.

1750 zł odjąć 804,70 wynosi 955zł,30gr.

Musimy zebrać 955zł, 30gr.  Mam obiecane 200zł więc jest trochę mniej ale muszę je rzeczywiście dostać.