Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie rozmawiałam z Krysią. Córki nie da się złapać na już. Trzeba ją oswoić, bo nie podchodzi. To wymaga czasu.

Teraz lato, wakacje Krysia i Marzena będą na wsi częściej.

Chyba, że faceci ją złapią. Ale oni są nienormalni i trudno się z nimi dogadać. Chyba, że "czarodziejka gorzałka"  pomoże..

Posted

Właśnie rozmawiałam z Krysią. Córki nie da się złapać na już. Trzeba ją oswoić, bo nie podchodzi. To wymaga czasu.

Teraz lato, wakacje Krysia i Marzena będą na wsi częściej.

Chyba, że faceci ją złapią. Ale oni są nienormalni i trudno się z nimi dogadać. Chyba, że "czarodziejka gorzałka"  pomoże..

Smutne to, ale prawdziwe.. "a to Polska właśnie" 

Mam nadzieję, że maleństwo da się oswoić na tyle, żeby można ją było złapać.

Posted

Caly czas pisze, ze jej nie da sie zlapac. Ona ma teraz cztery maluchy, nie wiem czy je jeszcze karmi. Wiem, ze sa malutkie. Facet je zamyka w komorce. Ponc maja dziwny kolor. Widzoal je moj kuzyn i nawet on sie dziwi po co im te psy.

Posted

Była grzeczna, była, ale dziś wieczorem dała mi popalić !

Chyba chciała pokazać, że jest zdrowa i może spokojnie iść do adopcji.

Na łąkach, jak zwykle bez smyczy, dołączyła do moich psów goniących zająca i ruszyła biegiem w pościg.

Przebiegła naprawdę spory kawał, a w końcu wpadła w kukurydzę. Myślałam, że zawału dostanę.

Państwo wyjadą z Warszawy o 10-ej czyli będą ok.12-13-ej.

Niunia wykąpana szamponem przeciwłupieżowym :) Wyszło sporo kłaczków.

Trzęsła się pod prysznicem jak galareta, ale stała grzecznie. Potem została mocno przytulona i otulona ręcznikami. Woda była czarna.